Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
pisu a mas stesti, ze kamarad prelozil svatbu :-)

už minulý týden jsi psal, že nemůžeš týden potom tak se to přizpůsobilo. A co já? Ty, že budeš moct přijet

Vloženo
už minulý týden jsi psal, že nemůžeš týden potom tak se to přizpůsobilo. A co já? Ty, že budeš moct přijet

jojo super, uz ted se tesim ;) ne na tebe Petasku ;)

Vloženo
Jiriku, tak jako na kolibrika co piju na besidkach - na toho mi jeste kus chybel lol

to si taky pamatuju, navrhuji při letošní besídce navázat na staré časy a některé scénky zopakovat - Kolibřík, Michal s Věrkou na recepci, Kocht s lavičkou apod. lollol

Vloženo
to si taky pamatuju, navrhuji při letošní besídce navázat na staré časy a některé scénky zopakovat - Kolibřík, Michal s Věrkou na recepci, Kocht s lavičkou apod. lollol

myslis Best Of Besidky OC

Vloženo
Hele kluci,kdyby bylo na besídce volný místo,docela bych se přijel číhnout.Klidně si vzadu na kufru přelepím FABIA na OCTAVIA :palec2:

určitě bude, neváhej a přijeď

Vloženo
i klasicky misto?? me tak napadlo, ze kdyz se nas schazi tolik jestli by jsme to jednou nemohli udelat v Detenicich??

no zatím místo klasický, ale jestli máš kontakt na někoho v Dětenicích tak by také mohl být

Vloženo

Kolibrika jedine kdyz pak budu na pokoji sama lol;)

Vloženo
tak kontakt bych pripadne mohl mit ale myslim, ze by ho nebylo potreba a jen by stacilo zamluvit mista

může být, chop se toho. Akorát víš jak je to s lidma, všichni slíbí a pak třetina nepřijede :-(. Navíc by chtělo zjistit co na to pražáci, liberačáci a tak. MY to máme kousek

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...