Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak samo a bylo by nej,kdyby skakaly dokapes ty korunky same No jéje .... zdarec Jirko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 No jéje .... zdarec Jirko ! Ahoj chlape. Co novýhoˇJá byl dneska s Fábií na technický a emisích a dostali jsme pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ahoj chlape.Co novýhoˇJá byl dneska s Fábií na technický a emisích a dostali jsme pochvalu Po dlouhy dobe jsem vzal batoh kolo a vyrazil na projizdku na hory ,kdyby mi nepraskl retez bylo by vsecko ok ,ale i tak se to dalo ... Takze fabule na technicky prosla s hvezdickou jo ? to je parada ,hned se odtamtud jede lip domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Po dlouhy dobe jsem vzal batoh kolo a vyrazil na projizdku na hory ,kdyby mi nepraskl retez bylo by vsecko ok ,ale i tak se to dalo ... Takze fabule na technicky prosla s hvezdickou jo ? to je parada ,hned se odtamtud jede lip domu No tak ses po horách i prošel,ne Jinak z Fabie mám radost.Akorát musím vyměnit zadní silentbloky na předku-klasická nemoc Fábií.Technik se docela divil,že jsou tam ještě původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 No tak ses po horách i prošel,ne Jinak z Fabie mám radost.Akorát musím vyměnit zadní silentbloky na předku-klasická nemoc Fábií.Technik se docela divil,že jsou tam ještě původní bylo to v kopecku takze kdyz mi to ruplo,naskocil jsem a jel bez neho ,furt s kopce ,takze jsem ani slapat nemusel .)..... Vidis,to se asi nekdo o ni staral a jezdil s ni slusne ... jen tak dal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 bylo to v kopecku takze kdyz mi to ruplo,naskocil jsem a jel bez neho ,furt s kopce ,takze jsem ani slapat nemusel .).....Vidis,to se asi nekdo o ni staral a jezdil s ni slusne ... jen tak dal . Teď chci do sekce Fabie dát nějaký fotos,ale nějak se peru s rozmazáním SPZetky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Teď chci do sekce Fabie dát nějaký fotos,ale nějak se peru s rozmazáním SPZetky prave jsem se chtel na to zeptat,,kdy nahodis fota..,, ...mam tu jedno foto po ruce,,spz mazu takhle.., Editováno: 30. Září 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 prave jsem se chtel na to zeptat,,kdy nahodis fota..,, ... Za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak jsem si prohlidl faceliftu OII, a jdu spat abych byl na prvni den v nove hokne pekne vyspanej a na vsechny prijemnej abych co nejdriv dostal ten FL jako sluzebni. I kdyz jestli vubec nekdy bude sluzebni tak spis tak O III. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak jsem si prohlidl faceliftu OII, a jdu spat abych byl na prvni den v nove hokne pekne vyspanej a na vsechny prijemnej abych co nejdriv dostal ten FL jako sluzebni. I kdyz jestli vubec nekdy bude sluzebni tak spis tak O III. Tak at se zitra dari ! a co nejprijemnejsi vstavani .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 nic,taky mizim .... mejte se ..a zitra hoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 nic,taky mizim .... mejte se ..a zitra hoy Zdar a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 uz se zaviraj oci tak vsem taky dobrou chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Baf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ty ještě žiješ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ty ještě žiješ ??? Vcera jsem malem nezila Jasneee a do zitrka este stale v Brne pac dneska sem nebyla schopna jet domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Sem o něco zase přišel ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Sem o něco zase přišel ??? O co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Já mám vědět copak jsme prováděli že jsme "málem nežili" - to už zase s někým hýříš na motorce ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Já mám vědět copak jsme prováděli že jsme "málem nežili" - to už zase s někým hýříš na motorce ??? Ale neee... Meli jsme rozluckovou akci s lidma z prace takze to bylo docela narocny... tak jsem to myslela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdarec všichni,tak jsem se právě vrátil z vejletu z jedný vesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Ale neee... Meli jsme rozluckovou akci s lidma z prace takze to bylo docela narocny... tak jsem to myslela Takže víno, ženy, zpěv a slalom domů s názornýma ukázkama zemský přitažlivosti ??? A to končí firma, někdo z ostatních nebo Ty ??? Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdarec všichni,tak jsem se právě vrátil z vejletu z jedný vesnice Aoooj Kdepak jsi byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Takže víno, ženy, zpěv a slalom domů s názornýma ukázkama zemský přitažlivosti ??? A to končí firma, někdo z ostatních nebo Ty ??? Ja jsem dala vypoved a stehuju se z Brna pryc. Noo bez toho slalomu to docela sedi... akorat ze tam byli jeste chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Aoooj Kdepak jsi byl? v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky