Vaša Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Jo? Tak to sem si nevsimla. Lander neni spatnej. My spolu kecavame casto na ICQ a uplne bez problemu. Zalezi asi taky s kym se bavi atd atd.. jako u kazdyho říkám- asi je dobrej ale mám ho zapsanýho trošku jinak já ho potkám maximlně když jede přes město v MR2 jinak ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 říkám- asi je dobrej ale mám ho zapsanýho trošku jinak já ho potkám maximlně když jede přes město v MR2 jinak ne Tak doraz za nama na sraz Jinak potkat ho muzes kdekoliv na zavodech... Ecce homo... Nasedlovice atd atd.. a pred par letama sem si fotila jeho MR2 na tuning sraze v Koprivnici ale tedka na foru psal ze na srazy uz nejezdi ze se venuje jen zavodum. Tak muzes dorazit fandit na Ecce homo me a Landerovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 tak uz jsem zase tady...hezke odpoledne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) Tak doraz za nama na sraz Jinak potkat ho muzes kdekoliv na zavodech... Ecce homo... Nasedlovice atd atd.. a pred par letama sem si fotila jeho MR2 na tuning sraze v Koprivnici ale tedka na foru psal ze na srazy uz nejezdi ze se venuje jen zavodum. Tak muzes dorazit fandit na Ecce homo me a Landerovi já su rád že stihnu besídku, a tuningy tady v okolí i když ty tuningy jen na čumendu nějak jsem už z toho vyrostl ad kadett Editováno: 11. leden 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 tak uz jsem zase tady...hezke odpoledne :-) Caaau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 já su rád že stihnu besídku, a tuningy tady v okolí i když ty tuningy jen na čumendu nějak jsem uč z toho vyrostlad kadett Tvuj? Si myslim nekde psal ze si mel GSi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Caaau ahoj ahoj...jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Tvuj? Si myslim nekde psal ze si mel GSi to bylo kámoše - často jsem si ho užíval já měl corollu GT-S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ahoj ahoj...jak se mame?? Bylo lip.. ale vsak vis Co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 to bylo kámoše - často jsem si ho užívaljá měl corollu GT-S Aha tak to sem si te s nekym spletla Kamos mel 8v nebo 16v? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Bylo lip.. ale vsak vis Co u tebe? jj ja pohodicka...cely dopoledne prace..ted jsem dorazil na firmu tak nejak do 3 vypadnu pak squach pak nejaky kseftiky vyridit a vydelat korunky a vecer mam nejak sraz s lidma z byvale prace...tak ze toho mam pozehnane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Aha tak to sem si te s nekym spletla Kamos mel 8v nebo 16v? 8V další OPELnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 jj ja pohodicka...cely dopoledne prace..ted jsem dorazil na firmu tak nejak do 3 vypadnu pak squach pak nejaky kseftiky vyridit a vydelat korunky a vecer mam nejak sraz s lidma z byvale prace...tak ze toho mam pozehnane... Docela naby/itej (nevim jaky tam je y/i) den Se mnou na squash nechce nikdo chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Docela naby/itej (nevim jaky tam je y/i) den Se mnou na squash nechce nikdo chodit to ja mam zas na squash tolik lidi ze nestiham se vsema chodit...no mam to dnes hodne rozlitany ale ono se to nejak zvladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 8Vdalší OPELnice Heele bacha na pusu ja mam taky pOPELnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 to ja mam zas na squash tolik lidi ze nestiham se vsema chodit...no mam to dnes hodne rozlitany ale ono se to nejak zvladne No jo ze ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 No jo ze ty... tak ze bych ti tam nejaky poslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Petr81: Si na rade ne, na obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 tak ze bych ti tam nejaky poslal Noo to by si klidne mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ne, na obědě hlavne se nevymlouvej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Noo to by si klidne mohl tak jo vyberu vhodny kandidaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ne, na obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 tak jo vyberu vhodny kandidaty Hm tak to by me zajimalo co to bude za zjevy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 hlavne se nevymlouvej čus prde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Hm tak to by me zajimalo co to bude za zjevy pockej jak zjevy...jde ti snad o hru ne o vzhled?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky