Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahoooj ty me taky stves... pry nikdo se zlobit nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Caute Ahoj koťátko, jak se máš takhle v úterý odpoledne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 to ne, když už budou točit Tobě, tak ať udělají i jedno mě Tak to jo... Ale zatím fakt jen to virtuální, popřípadě nealko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahoj koťátko, jak se máš takhle v úterý odpoledne...? Ahojik zlati... nejak unavene a nemocne. Jsme byli vcera jezdit na moto a asi jsem se nachladila nebo co Copak u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahoooj ty me taky stves... pry nikdo se zlobit nebude Snad tak zle nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak to jo... Ale zatím fakt jen to virtuální, popřípadě nealko... Co se dá dělat, spokojím se i s tím nealkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahojik zlati... nejak unavene a nemocne. Jsme byli vcera jezdit na moto a asi jsem se nachladila nebo co Copak u tebe? No já docela fajn, dneska jsem čekal, že bude pěkně a že nahodím termotrencle a dojedu na Kawě těch 10.000 km, ale je tady hnusně a mlha, tak na to kašlu a zazimuju to, večer asi sundám kapotáž a pěkně to komplet umeju, vysaju muchy z ram-airu a připravím na sézonu 2009... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Snad tak zle nebude Kdyz me bude chtit nekdo videt at si rekne poslu pres SZ ale zverejnovat to nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Co se dá dělat, spokojím se i s tím nealkem Neboj, večer dáme, zajelu do OBI do Bystrca pro pár ptákovinek a cestou koupím nejaké ten multipack... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No já docela fajn, dneska jsem čekal, že bude pěkně a že nahodím termotrencle a dojedu na Kawě těch 10.000 km, ale je tady hnusně a mlha, tak na to kašlu a zazimuju to, večer asi sundám kapotáž a pěkně to komplet umeju, vysaju muchy z ram-airu a připravím na sézonu 2009... Ja uz jsem vcera mela malem R6 ale nakonec to padlo U nas bylo cely week az do vcera nadherne ale dneska uz se to zatahlo a je docela kosa takze uz to taky na velky jezdeni nebude... ale nekteri jezdi do prvniho snehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Neboj, večer dáme, zajelu do OBI do Bystrca pro pár ptákovinek a cestou koupím nejaké ten multipack... Tak to by šlo, už se pomalu začínám těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 U nas bylo cely week az do vcera nadherne ale dneska uz se to zatahlo a je docela kosa takze uz to taky na velky jezdeni nebude... Takže úplně stejně jako u nás... Ale taky už třetí den škrabu okno na koktě a zítra nahazuju lost zimákos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak to by šlo, už se pomalu začínám těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Kdyz me bude chtit nekdo videt at si rekne poslu pres SZ ale zverejnovat to nebudu jj, to by taky šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Takže úplně stejně jako u nás... Ale taky už třetí den škrabu okno na koktě a zítra nahazuju lost zimákos... Prosím tě, kde jsi, že tam škrábeš okno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 2 Spidi: Tak tohle nastesti uz resit nemusim 2 Standis: He Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Prosím tě, kde jsi, že tam škrábeš okno? okres Brno - venkov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Kdo by to řekl, že tam bude dřív zima, než jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Kdo by to řekl, že tam bude dřív zima, než jinde No co naděláš no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 to ne, doufám, že sem se tak rychle nepřižene a budeme si užívat ještě sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 to ne, doufám, že sem se tak rychle nepřižene a budeme si užívat ještě sluníčko Nápodobně, dnes jsem měl v plánu vyfotit Os 4840 Brno hl.n. (16:07) - Zastávka u Brna (16:39) před cílovou stanicí s rosickým zámkem v pozadí a pěkný lejno teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Pivóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Bré fečír ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Zdar jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Točíííííííme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky