BLACK MOLLY Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 nazdar Peťo, tebe jsem neviděl ani nepamatuju. Už v pořádku? čau Peťo,není a jsem pořád v očekávání.samé testy atd...a ještě ke všemu bez práce....alespoň,že doma vše relativně ok.Lucík v poho a má nová přítelkyně.hotový poklad.ahoj a pozdravuj Petru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Víc info v podstatě ani nevím, protože auto není u mě a ani jsem ho v reálu neviděl, vím jen, že se má dělat prasklej píst a nějaký drobnosti... aha, o nějaký na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 čau Peťo,není a jsem pořád v očekávání.samé testy atd...a ještě ke všemu bez práce....alespoň,že doma vše relativně ok.Lucík v poho a má nová přítelkyně.hotový poklad.ahoj a pozdravuj Petru ale bude chlape ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 čau Peťo,není a jsem pořád v očekávání.samé testy atd...a ještě ke všemu bez práce....alespoň,že doma vše relativně ok.Lucík v poho a má nová přítelkyně.hotový poklad.ahoj a pozdravuj Petru Jééé, zdravíčko pane, doufám, že nás poctíte svoji návštěvou na letošní besídce zvláštního klubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 aha, o nějaký na prodej? Tahle bude výhledově taky na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tahle bude výhledově taky na prodej... tak až bude v kupě a budeš o ní vědět víc vzpomeň si na mě, prosím a dej echo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Jééé, zdravíčko pane, doufám, že nás poctíte svoji návštěvou na letošní besídce zvláštního klubu... ANO-hlavně zdravíčko.a pokud mrška dovolí tak dorazíme všichni Molláci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 tak až bude v kupě a budeš o ní vědět víc vzpomeň si na mě, prosím a dej echo Záleží na tom, co to bude, mrdku Ti dohazovat nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ANO-hlavně zdravíčko.a pokud mrška dovolí tak dorazíme všichni Molláci No tak to už se dopředu moc těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Záleží na tom, co to bude, mrdku Ti dohazovat nebudu... to je jasný, kdybys věděl o nějaký kvalitní tak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 to je jasný, kdybys věděl o nějaký kvalitní tak dej vědět Tak to už máme poptávku na dva kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tak to už máme poptávku na dva kousky... no vidíš to, ještě, že tě máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Chlapi mizim. Dobrou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) cao... noo opravdu jen trosicku ... Kdy kupujes turbo ? .) Dobre. Proc mi to tu skocilo dva krat Omlouvam se. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) cao... noo opravdu jen trosicku ... Kdy kupujes turbo ? .) Dobre ranko ve spolek. Nejsem ochlasta,ze jsem tu tak brzo Jery: ja nekupovat turbicko.To znamy chtel zjistit cenu ale proc netusim. Zdalo se ze to che menit jeste ten den ale to byl asi vystrel do tmy. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Dobre ranko ve spolek.Nejsem ochlasta,ze jsem tu tak brzo Jery: ja nekupovat turbicko.To znamy chtel zjistit cenu ale proc netusim. Zdalo se ze to che menit jeste ten den ale to byl asi vystrel do tmy. jo takhle .... Jinak Dobré ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 dobré ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 dobré ranko Dobré : ) Hnedka po ranu jsem dostal nabidku na castecne vyucovani v autoskole ,tak uvazuju .Nevim jestli bych na to mel nervy:D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Dobré : ) Hnedka po ranu jsem dostal nabidku na castecne vyucovani v autoskole ,tak uvazuju .Nevim jestli bych na to mel nervy:D ... no když vidím některý v autoškole jak to drží tak já bych neměl. A to nemluvím o zodpovědnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 no když vidím některý v autoškole jak to drží tak já bych neměl. A to nemluvím o zodpovědnosti Toho se prave bojim,pac si pamatuju jak jsem delal papiry ja a treba jsem jel jako spolujezdec s nekterou ze zakym.,.asi reknu NE ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Zdalo se mi ,se delam upravu kapoty,střechy a narazniku..ve tvem stylu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Zdalo se mi ,se delam upravu kapoty,střechy a narazniku..ve tvem stylu ... no na té tvé by to mohlo vypadat hoodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 no na té tvé by to mohlo vypadat hoodně dobře Chtel jsem dat do cerna tu kapotu a strechu,,jestli bych se do toho poustel tak musim vykutit nejaky kola a trosku poladit ten stary face.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Chtel jsem dat do cerna tu kapotu a strechu,,jestli bych se do toho poustel tak musim vykutit nejaky kola a trosku poladit ten stary face.., tak překopat na face Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 tak překopat na face Nevim jestli to neni ted zbytecny ,pokud bych pristi rok kupoval neco novejsiho : ) ... kazdopadne by ji to prospelo ... ted jsem si na ni zvykl tak jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky