Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Pivóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) Se spotřebou jsem byl max.spokojenej,ve Švajcu mi to žralo cca 5,5.Teda dokud jsem se nedostal do Německa,tam to stouplo na 7,5.Jinak na rovině se dalo jet v klídku 140,ale uměla i 160.Teď před týdnem jsem s ní byl v Brně a z dlouhýho kopce se mi povedlo 180 .Jinak jak přišel kopec nahoru,šlo to rychle dolů,při delším kopci max,tak 120.Ale do města fakt bez chyby.Co bys taky mohl chtít od 33 kW Kolegovi se podobny kousek objevil ,ale zvazuje koupi GSíčka,,chce jen nejake reference'' jestli do toho ma cenu jit,,, diky Dobrou Spidˇul ,.., -_- Editováno: 29. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Kolegovi se podobny kousek objevil ,ale zvazuje koupi GSíčka,,chce jen nejake reference'' jestli do toho ma cenu jit,,, dikyDobrou Spidˇul ,.., -_- GSíčko je jiná liga,tu bych bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Pivóóóóó... ty voe,kolik si jich tam už zazdil?Já vůl si zapomněl koupit kuželky,tak asi ještě skočím na jedno do nonstopu-na dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ty voe,kolik si jich tam už zazdil?Já vůl si zapomněl koupit kuželky,tak asi ještě skočím na jedno do nonstopu-na dobrou noc Teprve dva Rebely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 brou panove, ucim se vstravat v 7 rano jako normalni lidi co chodej makat, po tom metru volna to jde tezko, privyknul jsem ze poledne zadna krec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Teprve dva Rebely... tak to jde. Taky bych tam nějaký poslal,furt přemejšlým,že na jedno vyrazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 brou panove, ucim se vstravat v 7 rano jako normalni lidi co chodej makat, po tom metru volna to jde tezko, privyknul jsem ze poledne zadna krec Tak to věřím že ti ještě moc nejde,tak dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Caucau .... No,uz je to tak,... Takze se ted opet potapim v takovych tech neprijemnych myslenkach ... Ty blaho,tak to vzalo rychly pad...... je mi to lito...... rikej si....vse zle je pro neco dobre....... mozna ted potkas nekde tu spravnou holku urcenou pro tebe Hlavne se neutop v tech myslenkach..... mysli pozitivne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 jj uteklo to jako voda, nazev spolecnosti zatim radeji prozrazovat nebudu kdyby se tu nahodou na foru pohyboval muj budouci kolega tak by se hned domakl jak moc se mi libilo na pracaku a nechce se mi do prace. Nicmene opet zustavam v IT, nic jinyho me asi v zivote zivit nebude. Ol@ ...... jasnacka.....pak nam to reknes a udelas firme reklamu Tak at to mas lepsi nez v minule. Proc by ses zivil necim jinym,kdyz tomu co delas rozumis a jsi v tom dobry. Jak jsem celt,auto uz ted nejak neresis myslim ten zvuk Kamos kdyz vzdy s necim takovym zacnu...rika....zapni si radio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 JInak vsem dobre UT ranko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Dobré opdoledne...., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zdravim dneska naposled z Brna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Cest. Cary,dneska mas tu rozlucku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Pivóóóóó... se víííí -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 se víííí -_- -_- Paráááááááda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 se víííí -_- -_- to se da ....,ale trosku jsem se lekl toho co stoji za ní Jinak brej vecir ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zdary vary . Copak provadite ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zdary vary . Copak provadite ? Zdar .... Momentalne mam pustene tv,tak ockem koukam ,,, chystam se co budu zitra kutit ,doladuju nejake vykresy ,shanim zakazky ..ruzne,,, vsecko proto ,abych prisel na jine myslenky ..,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ja zase lezim v postylce, mam notase nad sebou a pekne me hreje. Jsem nemocen a marod, tak to teplo se hodi preji vsem pekny vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 OCt.... co ti chybi ? ja mam notas tke na sobe a pali mne Jery, male podnikani Telku mam take pustenou a tak spis posloucham.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ja zase lezim v postylce, mam notase nad sebou a pekne me hreje. Jsem nemocen a marod, tak to teplo se hodi preji vsem pekny vecer ahoj,,, no tak to se treba lecit ! ... Podnikani ,da se to tak rict kazda korunka dobra, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Brej večír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak samo a bylo by nej,kdyby skakaly dokapes ty korunky same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky