MichalF Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ne ne, to nejsou vymluvy, to je fakt Tak muzes nam sem dat i jine foto, nejake intimco mi privrem oko aby ses nestydela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 cau decka byl tady dneska u me Garny a poskytl mi cislo na MichalaF, tomu byla odeslana mms s mou new hlavou a ten mi ani neodepsal, ze to dorazilo Misul, jeste jednou vsechno nejlepsí k svátku čau Kačí, a mě nic jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Martyp : Hele nakonec mi je poslali ale nebyly mi velikosti, takze sem je poslal zpet a vzal si jine. Kazdopadne to pcoasi me se*e .. na kolo to moc neni. Tak to je skoda..Vypadaly hodne solidne.. Nicmene hlavne,ze mas v cem jezdit... Jak to?Moc vedro na tebe?Nebo jak je u vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Mišáku vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak to je skoda..Vypadaly hodne solidne.. Nicmene hlavne,ze mas v cem jezdit... Jak to?Moc vedro na tebe?Nebo jak je u vas? Vedro ? Vubec je hnusne zima fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Peta : Jojo dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Kdyztak koukam kdo tu ted je tak si to muzem prejmenovat na Mladoboleslavskou hospodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Vedro ? Vubec je hnusne zima fuj Prave proto se ptam..Jako ted o vikendu bylo paradne..Teda tam u nas,kousek jiznejc od vas... A od pulky minulyho tejdne bylo v PH taky paradne,tak prave proto se ptam..To vis,musis se vobliknout trosicku no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Kdyztak koukam kdo tu ted je tak si to muzem prejmenovat na Mladoboleslavskou hospodu lol Udelat z toho pizzerku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Prave proto se ptam..Jako ted o vikendu bylo paradne..Teda tam u nas,kousek jiznejc od vas... A od pulky minulyho tejdne bylo v PH taky paradne,tak prave proto se ptam..To vis,musis se vobliknout trosicku no.. Jojo ale o vikendu sem pomahal tatkoj na baraku, takze nebyl cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Nj, zdravé jádro. Tak 10 u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jojo ale o vikendu sem pomahal tatkoj na baraku, takze nebyl cas. Ja zas stipal drivi.. Taky s tatikem.. Ale to me bavi,takze pohoda.. Petr: Jasny.. Ja jak jsem psal..Potvrdim ucast a pocet zidlicek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak jestli Te to bavi tak muzes prijit k nasim Je tam VELKAAAA hromada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 A už se zase tady, výlet byl fajn, na to, že je pondělí, jsem potkal na silnicích minimální množství čuráků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 hele Spidi ty jsi takovej machr na VW - existoval na něco z koncernu origo štelovací podvozek, kterej by šel použít i na OI? Jako myslíš přímo štelovák od koncernu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jako myslíš přímo štelovák od koncernu ? ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ano Leda elektropneumatika pro Touarega nebo Q5/Q7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Leda elektropneumatika pro Touarega nebo Q5/Q7 no já že mi jeden člověk nabízí zánovní štelovák vyndaný z Octy a tvrdí, že jsou na něm origo čísla dílů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Bré odpoledne všem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 mas to tam Petul Ahoj Spidaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak jsem poo.Co novýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 mas to tam Petul Ahoj Spidaku nic nepřišlo :-(. Co mailem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak jsem poo.Co novýho? tos měl velkej hlad . U mě nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 nic nepřišlo :-(. Co mailem? Vydrž prťka - telefon to taha z karty, nejak mu to hold trva Peti, budete brat Tedyska s sebou an besidku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 tos měl velkej hlad . U mě nic Si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky