Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Jo? Tak to sem si nevsimla. Lander neni spatnej. My spolu kecavame casto na ICQ a uplne bez problemu. Zalezi asi taky s kym se bavi atd atd.. jako u kazdyho :)

říkám- asi je dobrej ale mám ho zapsanýho trošku jinak :(

já ho potkám maximlně když jede přes město v MR2 jinak ne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

říkám- asi je dobrej ale mám ho zapsanýho trošku jinak :(

já ho potkám maximlně když jede přes město v MR2 jinak ne

Tak doraz za nama na sraz :D Jinak potkat ho muzes kdekoliv na zavodech... Ecce homo... Nasedlovice atd atd.. a pred par letama sem si fotila jeho MR2 na tuning sraze v Koprivnici ale tedka na foru psal ze na srazy uz nejezdi ze se venuje jen zavodum. Tak muzes dorazit fandit na Ecce homo me a Landerovi :D

Odkaz ke komentáři

Tak doraz za nama na sraz :D Jinak potkat ho muzes kdekoliv na zavodech... Ecce homo... Nasedlovice atd atd.. a pred par letama sem si fotila jeho MR2 na tuning sraze v Koprivnici ale tedka na foru psal ze na srazy uz nejezdi ze se venuje jen zavodum. Tak muzes dorazit fandit na Ecce homo me a Landerovi :D

já su rád že stihnu besídku, a tuningy tady v okolí i když ty tuningy jen na čumendu nějak jsem už z toho vyrostl

ad kadett

post-167-1200051834_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři

Bylo lip.. ale vsak vis :D Co u tebe?

jj ja pohodicka...cely dopoledne prace..ted jsem dorazil na firmu tak nejak do 3 vypadnu pak squach pak nejaky kseftiky vyridit a vydelat korunky a vecer mam nejak sraz s lidma z byvale prace...tak ze toho mam pozehnane...

Odkaz ke komentáři

jj ja pohodicka...cely dopoledne prace..ted jsem dorazil na firmu tak nejak do 3 vypadnu pak squach pak nejaky kseftiky vyridit a vydelat korunky a vecer mam nejak sraz s lidma z byvale prace...tak ze toho mam pozehnane...

Docela naby/itej (nevim jaky tam je y/i) den :D Se mnou na squash nechce nikdo chodit :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...