Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zase ze me nedelej 13ti letou hele :D Nene foto tu nikde nemam... krome osobni foto na profilu kde nejdu skoro videt ;)

a culíčky by nebyly? lollollollol

S tím fotem je to chyba, bys viděla jak by ses hned líp chytala ;)

Vloženo
Hm jasne a to si reknu tohle by mohl byt ten a tohle tamten a to bude urcite tamhleten.. :smich:

no jasně ;)

tak uděláme výměnu fotek - hoď svoji a já najdu nějakou rozumnou z besídky abys věděla kdo je kdo

Vloženo
tak jsem se díval na to tvoje fórum a Nio má stejný brko jaký jsem kdysi měl já.

Jo uz sem koukala ze ses registroval diky :) Jo a neco sem ti k tomu tvymu prispevku napsala.. spatne si to pochopil :D Kdyz si z PV tak to znas urcite Landera vid?

Vloženo
Jo uz sem koukala ze ses registroval diky :) Jo a neco sem ti k tomu tvymu prispevku napsala.. spatne si to pochopil :D Kdyz si z PV tak to znas urcite Landera vid?

s MR 2 ?

né osobně

Vloženo
Tak tak :) Bylo by divny kdyby si ho neznal. Ja ho znam nekolik let a to ani nejsem z PV :D

Nio má v tom odkazu na GT-S uvedeno že je asi jediná v CZ

ad Lander: myslím že je to dobrej borec ale jednou jsem poslouchal jeho rozhovor a nějak jsem ztratil potřebu se s ním bavit

Vloženo
Nio má v tom odkazu na GT-S uvedeno že je asi jediná v CZ

ad Lander: myslím že je to dobrej borec ale jednou jsem poslouchal jeho rozhovor a nějak jsem ztratil potřebu se s ním bavit

Jo? Tak to sem si nevsimla. Lander neni spatnej. My spolu kecavame casto na ICQ a uplne bez problemu. Zalezi asi taky s kym se bavi atd atd.. jako u kazdyho :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...