Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mam žízeń jako nikdy .... Pane vrchní !!! dávej ;)

Taky bych see potreboval trochu napit.Od nedele se mnou neni rec

Ja mel docela rusny a narocny vikend -_- -_- -_- ,ale stejne bych si dal :)

Jinac jak se dari kluci ? ....

mam žízeń jako nikdy .... Pane vrchní !!! dávej ;)

Jj, dáme... ;)

Ja mel docela rusny a narocny vikend -_- -_- -_- ,ale stejne bych si dal :)

Jinac jak se dari kluci ? ....

u me na hovno,v nedeli jsem si skrabnul Fabcu :feve:

Zacina mi sice pekne rust pupek,ale neda mi to :p:D ....

Jak moc to mas skrably a kde ? ...

Zacina mi sice pekne rust pupek,ale neda mi to :p:D ....

Jak moc to mas skrably a kde ? ...

Jsem normalni kreten a mam na sebe vazne vztek.Uvidel jsem tady znamou,tak jsem skoro zastavil,stahnul okynko a ze ji pozdravim.Jel jsem fakt krokem,pomalejc nez chuze no a ja vul jak jsem na ni volal,tak jsem se oprel o svodidla.Mam skrablej naraznik a malinko se promackl blatnik.Je to strana u spolujezdce.Priste uz nikoho nezdravim a cumim na cestu.Holt za blbost se plati :feve:

Jsem normalni kreten a mam na sebe vazne vztek.Uvidel jsem tady znamou,tak jsem skoro zastavil,stahnul okynko a ze ji pozdravim.Jel jsem fakt krokem,pomalejc nez chuze no a ja vul jak jsem na ni volal,tak jsem se oprel o svodidla.Mam skrablej naraznik a malinko se promackl blatnik.Je to strana u spolujezdce.Priste uz nikoho nezdravim a cumim na cestu.Holt za blbost se plati :feve:

jejda,,,No to je skoda,ale stat se muze kazdymu .Bude rad ,ze ses neoprel treba o sloup a znama asi stala za pozdrav ne?.).... at to mas zas v cajku ..

jejda,,,No to je skoda,ale stat se muze kazdymu .Bude rad ,ze ses neoprel treba o sloup a znama asi stala za pozdrav ne?.).... at to mas zas v cajku ..

Fakt me to sere,davam si na atu takovyho majzla a pak udelam takovou picovinu.Ten naraznik me ani tak nestve,spis me sejri ten blatnik,dam novej a bojim se,aby nebylo videt,ze je to strikany

Fakt me to sere,davam si na atu takovyho majzla a pak udelam takovou picovinu.Ten naraznik me ani tak nestve,spis me sejri ten blatnik,dam novej a bojim se,aby nebylo videt,ze je to strikany

To verim no ,je to neprijemny ... Kdyz jak rikas je to relativne zbytecně.S tim nastrikem ,no to nevim,tedko se ty laky nejak upravujou,ze ani podle kodu nemuzou utrefit dobry odstin,,ale snad to bude vpohode.urcite bude

To verim no ,je to neprijemny ... Kdyz jak rikas je to relativne zbytecně.S tim nastrikem ,no to nevim,tedko se ty laky nejak upravujou,ze ani podle kodu nemuzou utrefit dobry odstin,,ale snad to bude vpohode.urcite bude

No uvidim,musim najit nejakou dobrou lakovnu.Snad to nejak pujde

No uvidim,musim najit nejakou dobrou lakovnu.Snad to nejak pujde

Kazdopadne .,drzim palce :)

Uz jste prezuli ? ..ja mam od vcerejska zmni obuv...

Kazdopadne .,drzim palce :)

Uz jste prezuli ? ..ja mam od vcerejska zmni obuv...

Ja mam zimni obuv v CR,takze u me se bude prezouvani konat az v listopadu

Ja mam zimni obuv v CR,takze u me se bude prezouvani konat az v listopadu

Jasny ... No ja se dneska trosku zapomnel a na krizovatce dal vic po plynu ,, spištělo to jak cyp . Byl jsem sice stredem pozornosti ,ale sralo me ,ze si jen nicim uz tak brzo :p

Já budu přezouvat zítra... ;)

Jééé, tohle jsem našel na netu... ;):palec2:

post-272-1224622075_thumb.jpg

Parada,koukam ze jsi stejnej fanda do masin jako muj tata :palec2:

Parada,koukam ze jsi stejnej fanda do masin jako muj tata :palec2:

No ba, pak eště totok... ;)

Píšou u toho, že motorový rychlím M286.032 Krokodýl se těšil zájmu fotografů i cestujících... :palec2:

post-272-1224622338_thumb.jpg

Já budu přezouvat zítra... ;)

Akorat me trosku nastvali s diskama,rikali,ze supr stav a jsou misty jak ze starych skodovek ,,sama rez ...

Akorat me trosku nastvali s diskama,rikali,ze supr stav a jsou misty jak ze starych skodovek ,,sama rez ...

Já mám taky ty plechy rezavý, dneska jsem je trochu ojel kartáčem, zvenčí mám stejně poklice a hotovo... :)

Kurec na té druhé fotce jsou pěkně vidět ty natřený vzduchojemy... :palec2:

Krásný ... libi se mi to moc,asi zkusim tez neco fotnout jak budu pobliz glajz'' :)

Já mám taky ty plechy rezavý, dneska jsem je trochu ojel kartáčem, zvenčí mám stejně poklice a hotovo... :)

tez asi nasadim ... :)

Krásný ... libi se mi to moc,asi zkusim tez neco fotnout jak budu pobliz glajz'' :)

No hlavně ten můj... ;):palec2:

No hlavně ten můj... ;):palec2:

mam tady kousek fajn misto tak uvidime,, co z toho bude :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.