Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nazdar Peťo, tebe jsem neviděl ani nepamatuju. Už v pořádku?

čau Peťo,není a jsem pořád v očekávání.samé testy atd...a ještě ke všemu bez práce....alespoň,že doma vše relativně ok.Lucík v poho a má nová přítelkyně.hotový poklad.ahoj a pozdravuj Petru

Vloženo
Víc info v podstatě ani nevím, protože auto není u mě a ani jsem ho v reálu neviděl, vím jen, že se má dělat prasklej píst a nějaký drobnosti... ;)

aha, o nějaký na prodej?

Vloženo
čau Peťo,není a jsem pořád v očekávání.samé testy atd...a ještě ke všemu bez práce....alespoň,že doma vše relativně ok.Lucík v poho a má nová přítelkyně.hotový poklad.ahoj a pozdravuj Petru

ale bude chlape ;-)

Vloženo

Jééé, zdravíčko pane, doufám, že nás poctíte svoji návštěvou na letošní besídce zvláštního klubu... :palec2:

Vloženo
Jééé, zdravíčko pane, doufám, že nás poctíte svoji návštěvou na letošní besídce zvláštního klubu... :palec2:

ANO-hlavně zdravíčko.a pokud mrška dovolí tak dorazíme všichni Molláci

Vloženo
tak až bude v kupě a budeš o ní vědět víc vzpomeň si na mě, prosím a dej echo

Záleží na tom, co to bude, mrdku Ti dohazovat nebudu... lol

Vloženo (editace)
cao... noo opravdu jen trosicku :) ... Kdy kupujes turbo ? .)

Dobre. Proc mi to tu skocilo dva krat :( Omlouvam se.

Editováno: , autor: maros
Vloženo (editace)
cao... noo opravdu jen trosicku :) ... Kdy kupujes turbo ? .)

Dobre ranko ve spolek.

Nejsem ochlasta,ze jsem tu tak brzo :D

Jery: ja nekupovat turbicko.To znamy chtel zjistit cenu ale proc netusim. Zdalo se ze to che menit jeste ten den ale to byl asi vystrel do tmy.

Editováno: , autor: maros
Vloženo
Dobre ranko ve spolek.

Nejsem ochlasta,ze jsem tu tak brzo :D

Jery: ja nekupovat turbicko.To znamy chtel zjistit cenu ale proc netusim. Zdalo se ze to che menit jeste ten den ale to byl asi vystrel do tmy.

jo takhle :) ....

Jinak Dobré ráno...

Vloženo
dobré ranko

Dobré : )

Hnedka po ranu jsem dostal nabidku na castecne vyucovani v autoskole ,tak uvazuju .Nevim jestli bych na to mel nervy:D ...

Vloženo
Dobré : )

Hnedka po ranu jsem dostal nabidku na castecne vyucovani v autoskole ,tak uvazuju .Nevim jestli bych na to mel nervy:D ...

no když vidím některý v autoškole jak to drží tak já bych neměl. A to nemluvím o zodpovědnosti

Vloženo
no když vidím některý v autoškole jak to drží tak já bych neměl. A to nemluvím o zodpovědnosti

Toho se prave bojim,pac si pamatuju jak jsem delal papiry ja a treba jsem jel jako spolujezdec s nekterou ze zakym.,.asi reknu NE ...

Vloženo
no na té tvé by to mohlo vypadat hoodně dobře

Chtel jsem dat do cerna tu kapotu a strechu,,jestli bych se do toho poustel tak musim vykutit nejaky kola a trosku poladit ten stary face..,

Vloženo
Chtel jsem dat do cerna tu kapotu a strechu,,jestli bych se do toho poustel tak musim vykutit nejaky kola a trosku poladit ten stary face..,

tak překopat na face

Vloženo
tak překopat na face

Nevim jestli to neni ted zbytecny ,pokud bych pristi rok kupoval neco novejsiho : ) ... kazdopadne by ji to prospelo ... ted jsem si na ni zvykl tak jak je

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...