Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Uz aby bylo jaro ... Souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Souhlas... Ale musim rict ,ze se docela tesim az si zase zablbnu nekde na snehu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdravím pánové !!! Ještě jsem nedal zimní a už chcete jaro ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdarec kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ale musim rict ,ze se docela tesim az si zase zablbnu nekde na snehu ... Tak tohle mě kupodivu vůbec nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdravím pánové !!! Zdar jak Brno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdarec kluci Zdar jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 nazdar bazar tak jak dopadl bezpečák velkovévodo pro moravu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 nazdar bazartak jak dopadl bezpečák velkovévodo pro moravu ? Ahoj Vaši, no proběhlo to přesně, jak jsi mi poradil a paráda... Mockrát díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 to su rád že se podařilo podle plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) a to ti spr(s)vili v pneuservisu ? Editováno: 23. Říjen 2008, autor: Vaša Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 to su rád že se podařilo podle plánu Nápodobně. Dokonce i disk přežil bez úhony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 a to ti spr(s)vili v servisu ? Ne, to se podařilo mě osobně, tři bezpečáky šli úplně parádně, čtvrtej nějak nešel, tak jsem víc zabral a už to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jedeš zítra na SkodaHome Spidi ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jedeš zítra na SkodaHome Spidi ??? Nee, jedu do bavor k firmě Tox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 nazdar bazartak jak dopadl bezpečák velkovévodo pro moravu ? Nazdar, mohl bych taky poprosit o ten osvedceny postup ?? U me je to horsi v tom ze podle prodejce nebude jinej bezpecak takze, budu muset vyndat 4 srouby a koupit novou sadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak jsem dneska celej den jezdil v benzinovym aute na naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 To nepřezouváte ??? Mě šli povolit všechny i po třech letech !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak jsem dneska celej den jezdil v benzinovym aute na naftu To zabere času než vyjezdíš nádrž !!! - zadaří se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 To zabere času než vyjezdíš nádrž !!! - zadaří se Bylo to brzo rano,vzal jsem si jinyho sluzebaka,bylo v nem tak 15 litru benzinu a ja tam soupnul 10 l nafty.Vubec mi to nedocvaklo a normalne jsem jezdil.Akorat jsem si vsiml,ze to dost cudi a neco zaclo klapat.To uz bylo odpoledne a najezdil jsem s tim cca 70 km.A pak mi to docvaklo,tak jsem mazal k benzince a vzal plnou.Cvakani prestalo a ani uz necudi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Nazdar, mohl bych taky poprosit o ten osvedceny postup ?? U me je to horsi v tom ze podle prodejce nebude jinej bezpecak takze, budu muset vyndat 4 srouby a koupit novou sadu. CO2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 To nepřezouváte ??? Mě šli povolit všechny i po třech letech !!! Tak tenhle nesel povolit po 5 mesicich, ve fabrice to utahli na krev nebo ja nevim. On Teda nakonec povolil a jeste pak i ostatni 3, ale pri dotahovani posleniho zimniho kola momentovym klicem na 145 Nm povolil. Aspon ze je to dotazeny, ale je to potreba resit ze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ... To jsou nevýhody střídání různě plněnejch služebáků. Stačí se trochu zamyslet a je to tam. Ale 10 litrů to se ještě dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ... No jako nešli úplně lehko ale šli. Když jsem je dával zpátky tak jsem je trochu máznul a letos nou problema. Ale drama v podání momentovýho klíče teda nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 chvili odbehnu a uz je co číst ... zdravim vsechny prichozi .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky