Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Už máš na sobotu udělanej transparent abych Tě tam konečně poznal a našel ???

Me poznas i bez transparentu :);) ..akorat budu mit za oknem cedulku jeronymo a po ruce porad fotak ...

Vsak ja se budu hlasit :)

Vloženo
Tak to sem si říkal už několikrát a nezadařilo se :feve: ale máme na to celej weekend tak snad jo. - teda "určitě" jo

Za tech nekolik hodin se preci najit musime no ni ? :) ...

Vloženo

Zdar bando ?

Zimaky na Oktu,budu davat az o vikendu...Felcar ale uz jezdi na zimnich.

Jery...cos delal ze jsi zase dostal pokutu a kde te capli ?

Vloženo

jste me podcenili, vim co je to CO2, pamatuju si ze me z toho jednou kurwa boleli oci, ne nezapomel jsem si vzit kuklu nebo brejle, delal jsem podrzdrata ( spis podrz vingl) snazil jsem se do toho necucet ale stejne si me to naslo.

Vloženo
Zdar bando ?

Zimaky na Oktu,budu davat az o vikendu...Felcar ale uz jezdi na zimnich.

Jery...cos delal ze jsi zase dostal pokutu a kde te capli ?

Zdarec.

Koukam ze uz vsichni prezouvate :palec2:

Vloženo
Hele Bady,kdyby zbylo jedno misto na Besidce pro necleny,mysli na me

no je jednoduchý, přijet a je to, místa tam jsou jakože přifařit na pokoje není problém, samotné už asi nejsu

Vloženo
no je jednoduchý, přijet a je to, místa tam jsou jakože přifařit na pokoje není problém, samotné už asi nejsu

OK,tak to nejspis dorazim.Jo a jeste jsem se chtel optat,nebyly by k mani nejaky D2S?Mam tam puvodni a uz maj za sebou 170 tis km

Vloženo
OK,tak to nejspis dorazim.Jo a jeste jsem se chtel optat,nebyly by k mani nejaky D2S?Mam tam puvodni a uz maj za sebou 170 tis km

no na besídku bych ti snad dovezl, je ted toho moc, všichni šili a chcou nové vybojky, njn brzo tma a vidí pitšu lol

Vloženo
no na besídku bych ti snad dovezl, je ted toho moc, všichni šili a chcou nové vybojky, njn brzo tma a vidí pitšu lol

Bezva,tak se jeste domluvime :palec2:

Vloženo
jj xenony ted fičí taky jsem už na 3 měnil

Ja ted byl na STK a chlapik mi tam rikal,ze jsou dost spadly dolu,tak je vytahnul na maximum nahoru a stejne nebyly az po tu kontrolni rysku.Nevis cim by to mohlo bejt?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...