jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Nekdy se stane ... ale je to nebezpecny no,kdyby to vyletelo nekde za hustyho provozu nabo tak .,, Uz jsem se lekl,ze to bylo na fabuli,,uff :) Bejt to na fabii,tak se posejrim.Ale docela me prekvapilo,ze na kapote absolutne nic neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Brou brou CMF ... Víš ty co, já jdu spat s Tebou, yo? all boys: ciao Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Bejt to na fabii,tak se posejrim.Ale docela me prekvapilo,ze na kapote absolutne nic neni Kdyby bylo ,tempo vyresi ... Si myslim,zebys s Fabuli nic podobnyho neprovozoval.., .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 all boys: ciao Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Kurnik, já se zakecal na jiném fóru a tady už to jde všechno spát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Kurnik, já se zakecal na jiném fóru a tady už to jde všechno spát... Koukal jsem,kde lítas? .... chlapi davam si jedno ,pojdte me podporit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Kdyby bylo ,tempo vyresi ... Si myslim,zebys s Fabuli nic podobnyho neprovozoval.., .) to asi ne.Ale asi by me sralo poskozeni i na tom sluzebaku,protoze se neridim heslem Z ciziho krev netece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Koukal jsem,kde lítas? .... chlapi davam si jedno ,pojdte me podporit podporil bych,ale neni cim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 to asi ne.Ale asi by me sralo poskozeni i na tom sluzebaku,protoze se neridim heslem Z ciziho krev netece jasne ..tak to ma bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 podporil bych,ale neni cim Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 nevadi ,,koncim u jednoho tedy ... Na besidce dozenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No nic,jdu si pustit nejakej film,z kteryho uvidim tak 5 minut....jako vzdycky.Mejte se a dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 nevadi ,,koncim u jednoho tedy ... Na besidce dozenem Budeme muset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Mejte se a dobrou Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 No nic,jdu si pustit nejakej film,z kteryho uvidim tak 5 minut....jako vzdycky.Mejte se a dobrou Jasne ,tak tedy dobrou ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Vstávat a makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 tssss uz skoro 3 hodiny, zdar Bady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 dobré ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Dobré ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Včera se tady ponocovalo a dneska nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 tak o5 zdravim..,,, Pravě jsem se nervnul a po dlouhe dobe nekoho zdupal .... Mel jsem dost spatnou naladu uz od rana a schytala to jedna slecna co si neumi podrzet dvere kdyz vyleza ze svyho povozu... samozrejme,ze se zastavily az o dvere moje ...jeji pritul se sice na me dival ,ze se na me conejdriv rozbehne,ale bylo mi to sum a fuk ... Sakra jsem se zas vytocil. Čumela na me jako co se deje ? vzdyt mi jenom otukala auto ..,stesti ,ze tam nic nebylo ,na todle jsem haklivy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 To znám ! Mě taky u Hypernovy flákla jedna nádhera co nemohla počkat než vyjedu dveřima do autí a jediný co řekla " já sem nic neudělala " -a od té doby už taky vím proč nemůže mět zbrojní průkaz každej !!! Jinak ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 zdravím tě ... Ono ,me by to tak mozna nedožralo ,kdyby se na mně pak tak naivně nekoukla ,jakože - co delas vzdyt ja nic,- jeste se na to tak podivala,videla ,ze tam uz skrabance jsou ,tak je*at .... jej ... No ,ale nic tam neni ... nastesti jeste dneska musim zajet vecer dopasovat par interierovych doplnku ke znamemu a vubec se mi nechce,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Kdyby aspoň řekla že se omlouvá tak to ani tak nes... ale když si ještě dělá pi.. že to ona ne a už to tam bylo to je pak na odstřel taková koza !!! Ale na druhou stranu je takovou pi.. lepší potkat když stojíme na parkovišti a né jako s-talkr !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky