Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

2 Jirka: to znám moc dobře, ale já jsem ještě na brunetky, zrzečky a černovlásky :D

2 Jeronymo: jsem rád, že jsem tě rozesmál. Mě zase fascinuje ten VT co máš v avataru :prc:

Vloženo (editace)
2 Jeronymo: jsem rád, že jsem tě rozesmál. Mě zase fascinuje ten VT co máš v avataru :prc:

nekdy si rad hraju ... Díky .)

Jiří ;) ,, no to ja vím,zebych nic nepokazil :D;) ..ty jeden ! ...

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
2 Jirka: to znám moc dobře, ale já jsem ještě na brunetky, zrzečky a černovlásky :D

Taky nemam vyhranenej typ,ale musim se priznat,ze hodne moc ulitavam na modrejch ocich :palec2:

Vloženo
srabe lollollol

starsi fotka,,ale taky ma blond a modry ocka,,tudle vemu sebou nekdy co ? :D ,,ted je sice asi od dva roky starsi ,ale jeste hezci :p:D ....

post-4984-1224103410_thumb.jpg

Vloženo

Jeste vam musim napsat,co se mi dneska stalo peknyho.Znamej tu potreboval odtransportovat par drevenejch,docela tezkejch veci,tak mi to nalozil na strechu a se slovy DRZI TO jsem vyrazil.A kdyz jsem se blizil k prechodu,zrovna nekdo sel a ja zabrzdil.A najednou vidim letet jednu desku,praskla pekne do kapoty,pekne se po ni svezla a putovala dal po silnici.....

Vloženo
starsi fotka,,ale taky ma blond a modry ocka,,tudle vemu sebou nekdy co ? :D ,,ted je sice asi od dva roky starsi ,ale jeste hezci :p:D ....

kolik ji je?Pekna holcina

Vloženo
Jeste vam musim napsat,co se mi dneska stalo peknyho.Znamej tu potreboval odtransportovat par drevenejch,docela tezkejch veci,tak mi to nalozil na strechu a se slovy DRZI TO jsem vyrazil.A kdyz jsem se blizil k prechodu,zrovna nekdo sel a ja zabrzdil.A najednou vidim letet jednu desku,praskla pekne do kapoty,pekne se po ni svezla a putovala dal po silnici.....

Jakym autem si to vezl? ... sakra to by bylo kdyby nekoho na prechodu srazilo misto auta drevene prkno lol ,a kdyby se ho ptali co se stalo asi by se''sveračce'' nevyhnul :D...

co se vam stalo pane(paní) - Přejelo me na prechodu pro chodce drevene prkno prosím.,,

Vloženo
kolik ji je?Pekna holcina

Moje byvala pritelkyne ... tusim ,20-21 ?ted vazne nevim lol tak nejak ... Ale taky nekoho uz mas,,:D ... Ale tobe Romeo to urcite nebude vadit :p;)

Vloženo

2 Jero: ty woe, ta má ale kukadla :palec2: Jak říkáme u nás "má šukací oči"

2 Jirka: si teda Jiří věřííííš :D Ale zdravý sebevědomí má být.

To s tím prknem, by mě teda pěkně nas*alo, máš ty to ale kamarády :doh

Vloženo
2 Jero: ty woe, ta má ale kukadla :palec2: Jak říkáme u nás "má šukací oči"

Jo:D vočiska to ona krasny ma ... Blo to prvni co me kdysi dostalo :)

Vloženo
Jakym autem si to vezl? ... sakra to by bylo kdyby nekoho na prechodu srazilo misto auta drevene prkno lol ,a kdyby se ho ptali co se stalo asi by se''sveračce'' nevyhnul :D...

co se vam stalo pane(paní) - Přejelo me na prechodu pro chodce drevene prkno prosím.,,

Nastesti sluzebnim.Je na tom takovej nejakej offroad paket kterej obsahuje i stresni nosic ve stylu kose.Holt jedna deska vyklouzla.Mel jsem si to vul prekontrolovat.Deska cca 1,5*1,0m

Vloženo
Nastesti sluzebnim.Je na tom takovej nejakej offroad paket kterej obsahuje i stresni nosic ve stylu kose.Holt jedna deska vyklouzla.Mel jsem si to vul prekontrolovat.Deska cca 1,5*1,0m

Nekdy se stane ... ale je to nebezpecny no,kdyby to vyletelo nekde za hustyho provozu nabo tak .,, Uz jsem se lekl,ze to bylo na fabuli,,uff :) :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...