Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Ty a bez chlapa ?? Minimálně dva, co tě tak málo znám ... To tedka nebylo vubec vtipny Nikoho nemam no... ani nehledam zvlast ted kdyz chci pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 HF něco říkal, že chceš do UK. Je to pravda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak toe super jen tak dal Hele v listopadu budu v Brne,tak muzem zajit na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 HF něco říkal, že chceš do UK.Je to pravda ? No... zacatkem listopadu odletam do Irska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Hele v listopadu budu v Brne,tak muzem zajit na kafe To uz budu asi mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jj, mám 14:00 - 23:00 kurec tak at to ted tech par minut rychle utece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Hele v listopadu budu v Brne,tak muzem zajit na kafe Tak můžeš Jirko se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 kurec tak at to ted tech par minut rychle utece v hospě a s vama to utíká rychlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak můžeš Jirko se mnou no jo,co s tebou mam delat Ale pokecat muzeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 To uz budu asi mimo No tak zase nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No tak zase nic Zalezi kolikateho? Ja razim pryc kolem cca 10. - 15. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 v hospě a s vama to utíká rychlo tak sámožé ... si ted pokazde kdyz jdu do dilnicky vzpomenu na tvoji fabcu, pac tam vyckava cerny ramecek co pujde na auto ,kdyz dorazi logo hh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Zalezi kolikateho? Ja razim pryc kolem cca 10. - 15. Jeste nevim,kdy se odsud utrhnu,ale kdyz mi to vyjde,rad te uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 no jo,co s tebou mam delat No jako s CMF to kafíčko asi nebude Ale se mnou bude zase velká prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jeste nevim,kdy se odsud utrhnu,ale kdyz mi to vyjde,rad te uvidim Napodobne takze dej kdyztak pak vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No jako s CMF to kafíčko asi nebude Ale se mnou bude zase velká prdel A jaky je mezitim rozdil? Jestli nebo bude prdel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No jako s CMF to kafíčko asi nebude Ale se mnou bude zase velká prdel Promin,ale nejsi muj typ Kdyztak jenom pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 si ted pokazde kdyz jdu do dilnicky vzpomenu na tvoji fabcu, pac tam vyckava cerny ramecek co pujde na auto ,kdyz dorazi logo hh Takže další pirátská kopie, jo? "Halóóóó halóóó, celní správa? Mám pro Vás tip na šťáru ... " U nás jezdí jedna Tour-ka, která to má taky, ale už se jí to loupe. To bude i náš problém, první kamínek jsem už začerňoval tužkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 A jaky je mezitim rozdil? Jestli nebo bude prdel? Urco dam vedet a neco vymyslime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 A jaky je mezitim rozdil? Jestli nebo bude prdel? Áááá, slečna je zkušená a s pány to pěkně umí ... No to může být jen tvoji devizou Cary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Takže další pirátská kopie, jo?"Halóóóó halóóó, celní správa? Mám pro Vás tip na šťáru ... " U nás jezdí jedna Tour-ka, která to má taky, ale už se jí to loupe. To bude i náš problém, první kamínek jsem už začerňoval tužkou :D .... vsak uz si to videl,, zatim to jeste zadny kaminek nepotkalo ,tak uvidim ,musim na to prdnout logo takhle holy se mi to nelibi ... ale ted jsem se celkem pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Já vím Jirko, ale nezapomínej, že čisté lásce na pohlaví nezáleží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Urco dam vedet a neco vymyslime OK pentadius: Ja uz radsi mlcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Já vím Jirko, ale nezapomínej, že čisté lásce na pohlaví nezáleží No kdyz ja jsem ale stejne na modrooky blondynky,do tech se zamiluju vzdycky.Stava se mi to i nekolikrat denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No kdyz ja jsem ale stejne na modrooky blondynky,do tech se zamiluju vzdycky.Stava se mi to i nekolikrat denne tak to jestli se budem nekde mit srazit nebudu brat pritulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky