Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mam žízeń jako nikdy .... Pane vrchní !!! dávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Taky bych see potreboval trochu napit.Od nedele se mnou neni rec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ja mel docela rusny a narocny vikend -_- ,ale stejne bych si dal Jinac jak se dari kluci ? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 mam žízeń jako nikdy .... Pane vrchní !!! dávej Jj, dáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ja mel docela rusny a narocny vikend -_- ,ale stejne bych si dal Jinac jak se dari kluci ? .... u me na hovno,v nedeli jsem si skrabnul Fabcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Zacina mi sice pekne rust pupek,ale neda mi to .... Jak moc to mas skrably a kde ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Zacina mi sice pekne rust pupek,ale neda mi to .... Jak moc to mas skrably a kde ? ... Jsem normalni kreten a mam na sebe vazne vztek.Uvidel jsem tady znamou,tak jsem skoro zastavil,stahnul okynko a ze ji pozdravim.Jel jsem fakt krokem,pomalejc nez chuze no a ja vul jak jsem na ni volal,tak jsem se oprel o svodidla.Mam skrablej naraznik a malinko se promackl blatnik.Je to strana u spolujezdce.Priste uz nikoho nezdravim a cumim na cestu.Holt za blbost se plati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jsem normalni kreten a mam na sebe vazne vztek.Uvidel jsem tady znamou,tak jsem skoro zastavil,stahnul okynko a ze ji pozdravim.Jel jsem fakt krokem,pomalejc nez chuze no a ja vul jak jsem na ni volal,tak jsem se oprel o svodidla.Mam skrablej naraznik a malinko se promackl blatnik.Je to strana u spolujezdce.Priste uz nikoho nezdravim a cumim na cestu.Holt za blbost se plati jejda,,,No to je skoda,ale stat se muze kazdymu .Bude rad ,ze ses neoprel treba o sloup a znama asi stala za pozdrav ne?.).... at to mas zas v cajku .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 jejda,,,No to je skoda,ale stat se muze kazdymu .Bude rad ,ze ses neoprel treba o sloup a znama asi stala za pozdrav ne?.).... at to mas zas v cajku .. Fakt me to sere,davam si na atu takovyho majzla a pak udelam takovou picovinu.Ten naraznik me ani tak nestve,spis me sejri ten blatnik,dam novej a bojim se,aby nebylo videt,ze je to strikany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Fakt me to sere,davam si na atu takovyho majzla a pak udelam takovou picovinu.Ten naraznik me ani tak nestve,spis me sejri ten blatnik,dam novej a bojim se,aby nebylo videt,ze je to strikany To verim no ,je to neprijemny ... Kdyz jak rikas je to relativne zbytecně.S tim nastrikem ,no to nevim,tedko se ty laky nejak upravujou,ze ani podle kodu nemuzou utrefit dobry odstin,,ale snad to bude vpohode.urcite bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 To verim no ,je to neprijemny ... Kdyz jak rikas je to relativne zbytecně.S tim nastrikem ,no to nevim,tedko se ty laky nejak upravujou,ze ani podle kodu nemuzou utrefit dobry odstin,,ale snad to bude vpohode.urcite bude No uvidim,musim najit nejakou dobrou lakovnu.Snad to nejak pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No uvidim,musim najit nejakou dobrou lakovnu.Snad to nejak pujde Kazdopadne .,drzim palce Uz jste prezuli ? ..ja mam od vcerejska zmni obuv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Kazdopadne .,drzim palce Uz jste prezuli ? ..ja mam od vcerejska zmni obuv... Ja mam zimni obuv v CR,takze u me se bude prezouvani konat az v listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ja mam zimni obuv v CR,takze u me se bude prezouvani konat az v listopadu Jasny ... No ja se dneska trosku zapomnel a na krizovatce dal vic po plynu ,, spištělo to jak cyp . Byl jsem sice stredem pozornosti ,ale sralo me ,ze si jen nicim uz tak brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Já budu přezouvat zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jééé, tohle jsem našel na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jééé, tohle jsem našel na netu... Parada,koukam ze jsi stejnej fanda do masin jako muj tata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Parada,koukam ze jsi stejnej fanda do masin jako muj tata No ba, pak eště totok... Píšou u toho, že motorový rychlím M286.032 Krokodýl se těšil zájmu fotografů i cestujících... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Já budu přezouvat zítra... Akorat me trosku nastvali s diskama,rikali,ze supr stav a jsou misty jak ze starych skodovek ,,sama rez ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Akorat me trosku nastvali s diskama,rikali,ze supr stav a jsou misty jak ze starych skodovek ,,sama rez ... Já mám taky ty plechy rezavý, dneska jsem je trochu ojel kartáčem, zvenčí mám stejně poklice a hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Kurec na té druhé fotce jsou pěkně vidět ty natřený vzduchojemy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jééé, tohle jsem našel na netu... Krásný ... libi se mi to moc,asi zkusim tez neco fotnout jak budu pobliz glajz'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Já mám taky ty plechy rezavý, dneska jsem je trochu ojel kartáčem, zvenčí mám stejně poklice a hotovo... tez asi nasadim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Krásný ... libi se mi to moc,asi zkusim tez neco fotnout jak budu pobliz glajz'' No hlavně ten můj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 No hlavně ten můj... mam tady kousek fajn misto tak uvidime,, co z toho bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky