maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Já už taky párkrát nechal odemčený auto před barákem... Jenze ty jsi Spidi vazena obcan u vas,a tam by si to nikdo neliznul vlezt ti do auta nedej buh ti s nim neco udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Vzdyt tam neni az takova kosa...... jsem ted dojel pred chvili.Jsou to parchanti ti smejdi a ty na ne mas obzvlast stesti. To vis,kolem pekneho auta se asi porad nekdo toci.. me celkem byla ... No ,zacina se to tema zmrdikama hemzit,,, MAs pravdu moje je ve tme vazne hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Mas a laka to nenechavce. Jen bys mohl dat jine pukle na kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Jenze ty jsi Spidi vazena obcan u vas,a tam by si to nikdo neliznul vlezt ti do auta nedej buh ti s nim neco udelat No to ani ne, spíš naproti sobě mám souseda, kterej je dosti drsná perzóna u kriminálky a furt stojí před barákem, pod levou paží má služební ČZ 95, pod pravou soukromýho Glocka, u nás se bojí každej i zakašlat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Mas a laka to nenechavce.Jen bys mohl dat jine pukle na kola Spis jine kola planoval jsem hodne,ale pak me to nejak preslo,rikal jsem si ,ze do 55kw prachy rvat nebudu ...ale zacina klusat celkem pekne ,17 a dolu .nic vic nic min.... Kluciii,,,pritulka je z5 .) Spidi ... jo to my tu tay nedavno meli borca co si myslel ,ze je valka ,strilel ze vzduchovky do protejsich baraku a pak hazel stare bochniky chleba z oken.., Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 No to ani ne, spíš naproti sobě mám souseda, kterej je dosti drsná perzóna u kriminálky a furt stojí před barákem, pod levou paží má služební ČZ 95, pod pravou soukromýho Glocka, u nás se bojí každej i zakašlat... Tak to mas lepsi nez nejaky alarm Kde tedy kasles nebo ty jsi vyvoleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Spidi ... jo to my tu tay nedavno meli borca co si myslel ,ze je valka ,strilel ze vzduchovky do protejsich baraku a pak hazel stare bochniky chleba z oken.., Tak to byl spíš magor a ne náčelník kriminálky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Spis jine kola planoval jsem hodne,ale pak me to nejak preslo,rikal jsem si ,ze do 55kw prachy rvat nebudu ...ale zacina klusat celkem pekne ,17 a dolu .nic vic nic min.... Kluciii,,,pritulka je z5 .) Spidi ... jo to my tu tay nedavno meli borca co si myslel ,ze je valka ,strilel ze vzduchovky do protejsich baraku a pak hazel stare bochniky chleba z oken.., Tak to jsi rad co a zase je fajn na svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Spidi,jake je turbo ve Fabcarne RS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak to byl spíš magor a ne náčelník kriminálky... trefně řečeno ... Maros - no je to hnedka prijemnejsi pocit.... jeste kdyz se vratila sama a nemusel jsem nic delat.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Spidi,jake je turbo ve Fabcarne RS ? Klasika KKK od Honeywellu, ETKA kód 038145702G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Klasika KKK od Honeywellu, ETKA kód 038145702G A kolik tak asi vydrzi?Myslis,ze bych ho mel nechat vycistit nebo tak neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 A kolik tak asi vydrzi?Myslis,ze bych ho mel nechat vycistit nebo tak neco? U 96 kW je typ VNT17, je trochu větší a mělo by vydržet, VNT15, co se dává do 81 kW s mechanickým čerpadlem je schopný se zasrat i po 100.000 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Klasika KKK od Honeywellu, ETKA kód 038145702G Diky a nevis jaka je cena a daji se nekde sehnat levneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 U 96 kW je typ VNT17, je trochu větší a mělo by vydržet, VNT15, co se dává do 81 kW s mechanickým čerpadlem je schopný se zasrat i po 100.000 km. Ja uz tam mam 168 tis.No az se vratim,tak ho asi soupnu Garnymu.Vycistenim bych nemel snad nic podelat.Neplati nahodou,ze kdyz se jednou rozdela,tak je to k prdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 trefně řečeno ... Maros - no je to hnedka prijemnejsi pocit.... jeste kdyz se vratila sama a nemusel jsem nic delat.., Supros,to je fakt dobre.Tak snad si cie teraz bydzie vazyc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Supros,to je fakt dobre.Tak snad si cie teraz bydzie vazyc kurnia jestli ni tak uvidzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Diky a nevis jaka je cena a daji se nekde sehnat levneji Nevím, kolik stojí ve škodovce, my bereme nový za cca 12.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Ja uz tam mam 168 tis.No az se vratim,tak ho asi soupnu Garnymu.Vycistenim bych nemel snad nic podelat.Neplati nahodou,ze kdyz se jednou rozdela,tak je to k prdu? Když se rozdělá, tak se zase složí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Nevím, kolik stojí ve škodovce, my bereme nový za cca 12.000,- Kč a mohl bys jedno pokud by byl zajem poskytnout-prodat za tu cenu ? Na RS Fab byl jen jeden typ toho turba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 a mohl bys jedno pokud by byl zajem poskytnout-prodat za tu cenu ?Na RS Fab byl jen jeden typ toho turba ? No za tu cenu si ho můžeš sám objednat na netu. Na Fábce RS by měl být právě pouze typ VNT17, ale řeší se vždy na místě podle kódu motoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 a posles kde si to obednat ? kdyz tak klido pres SZ. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 a posles kde si to obednat ? kdyz tak klido pres SZ. diky Například http://www.mevek.cz/shop.php?category=4&k=22&p=848 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Kuci ja valim pod perinu Brou vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Například http://www.mevek.cz/shop.php?category=4&k=22&p=848 diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky