Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ja jsem dala vypoved a stehuju se z Brna pryc. Noo bez toho slalomu to docela sedi... akorat ze tam byli jeste chlapi No dobře, z tvého pohledu teda místo ženy tak chlapi. Vidíš že jsem o něco přišel !!! Tak napodruhý se Ti zadařilo !!! A daleko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 v Brně A proc ses nestavil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 v Brně To je celkem rozlehlé !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No dobře, z tvého pohledu teda místo ženy tak chlapi. Vidíš že jsem o něco přišel !!! Tak napodruhý se Ti zadařilo !!! A daleko ? Ne misto zenskych chlapi ale jak zensky tak i chlapi Noo na mesic zpatky domu a pak daleko no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Přelétávám vy jste to tu rozjeli vam reknu ,,, Zdravicko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Přelétávám vy jste to tu rozjeli vam reknu ,,, Zdravicko všem Ahoooj spunte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ahoooj spunte Ahoj ... tak jak v nove praci ? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ne misto zenskych chlapi ale jak zensky tak i chlapi Noo na mesic zpatky domu a pak daleko no Daleko je u Tebe jak ??? Ahoj Jeronymo !!! - jenom zjišťuju, že jak jsem tady poněkud délší dobu nebyl a nic nevím ( ikdyž je to někdy lepší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ahoj ... tak jak v nove praci ? .... Zadna neni 2 HF: Zahranici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ahoj Jeronymo !!! - jenom zjišťuju, že jak jsem tady poněkud délší dobu nebyl a nic nevím ( ikdyž je to někdy lepší) Hojhoj,,, taky mi casem trva nez to prolezu .... dari se ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ... Zahranici Ale to nemusí být daleko ? Rakůsko je kůsek, né !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zadna neni Tak doufam,ze je to jen chvilkove.,, .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 zase letim...,, ztm se mejte ,,treba vecer hoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ale to nemusí být daleko ? Rakůsko je kůsek, né !!! No uvidime ... zatim vubec netusim estli to vyjde podle predstav. Co ty? Co novyho? 2 Jeronymo: Snad A copak ty? Jak se dari? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Hojhoj,,, taky mi casem trva nez to prolezu .... dari se ? Poslední dobou nic, moc ale přece nehópnu před pendolíno, né !!! Přežít se dá skoro všechno ale už aby byl konec měsíce a Skodahome na super odreagování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 A proc ses nestavil? Vpátek tam ještě jednou jedu,tak můžem zajít na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No uvidime ... zatim vubec netusim estli to vyjde podle predstav. Co ty? Co novyho? Škoda mluvit (teda psat) !!! Pojedeš ještě na Škodahome 24.-26.10.2008 nebo už budeš mimo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Vpátek tam ještě jednou jedu,tak můžem zajít na kafe To uz budu v Mohelnici 2 HF: Urco nejedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Vpátek tam ještě jednou jedu,tak můžem zajít na kafe V kolik a kam ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 V kolik a kam ??? Do školy,VUT-stavební,Veveří ulice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 To uz budu v Mohelnici 2 HF: Urco nejedu. Tak můžeš jet až v pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zase mizim... rada jsem vas cetla... caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ...2 HF: Urco nejedu. Nebude to škoda ? Besídka taky ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Tak můžeš jet až v pátek Nemuzu mam nejaky vyrizovani v Mohelnici. Uz jsem to odkladala dlouho Ahoooj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Nebude to škoda ? Besídka taky ne ? Myslim ze nebude Besidka taky nee. Cau cau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky