Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nekdy se stane ... ale je to nebezpecny no,kdyby to vyletelo nekde za hustyho provozu nabo tak .,, Uz jsem se lekl,ze to bylo na fabuli,,uff :) :)

Bejt to na fabii,tak se posejrim.Ale docela me prekvapilo,ze na kapote absolutne nic neni

Vloženo
Bejt to na fabii,tak se posejrim.Ale docela me prekvapilo,ze na kapote absolutne nic neni

Kdyby bylo ,tempo vyresi :) ... Si myslim,zebys s Fabuli nic podobnyho neprovozoval.., .)

Vloženo
Kurnik, já se zakecal na jiném fóru a tady už to jde všechno spát... :feve:

Koukal jsem,kde lítas? :D .... chlapi davam si jedno ,pojdte me podporit :)-_-

Vloženo
Kdyby bylo ,tempo vyresi :) ... Si myslim,zebys s Fabuli nic podobnyho neprovozoval.., .)

to asi ne.Ale asi by me sralo poskozeni i na tom sluzebaku,protoze se neridim heslem Z ciziho krev netece

Vloženo

tak o5 zdravim..,,,

Pravě jsem se nervnul a po dlouhe dobe nekoho zdupal .... Mel jsem dost spatnou naladu uz od rana a schytala to jedna slecna co si neumi podrzet dvere kdyz vyleza ze svyho povozu... samozrejme,ze se zastavily az o dvere moje :aggressive: ...jeji pritul se sice na me dival ,ze se na me conejdriv rozbehne,ale bylo mi to sum a fuk ...

Sakra jsem se zas vytocil. Čumela na me jako co se deje ? vzdyt mi jenom otukala auto ..,stesti ,ze tam nic nebylo ,na todle jsem haklivy...

Vloženo

To znám ! Mě taky u Hypernovy flákla jedna nádhera co nemohla počkat než vyjedu dveřima do autí a jediný co řekla " já sem nic neudělala " -a od té doby už taky vím proč nemůže mět zbrojní průkaz každej !!!

Jinak ahoj

Vloženo

zdravím tě ... Ono ,me by to tak mozna nedožralo ,kdyby se na mně pak tak naivně nekoukla ,jakože - co delas vzdyt ja nic,- jeste se na to tak podivala,videla ,ze tam uz skrabance jsou ,tak je*at .... jej ... No ,ale nic tam neni ... nastesti

jeste dneska musim zajet vecer dopasovat par interierovych doplnku ke znamemu a vubec se mi nechce,...

Vloženo

Kdyby aspoň řekla že se omlouvá tak to ani tak nes... ale když si ještě dělá pi.. že to ona ne a už to tam bylo to je pak na odstřel taková koza !!! Ale na druhou stranu je takovou pi.. lepší potkat když stojíme na parkovišti a né jako s-talkr !!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...