Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Nebo zavařit lišty, to taky znám... to ne, bych musel jezdit bez nárazníků než by to někdo udělat. Jery to má v mailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 to ne, bych musel jezdit bez nárazníků než by to někdo udělat. Jery to má v mailu mmm,tak to vypada paradne ,vidim to prvně,fakt krasa ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 mmm,tak to vypada paradne ,vidim to prvně,fakt krasa ! ... na světlý jo i na živo, jezdí u nás, ale neumím si to představit na tý mý vzhledem k tomu, že je o dost tmavší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 na světlý jo i na živo, jezdí u nás, ale neumím si to představit na tý mý vzhledem k tomu, že je o dost tmavší No na te tmave to ta moc nevynikne,,,jedine kdybys to nechal udelat treba svetly'?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 No na te tmave to ta moc nevynikne,,,jedine kdybys to nechal udelat treba svetly'?) to právě nechci protože to už mají jinde v koncernu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 konkurence - www.skoda-forum.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 to právě nechci protože to už mají jinde v koncernu Trosku jsem si s tim pohral,ale priznavam ,nejak mi to neslo...... mas mejla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 No na te tmave to ta moc nevynikne,,,jedine kdybys to nechal udelat treba svetly'?) mooc děkuju, i tak to vypadá zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 mooc děkuju, i tak to vypadá zajímavě Vubec nemas zaco ,taky me zajimalo jak to bude vypadat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Vubec nemas zaco ,taky me zajimalo jak to bude vypadat ... asi koupím folii a zkusím to a uvidíme. Pošlu pak foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) asi koupím folii a zkusím to a uvidíme. Pošlu pak foto jasne,to bude asi nejjednoduzsi ... ... Budes davat i mračidla? ... Editováno: 7. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 jasne,to bude asi nejjednoduzsi ... ... Budes davat i mračidla? ... ty už tam jsou, on i nárazník už je decentně změněnej, ale nemůžu se dokopat k tomu to nafotit. Buď přijedu domů za šera a nebo je auto zas..ný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ty už tam jsou, on i nárazník už je decentně změněnej, ale nemůžu se dokopat k tomu to nafotit. Buď přijedu domů za šera a nebo je auto zas..ný Koukal jsem ,ze mas novou fotku v tematku'' ..,ale dasli fota nikde ... Ta cos mi poslal te to fakt slusi ,kdyby to vyniklo i na zelene ,panejo .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Koukal jsem ,ze mas novou fotku v tematku'' ..,ale dasli fota nikde ... Ta cos mi poslal te to fakt slusi ,kdyby to vyniklo i na zelene ,panejo .., ta je bohužel už taky dost stará, ale aspoň je vidět jak si sedla dolů. Chvíli jsem uvažoval hodit ji ještě níž štelovákem co prodává kamarád, ale kašlu na to, už takhle mám problémy na chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ta je bohužel už taky dost stará, ale aspoň je vidět jak si sedla dolů. Chvíli jsem uvažoval hodit ji ještě níž štelovákem co prodává kamarád, ale kašlu na to, už takhle mám problémy na chatě Tam mas ted o5 jiny podvozek ? ... pac vim,zes daval foto v zime... Zase štelovakem by sis to mohl pripadne na chatu zvednout ,ze ... zalezi jak casto tam jezdis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tam mas ted o5 jiny podvozek ? ... pac vim,zes daval foto v zime...Zase štelovakem by sis to mohl pripadne na chatu zvednout ,ze ... zalezi jak casto tam jezdis ... ne, ten samej - jen pružiny, ale s tím sněhem to nebylo tolik vidět :-). KAždých cca 14 dní fakt podvozek zvedat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 pane měj se fajn, mizím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ne, ten samej - jen pružiny, ale s tím sněhem to nebylo tolik vidět :-). KAždých cca 14 dní fakt podvozek zvedat nebudu Co dva tydny ?,to se vazne asi nevyplati no .... vsak ted uz je to pekne dole.Jeste ted zae pred zimou,kdo vi jaka bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 pane měj se fajn, mizím Ty taky ! caues at se dari ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 .... si tak pri trose volna projizdim net a koukam,ze ty narazniky na fáčka jsou čím dál težší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 A zase nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 A zase nikdo... A zase ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 já taky zdar prdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Nazdar bazar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Nazdar bazar... když seš u toho bazaru - ty jsi měl Leona Cupru, viď? Jsou tam nějaký problémy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky