Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Brej vecir

zdravím tě ! ...

zdravím tě ! ...

:palec2:

taky zdravim

prave se mi kolem auta motal nejak neznamy zloduch .,.,sakra,,jeste tak aby mi ji nekdo zcoral ...

prave se mi kolem auta motal nejak neznamy zloduch .,.,sakra,,jeste tak aby mi ji nekdo zcoral ...

ty blaho,to bych e posral.Ja ji radsi nechal pojistit

Nápodobně...

no ty voe,, jsem za nim bezel jako cojeé,ale typek mi v te me zmizel....mam autak v zahrade u souseda ted tak doufam,ze se mu tam nic nestane..,

Tak tady tak brouzdam po fore a hledam tip,co idelat s prednima svetlama,dneska jsem na ne koukal a potrebovaly by trosku zrenovovat

s fabiema nemam zkusenosti,,ale nejde to udelat stejne jako se svetky u O1 ? .. zeby se rozebraly a vycistily ?...

V superb sekci jsem videl,ze si nekdo nechal sklo svetlometu vybrousit a vylestit ci nalakovat ,,ted uz nevim...

s fabiema nemam zkusenosti,,ale nejde to udelat stejne jako se svetky u O1 ? .. zeby se rozebraly a vycistily ?...

V superb sekci jsem videl,ze si nekdo nechal sklo svetlometu vybrousit a vylestit ci nalakovat ,,ted uz nevim...

me jde spis o venek,je po tech kilometrech uz trosku zasly a poskrabany :feve:

me jde spis o venek,je po tech kilometrech uz trosku zasly a poskrabany :feve:

ta v tom pripade pujde o to lesteni... zkusim to najit.,,

ted tady ctu o brusnym papiru a nejaky paste,ale jestli to zeseru,tak nezbejva nic jinyho nez koupit novy

bry vecer.

bry vecer.

dobrej,dobrej

ted tady ctu o brusnym papiru a nejaky paste,ale jestli to zeseru,tak nezbejva nic jinyho nez koupit novy

Pokud by to slo vylestit a laknout,,nove kupovat by bylo asi zbytecny...,

Marosíí ! :) dobrej ...

Upraveno od Jeronymo

koukam ze mas akcni vecer Jery ;)

Ekšn.. lol

koukam ze mas akcni vecer Jery ;)

Mi povidej ,,behat v trenach a v zabkach po te kose,,jeste tam pokrapuje ... sel jsem si pro navi a koukam,silueta kolem auta..,

Chudak Jery lita od kompu k oknu a zpatky.

Kolikrat uz jsi bezel?

Chudak Jery lita od kompu k oknu a zpatky.

Kolikrat uz jsi bezel?

no dneska jen 2x... za tim nekym a pak pro kalhoty alespon... Ale jinak uz je to dneska po druhe co mi nekdo smejdi kolem auta...,

no dneska jen 2x... za tim nekym a pak pro kalhoty alespon... Ale jinak uz je to dneska po druhe co mi nekdo smejdi kolem auta...,

Jsou to fakt zmrdi.Zrovna tohle je jedna z veci,co mam rad na Svajcu.Fabule mi ted stoji pred chalupou a je odemcena ;)

Jsou to fakt zmrdi.Zrovna tohle je jedna z veci,co mam rad na Svajcu.Fabule mi ted stoji pred chalupou a je odemcena ;)

Ja jednou nechal odemcenou skodovku a mel jsem zevnitr fixou nakreslenou velkou pí*u ,,, nic se neztratilo pac tam nic nebylo ,... hajzlika jsem si ale i tak nasel pac soused videl ,ze se kolem auta vecer tocili.... :D ...

Ja jednou nechal odemcenou skodovku a mel jsem zevnitr fixou nakreslenou velkou pí*u ,,, nic se neztratilo pac tam nic nebylo ,... hajzlika jsem si ale i tak nasel pac soused videl ,ze se kolem auta vecer tocili.... :D ...

Tak tady je to naopak,tady by ti tu pizzu umyli lol

Já už taky párkrát nechal odemčený auto před barákem...

Tak tady je to naopak,tady by ti tu pizzu umyli lol

:D stěhuju se ! ;)

Mi povidej ,,behat v trenach a v zabkach po te kose,,jeste tam pokrapuje ... sel jsem si pro navi a koukam,silueta kolem auta..,

Vzdyt tam neni az takova kosa...... ;) jsem ted dojel pred chvili.

Jsou to parchanti ti smejdi a ty na ne mas obzvlast stesti. To vis,kolem pekneho auta se asi porad nekdo toci..

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.