Spidi Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Dobré odpoledne kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 (editace) Tak já jsem dokalil v 8 ráno jej v 8 jsem uz pomalicku vstaval a chystal nejaky veci strycovi do prace ,,, nebylo to zrovna jednoduche ,ale zadarilo se .) ... Jinac,ikdyz jsem byl zapít'' jen nachvili ,stalo to za to .. Spid'ul - ahoj Editováno: 4. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Dobré odpoledne kamarádi... Zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Čao kluci, nemá někdo přebytečnej disk RS Spider 7x17" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Kurec tady je nějaká stávka bo co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 brý popoledne Spíďáku jak se daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 brý popoledne Spíďáku jak se daří? Zdar jak Brno Dakie, no docela to jde, ale to počasí by mohlo být lepší, momentálně je u nás zataženo a mrholí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Kurec tady je nějaká stávka bo co...? To víš, CMF rači emigruje něž aby jsme do ní tady zase rejpaly !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 hokna se zas koukám nekoná, to je potom těžký na to, že mělo dneska začít babí léto, tak nic moc nooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 To víš, CMF rači emigruje něž aby jsme do ní tady zase rejpaly !!! A proč jste do ní rejpali...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 hokna se zas koukám nekoná, to je potom těžký na to, že mělo dneska začít babí léto, tak nic moc nooo No já si říkal, že budu docházet do zaměstnání, jen když bude hnusně a zrovna dnešek je toho ukázkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 mno já tu smrdím, za chvilku začíná porada, tak potřebuju odreagovat včera když bylo hezky, tak sem celej den prochrápal, noc ze soboty na neděli byla náročná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 mno já tu smrdím, za chvilku začíná porada, tak potřebuju odreagovat včera když bylo hezky, tak sem celej den prochrápal, noc ze soboty na neděli byla náročná Jj, včera bylo parádně, najezdil jsem 200 km a nafotil asi 75 fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 bré odpo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 bré odpo ... Nápodobně Jero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Nápodobně Jero... Dneska ja tam opravdu dobre : ) ... Jak pri pondelku ?... Nevis kde se da sehnat logo na 105?chromove?.... Tady v te nasi trinecke douře to nikde nemaj a na netu se mi to taky nepovedlo najit.... Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Dneska ja tam opravdu dobre : ) ... Jak pri pondelku ?... Nevis kde se da sehnat logo na 105?chromove?.... Tady v te nasi trinecke douře to nikde nemaj a na netu se mi to taky nepovedlo najit.... Myslíš to Logo Škoda 105L z nerezu na zadním čele dole vpravo... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Myslíš to Logo Škoda 105L z nerezu na zadním čele dole vpravo... ? myslim,ze starcika to mela vepredu ... (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 myslim,ze starcika to mela vepredu ... (?) Jo tenhle nerezovej znak Škoda... Kurnik, to je na masce Milotec na Oktávce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jo tenhle nerezovej znak Škoda... Kurnik, to je na masce Milotec na Oktávce... no,pujcil jsem si detail od jednoho clena..., ale chtel bych to zkusit dat na svoji .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 no,pujcil jsem si detail od jednoho clena..., ale chtel bych to zkusit dat na svoji .., Fakt, to mě řekni vod kterýho...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Fakt, to mě řekni vod kterýho...? Hledal jsem ho dloouho ,,ale mmnt pokusim se ti to najit znovu .) tady to je http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=48042 Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Brej vecir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Brej vecir Zdar jak Brno Jirko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Zdar jak Brno Jirko... jak je?U me uz zase pracovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky