Přejít na obsah

HOSPODA 2008 č. 7

rolbař

Doporučené příspěvky

Spis to vidim az na sobotu ,v patek mam praci jeste :feve: ... ale uz lestim objektiv :) ,a treba se konecne potkat ... To by uz byl pech kdybysme se ani na SH nepotkali :)

Tak tam to bude možná horší páč tam bude podstatně víc lidí ale víš koho a jaký autí máš hledat. Stejně se budu motat poblíž Dakiho nebo pentadiuse. Ale za dva dny se tam potkat musíme

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hoj Jero, jestli mi zdravicko dovoli tak pojedu taky a asi po dalsi zmene to opet vypada na So tak bysme si mohli na tom velkym parkovisti D1 delat spolecnost co ty na to ?

Vsak jasny,nevidim v tom problem :) ...Jeste se domluvime.Kazdopadne by bylo fajn dorazit tam s nekym nez sam ;) Ale hlavně at' jsi ready ! :palec2::)

Odkaz ke komentáři

Bre rano, jj domluvime se uvidime. Dneska uz je mi celkem dobre, snad to nezhorsi az v nedeli budu posilovat s tema litakama z brambory. Vyhlasuju tipovaci soutez kolik bude vazit disk 11Jx20 s obutou pneu 315/35 R20 RFT tipy muzete posilat pres SZ. Vitez nic nedostane.

Odkaz ke komentáři

Cauec. JJ,slunko sviti ale tepla uz moc ne.

Jery.dneska jsem jel rano pres tvou dedinu a nikde jsem te nevidel :D Provoz ale jako blazen....uz tam zase nepojedu dlouho.Radeji pres Trinec.

Cau ...

Asi jsem se nekde zašíval :) No tedko je to tu mazec ,ani nevim jakto.. Pres trinec je to ted urcite lepsi :) Mozna je ti tou uzavirkou na Karpentne....

Odkaz ke komentáři

Jo, to jsou ti mega prajeri ,to znam.Borec te v hradku v 50tce predjede jako nejvetsi kapo a pak ho smerem na bystrici problikavas jak zavazi :p .Tedko jsou ty cesty do jabla plny je to mazec... Uz aby byl hotovy ten obchvat'' .Nejhorsi to je kolem te 15:00 od oldrichovic kolony.Vcera kolem pul 8 jsem jel do Navsi a stal jsem ve vendryni u Hondy.Clovek aby zacal šporovat na vrtulníka'' :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...