Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak samo a bylo by nej,kdyby skakaly dokapes ty korunky same ;)

No jéje :) ....

zdarec Jirko !

No jéje :) ....

zdarec Jirko !

Ahoj chlape.

Co novýhoˇJá byl dneska s Fábií na technický a emisích a dostali jsme pochvalu :palec2:

Ahoj chlape.

Co novýhoˇJá byl dneska s Fábií na technický a emisích a dostali jsme pochvalu :palec2:

Po dlouhy dobe jsem vzal batoh kolo a vyrazil na projizdku na hory ,kdyby mi nepraskl retez bylo by vsecko ok ,ale i tak se to dalo :) ...

Takze fabule na technicky prosla s hvezdickou jo ? :) to je parada ,hned se odtamtud jede lip domu ;)

Po dlouhy dobe jsem vzal batoh kolo a vyrazil na projizdku na hory ,kdyby mi nepraskl retez bylo by vsecko ok ,ale i tak se to dalo :) ...

Takze fabule na technicky prosla s hvezdickou jo ? :) to je parada ,hned se odtamtud jede lip domu ;)

No tak ses po horách i prošel,ne ;)

Jinak z Fabie mám radost.Akorát musím vyměnit zadní silentbloky na předku-klasická nemoc Fábií.Technik se docela divil,že jsou tam ještě původní

No tak ses po horách i prošel,ne ;)

Jinak z Fabie mám radost.Akorát musím vyměnit zadní silentbloky na předku-klasická nemoc Fábií.Technik se docela divil,že jsou tam ještě původní

bylo to v kopecku takze kdyz mi to ruplo,naskocil jsem a jel bez neho ,furt s kopce ,takze jsem ani slapat nemusel .).....

Vidis,to se asi nekdo o ni staral a jezdil s ni slusne :) ... jen tak dal .

bylo to v kopecku takze kdyz mi to ruplo,naskocil jsem a jel bez neho ,furt s kopce ,takze jsem ani slapat nemusel .).....

Vidis,to se asi nekdo o ni staral a jezdil s ni slusne :) ... jen tak dal .

Teď chci do sekce Fabie dát nějaký fotos,ale nějak se peru s rozmazáním SPZetky

Teď chci do sekce Fabie dát nějaký fotos,ale nějak se peru s rozmazáním SPZetky

prave jsem se chtel na to zeptat,,kdy nahodis fota..,, ;) ...mam tu jedno foto po ruce,,spz mazu takhle..,

post-4984-1222805689_thumb.jpg

Upraveno od Jeronymo

prave jsem se chtel na to zeptat,,kdy nahodis fota..,, ;) ...

Za chvilku ;)

tak jsem si prohlidl faceliftu OII, a jdu spat abych byl na prvni den v nove hokne pekne vyspanej a na vsechny prijemnej abych co nejdriv dostal ten FL jako sluzebni. I kdyz jestli vubec nekdy bude sluzebni tak spis tak O III.

tak jsem si prohlidl faceliftu OII, a jdu spat abych byl na prvni den v nove hokne pekne vyspanej a na vsechny prijemnej abych co nejdriv dostal ten FL jako sluzebni. I kdyz jestli vubec nekdy bude sluzebni tak spis tak O III.

Tak at se zitra dari :) ! a co nejprijemnejsi vstavani ....

nic,taky mizim .... mejte se ..a zitra hoy :)

nic,taky mizim .... mejte se ..a zitra hoy :)

Zdar a dobrou

uz se zaviraj oci tak vsem taky dobrou chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :closedeyes:

Ty ještě žiješ ???

Ty ještě žiješ ???

Vcera jsem malem nezila :D Jasneee a do zitrka este stale v Brne pac dneska sem nebyla schopna jet domu lol

Sem o něco zase přišel ???

Sem o něco zase přišel ???

O co?

Já mám vědět copak jsme prováděli že jsme "málem nežili" - to už zase s někým hýříš na motorce ???

Já mám vědět copak jsme prováděli že jsme "málem nežili" - to už zase s někým hýříš na motorce ???

Ale neee... :) Meli jsme rozluckovou akci s lidma z prace takze to bylo docela narocny... tak jsem to myslela :D

Zdarec všichni,tak jsem se právě vrátil z vejletu z jedný vesnice

Ale neee... :) Meli jsme rozluckovou akci s lidma z prace takze to bylo docela narocny... tak jsem to myslela :D

Takže víno, ženy, zpěv a slalom domů s názornýma ukázkama zemský přitažlivosti ???

A to končí firma, někdo z ostatních nebo Ty ???

Upraveno od Hrábě Fernétti

Zdarec všichni,tak jsem se právě vrátil z vejletu z jedný vesnice

Aoooj :) Kdepak jsi byl?

Takže víno, ženy, zpěv a slalom domů s názornýma ukázkama zemský přitažlivosti ???

A to končí firma, někdo z ostatních nebo Ty ???

Ja jsem dala vypoved a stehuju se z Brna pryc. Noo bez toho slalomu to docela sedi... akorat ze tam byli jeste chlapi :D

Aoooj :) Kdepak jsi byl?

v Brně :p

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.