Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 nene,jenom jsem přestříkal na stříbrno tak to ti asi přistavím auto k přestříkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 U mě dobrý.O víkendu jen jedna kalba v pátek,sobotu jsem vynechal.Tys byl fakt na PvD? Já tento víkend nic velkýho, spíše odpočinově. Jj, na PvD jsem nemohl chybět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdar Lubo,no vzhledem k tomu, že v pátek byla jedna akce a v sobotu se zapíjeli kamarádovi dvojčata tak už jsem toho včera moc neprováděl. Asi stárnu jinak po ránu dobrý kdybych nemusel být v práci Tak tenhle víkend jsem byl asi přímo přestárlej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Já tento víkend nic velkýho, spíše odpočinově. Jj, na PvD jsem nemohl chybět... Docela dobrá akcička,co?To kdybych věděl že tam budeš,tak jsme mohli zajít na panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak tenhle víkend jsem byl asi přímo přestárlej... a to počkej na besídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Docela dobrá akcička,co?To kdybych věděl že tam budeš,tak jsme mohli zajít na panáka Baže... Na paňáka já moc nechodím, eště tak TimeWarp, to mě leze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 a to počkej na besídce No to raděj No comment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Baže... Na paňáka já moc nechodím, eště tak TimeWarp, to mě leze... A co Trasmission,chystáš se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 A co Trasmission,chystáš se? Pokud bude konstelace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdar kusiii,Spidulo i Petre.. hehe,ja ani tehle vikend nechlastal.. V patek 4 kousky a sel sem dom..V sobotu nic..Jinak celej vikend skoro v sedle,nebo tak..A taky na me cekala halda dreva,tak sem se se sekerou vyblbnul... A v patek pri vyjezdu z prahy prede mnou stribrna FRS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Pokud bude konstelace... No já si to asi ujít nenechám,teda jestli tu budu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdar kusiii,Spidulo i Petre.. hehe,ja ani tehle vikend nechlastal.. V patek 4 kousky a sel sem dom..V sobotu nic..Jinak celej vikend skoro v sedle,nebo tak..A taky na me cekala halda dreva,tak sem se se sekerou vyblbnul... A v patek pri vyjezdu z prahy prede mnou stribrna FRS... Sem si říkal že se mi nějakej frajer lepí na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 a ne a ne mu ujet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdar kusiii,Spidulo i Petre.. hehe,ja ani tehle vikend nechlastal.. V patek 4 kousky a sel sem dom..V sobotu nic..Jinak celej vikend skoro v sedle,nebo tak..A taky na me cekala halda dreva,tak sem se se sekerou vyblbnul... A v patek pri vyjezdu z prahy prede mnou stribrna FRS... Já měl naposled škopek u švagrové minulou středu a od té doby vůbec nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Já měl naposled škopek u švagrové minulou středu a od té doby vůbec nic... Styď se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Styď se Já vím, to už je na pováženou, dneska asi zajdu, ale maximálně na 3-4 ks, bo ráno v 5 jedu čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Já měl naposled škopek u švagrové minulou středu a od té doby vůbec nic... buď kecáš nebo jsi nemocnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 a ne a ne mu ujet No to viiiis...Vis jak se to rika,nechci slevu zadarmo... Sem cekal,jestli se chytnes.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Já vím, to už je na pováženou, dneska asi zajdu, ale maximálně na 3-4 ks, bo ráno v 5 jedu čao... 3 kousci se do rána spálej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 buď kecáš nebo jsi nemocnej Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 buď kecáš nebo jsi nemocnej Takže to druhý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 No to viiiis...Vis jak se to rika,nechci slevu zadarmo... Sem cekal,jestli se chytnes.. :D Jinak Fabule ještě chvilku zůstane,bo dneska vypravuju do světa Korziče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Já vím, to už je na pováženou, dneska asi zajdu, ale maximálně na 3-4 ks, bo ráno v 5 jedu čao... Kam se zas jedes opalovat?Desitce dej tak 2hodky na kousek... Tak to tak vychazi na ty 3-4 kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 3 kousci se do rána spálej Při troše dobré vůle a kvalitním spánku i 5, ale to nikdy neriskuju, řidičák mám fakt rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jinak Fabule ještě chvilku zůstane,bo dneska vypravuju do světa Korziče JJ koukal jsem,ze si psal nekde vejs.. Tak to je pohodicka... Faba vypada hodne pekne,tak proc ji chvili nenechat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky