Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Bry den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Bre rano tem kdo prave ted svtal .... Jinak Dobre''skoro'' poledne .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ahojky Jani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 A zas nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 nojo... Nejak se lidem tento tyden do hospy nechce .... Jinak caues Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 nojo... Nejak se lidem tento tyden do hospy nechce .... Jinak caues No já chtěl jet za ty Rosice fotit, ale úplně se tady zatáhlo, čabajkář nám se poslal pěkný sračky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No já chtěl jet za ty Rosice fotit, ale úplně se tady zatáhlo, čabajkář nám se poslal pěkný sračky... tez jsem si vzpomnel ,ze tu mam jeden celkem pekny flek .Tady je zatim krasne ,20tka,slunicko ... uvidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 tez jsem si vzpomnel ,ze tu mam jeden celkem pekny flek .Tady je zatim krasne ,20tka,slunicko ... uvidim... No já mám obavu, že už to nestihnu, protože ten vlak je tam v 16:39 a slunko je den ode dne níž a 10. prosince ty motoráky, co na tom jezdí, odstaví do kopřiv a je po prdeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No já mám obavu, že už to nestihnu, protože ten vlak je tam v 16:39 a slunko je den ode dne níž a 10. prosince ty motoráky, co na tom jezdí, odstaví do kopřiv a je po prdeli... No a jezdi motoraky i trasu na slovensko pres nas ? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No a jezdi motoraky i trasu na slovensko pres nas ? .... Už téměř dvacet let ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Už téměř dvacet let ne... Panecku ,tak to mi o nejaky ten mesic uniklo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Panecku ,tak to mi o nejaky ten mesic uniklo .... No a to se bavíme jen o "regionální" dopravě, kdy motorové vozy z depa Veselí nad Moravou jezdily v relaci Brno - Veselí - Nové Mesto nad Váhom. Později se ve Vlárském Průsmyku přesedalo do indentického motorového vozu, ovšem "zahraniční" železniční správy. No a přes vás se jezdí na Slovensko již 53 let v elektrické trakci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak pri pohledu z okna je venku nadherne ale ted jsem pekne vymrzla na moto Jinak caute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak pri pohledu z okna je venku nadherne ale ted jsem pekne vymrzla na moto Jinak caute Ajóóój, tady bylo do 14:00 taky parádně, ale pak poslal Maďar velemrak a je po všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 No a to se bavíme jen o "regionální" dopravě, kdy motorové vozy z depa Veselí nad Moravou jezdily v relaci Brno - Veselí - Nové Mesto nad Váhom. Později se ve Vlárském Průsmyku přesedalo do indentického motorového vozu, ovšem "zahraniční" železniční správy.No a přes vás se jezdí na Slovensko již 53 let v elektrické trakci... Sakra,, no tak budu muset fotnout jen to co tu jezdi uz tech xxx let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Sakra,, no tak budu muset fotnout jen to co tu jezdi uz tech xxx let Nejvíc mě štve, že ty nejkrásnější vlaky v relacích ČR - SR a opačně jezdí převážně v noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Ajóóój, tady bylo do 14:00 taky parádně, ale pak poslal Maďar velemrak a je po všem... Tady je porad krasne... teplomer dokonce ukazuje 26 stupnu (nevim kde to vzal) ... slunicko sviti bez mracku ale cca 3 hodinky jsme jezdili a jsem uplne zmrzla i presto ze jsem mela kombi rukavice a vsechno ... letos uz to na moto asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tady je porad krasne... teplomer dokonce ukazuje 26 stupnu (nevim kde to vzal) ... slunicko sviti bez mracku ale cca 3 hodinky jsme jezdili a jsem uplne zmrzla i presto ze jsem mela kombi rukavice a vsechno ... letos uz to na moto asi nebude Já už mám zazimováno, ale motor konzervovat nebudu, bo se v něm budu zajisté vrtati a tak bude co chvíla natočenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zdravím Vás ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zdravím Vás ve spolek Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Já už mám zazimováno, ale motor konzervovat nebudu, bo se v něm budu zajisté vrtati a tak bude co chvíla natočenej... Ja nemam co zimovat takze tohle nastesti resit nemusim Ale moto bude pristi rok konecne Standis: Aoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Nejvíc mě štve, že ty nejkrásnější vlaky v relacích ČR - SR a opačně jezdí převážně v noci... A nevis jaky je duvod toho proc to tak je ? ... Vubec se v tomhletom programu nevyznam,tak mozna davam hloupe otazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zdravím Vás ve spolek Zdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky