Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 to je fakt,taky jsem si na nej vzpomnel ... Jaj ,porad vidim ty jeji ruzovy stíny kolem očí ... no ,,, Jak se jinač vede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tož jak se říká: Dobře bylo a teď už bude jenom líp !!! Ale jinak to celkem jde ale už abych byl za 8 dní na škodahome - zase bude veselo a 100 krát líp než doma !!! Jedeš taky ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 S par lidma uz jsem se bavil a tak jakobych to slibil ,takze nejspise ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 A už v pátek a přes Brno ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 A už v pátek a přes Brno ??? Spis to vidim az na sobotu ,v patek mam praci jeste ... ale uz lestim objektiv ,a treba se konecne potkat ... To by uz byl pech kdybysme se ani na SH nepotkali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Ahoj Vašo !!! Jak proběhla pentadiusova zkrášlovací a účelová operace ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Spis to vidim az na sobotu ,v patek mam praci jeste ... ale uz lestim objektiv ,a treba se konecne potkat ... To by uz byl pech kdybysme se ani na SH nepotkali Tak tam to bude možná horší páč tam bude podstatně víc lidí ale víš koho a jaký autí máš hledat. Stejně se budu motat poblíž Dakiho nebo pentadiuse. Ale za dva dny se tam potkat musíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Bylo by spatny kdyby ne ... jak vypadas vim ,me snad taky poznate :)vyjde to ... tesim se tyvado . Editováno: 16. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 O bylo by spatny kdyby ne ... jak vypadas vim ,me snad taky poznate ... tesim se tyvado . Už aby jsme tam byly !!! A jestli se na cestu tam slezeme podobně jako jsme jeli do Turnova, tak nebude nouze o zábavu ani po D1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Už aby jsme tam byly !!!A jestli se na cestu tam slezeme podobně jako jsme jeli do Turnova, tak nebude nouze o zábavu ani po D1. tak to verim ... koukal jsem na fotky a parada .Hlavne aby pocasko vyslo ., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Tak to by mohlo. U nás se navečer pěkně rozpršelo tak doufám že se to počasí umoudří na příští weekend !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 hoj Jero, jestli mi zdravicko dovoli tak pojedu taky a asi po dalsi zmene to opet vypada na So tak bysme si mohli na tom velkym parkovisti D1 delat spolecnost co ty na to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 hoj Jero, jestli mi zdravicko dovoli tak pojedu taky a asi po dalsi zmene to opet vypada na So tak bysme si mohli na tom velkym parkovisti D1 delat spolecnost co ty na to ? Vsak jasny,nevidim v tom problem ...Jeste se domluvime.Kazdopadne by bylo fajn dorazit tam s nekym nez sam Ale hlavně at' jsi ready ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Dobré ráno ! ... At' se vám při patku daří .... a utíká to .Viked se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Bre rano, jj domluvime se uvidime. Dneska uz je mi celkem dobre, snad to nezhorsi az v nedeli budu posilovat s tema litakama z brambory. Vyhlasuju tipovaci soutez kolik bude vazit disk 11Jx20 s obutou pneu 315/35 R20 RFT tipy muzete posilat pres SZ. Vitez nic nedostane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zdravčko všem.... Dnes je tam tak krasne ,ze se mi nic nechce.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Cauec. JJ,slunko sviti ale tepla uz moc ne. Jery.dneska jsem jel rano pres tvou dedinu a nikde jsem te nevidel Provoz ale jako blazen....uz tam zase nepojedu dlouho.Radeji pres Trinec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Cauec. JJ,slunko sviti ale tepla uz moc ne.Jery.dneska jsem jel rano pres tvou dedinu a nikde jsem te nevidel Provoz ale jako blazen....uz tam zase nepojedu dlouho.Radeji pres Trinec. Cau ... Asi jsem se nekde zašíval No tedko je to tu mazec ,ani nevim jakto.. Pres trinec je to ted urcite lepsi Mozna je ti tou uzavirkou na Karpentne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 od Ropice az do Mostu jsem se plahocil za kamionem.... nejaky zbesily Polak me predjel a stejne v Jablu byl dva autapredemnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Jo, to jsou ti mega prajeri ,to znam.Borec te v hradku v 50tce predjede jako nejvetsi kapo a pak ho smerem na bystrici problikavas jak zavazi .Tedko jsou ty cesty do jabla plny je to mazec... Uz aby byl hotovy ten obchvat'' .Nejhorsi to je kolem te 15:00 od oldrichovic kolony.Vcera kolem pul 8 jsem jel do Navsi a stal jsem ve vendryni u Hondy.Clovek aby zacal šporovat na vrtulníka'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 To bychom pak chodili na forum o vrtulnicich Obchvat uz mel byt davno,se s tim porad loudaji a je to tam cil dam horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Bry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Brej večír ... nekde nekdo? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 brej vecir tak ruzne vsude ale hlavne uz se chystam do betle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Zdravicko ,, jasny,,tez uz zachvilku pujdu ,jen koukam,ze se o tu od vcerejska vubec nehlo... a asi se uz moc nepohne,, mizim do pelechu ,Dobrou : ) Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky