pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 2 Jirka: to znám moc dobře, ale já jsem ještě na brunetky, zrzečky a černovlásky 2 Jeronymo: jsem rád, že jsem tě rozesmál. Mě zase fascinuje ten VT co máš v avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 tak to jestli se budem nekde mit srazit nebudu brat pritulu kdyz ji vemes,nic nepokazis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) 2 Jeronymo: jsem rád, že jsem tě rozesmál. Mě zase fascinuje ten VT co máš v avataru nekdy si rad hraju ... Díky .) Jiří ,, no to ja vím,zebych nic nepokazil ..ty jeden ! ... Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 2 Jirka: to znám moc dobře, ale já jsem ještě na brunetky, zrzečky a černovlásky 2 Jeronymo: jsem rád, že jsem tě rozesmál. Mě zase fascinuje ten VT co máš v avataru Taky nemam vyhranenej typ,ale musim se priznat,ze hodne moc ulitavam na modrejch ocich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 nekdy si rad hraju ... Jiří ,, no to ja vím,zebych nic nepokazil ..ty jeden ! ... Tak ji vem a uvidime.Vis co,osudu neporucis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jj oči, ty mě taky na holkách fakt berou Ne vážně, já se u holek dívám na ruce a ouška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak ji vem a uvidime.Vis co,osudu neporucis lol nebudu riskovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jj oči, ty mě taky na holkách fakt berou Ne vážně, já se u holek dívám na ruce a ouška U me vyhravaj ocka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 lol nebudu riskovat srabe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Se bojíš aby se do Jirky jako nezamilovala, či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 srabe starsi fotka,,ale taky ma blond a modry ocka,,tudle vemu sebou nekdy co ? ,,ted je sice asi od dva roky starsi ,ale jeste hezci .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jeste vam musim napsat,co se mi dneska stalo peknyho.Znamej tu potreboval odtransportovat par drevenejch,docela tezkejch veci,tak mi to nalozil na strechu a se slovy DRZI TO jsem vyrazil.A kdyz jsem se blizil k prechodu,zrovna nekdo sel a ja zabrzdil.A najednou vidim letet jednu desku,praskla pekne do kapoty,pekne se po ni svezla a putovala dal po silnici..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Se bojíš aby se do Jirky jako nezamilovala, či co? nene,myslim,ze ta moje by se jen tak nedala.,, (doufam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Se bojíš aby se do Jirky jako nezamilovala, či co? Do me se zamiluje kazda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 starsi fotka,,ale taky ma blond a modry ocka,,tudle vemu sebou nekdy co ? ,,ted je sice asi od dva roky starsi ,ale jeste hezci .... kolik ji je?Pekna holcina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jeste vam musim napsat,co se mi dneska stalo peknyho.Znamej tu potreboval odtransportovat par drevenejch,docela tezkejch veci,tak mi to nalozil na strechu a se slovy DRZI TO jsem vyrazil.A kdyz jsem se blizil k prechodu,zrovna nekdo sel a ja zabrzdil.A najednou vidim letet jednu desku,praskla pekne do kapoty,pekne se po ni svezla a putovala dal po silnici..... Jakym autem si to vezl? ... sakra to by bylo kdyby nekoho na prechodu srazilo misto auta drevene prkno ,a kdyby se ho ptali co se stalo asi by se''sveračce'' nevyhnul ... co se vam stalo pane(paní) - Přejelo me na prechodu pro chodce drevene prkno prosím.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Brou noc vsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 kolik ji je?Pekna holcina Moje byvala pritelkyne ... tusim ,20-21 ?ted vazne nevim tak nejak ... Ale taky nekoho uz mas,, ... Ale tobe Romeo to urcite nebude vadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 2 Jero: ty woe, ta má ale kukadla Jak říkáme u nás "má šukací oči" 2 Jirka: si teda Jiří věřííííš Ale zdravý sebevědomí má být. To s tím prknem, by mě teda pěkně nas*alo, máš ty to ale kamarády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Brou noc vsem... Krasne sny Jani ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Brou noc vsem... Brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 2 Jero: ty woe, ta má ale kukadla Jak říkáme u nás "má šukací oči" Jo:D vočiska to ona krasny ma ... Blo to prvni co me kdysi dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jakym autem si to vezl? ... sakra to by bylo kdyby nekoho na prechodu srazilo misto auta drevene prkno ,a kdyby se ho ptali co se stalo asi by se''sveračce'' nevyhnul ... co se vam stalo pane(paní) - Přejelo me na prechodu pro chodce drevene prkno prosím.,, Nastesti sluzebnim.Je na tom takovej nejakej offroad paket kterej obsahuje i stresni nosic ve stylu kose.Holt jedna deska vyklouzla.Mel jsem si to vul prekontrolovat.Deska cca 1,5*1,0m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Brou brou CMF ... Víš ty co, já jdu spat s Tebou, yo? all boys: ciao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Nastesti sluzebnim.Je na tom takovej nejakej offroad paket kterej obsahuje i stresni nosic ve stylu kose.Holt jedna deska vyklouzla.Mel jsem si to vul prekontrolovat.Deska cca 1,5*1,0m Nekdy se stane ... ale je to nebezpecny no,kdyby to vyletelo nekde za hustyho provozu nabo tak .,, Uz jsem se lekl,ze to bylo na fabuli,,uff :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky