Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) ... Už máš na sobotu udělanej transparent abych Tě tam konečně poznal a našel ??? Editováno: 23. Říjen 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Už máš na sobotu udělanej transparent abych Tě tam konečně poznal a našel ??? Me poznas i bez transparentu ..akorat budu mit za oknem cedulku jeronymo a po ruce porad fotak ... Vsak ja se budu hlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak to sem si říkal už několikrát a nezadařilo se ale máme na to celej weekend tak snad jo. - teda "určitě" jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak to sem si říkal už několikrát a nezadařilo se ale máme na to celej weekend tak snad jo. - teda "určitě" jo Za tech nekolik hodin se preci najit musime no ni ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Za tech nekolik hodin se preci najit musime no ni ? ... To by bylo už záhodno !!! Budeš až do neděle ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jero, dneska jsem zjistil, že na tu trať pod rosickým zámkem svítí slunko až do 17:15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 CO2 Priznavam su blbej, potrebuju polopaticky popis neco jako stiskni klavesu Start > Programy > napoveda pro debily Ano jsem ITik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Sakra,vsichni jedou na Skodahome a ja zase nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Priznavam su blbej, potrebuju polopaticky popis neco jako stiskni klavesu Start > Programy > napoveda pro debilyAno jsem ITik Švajc !!! ale leteckej den už letos byl tak "jén blbni" !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 švajc není co2 ale pro ITiK bude stačit že je to svářečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Švajc !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Sakra,vsichni jedou na Skodahome a ja zase nic taky nebudu a žiju z tého f klidu a f teple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ukecali jste mě, tak tedy malilililinkatej švajcíček !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 taky nebudu a žiju z tého f klidu a f teple Hele Bady,kdyby zbylo jedno misto na Besidce pro necleny,mysli na me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdar bando ? Zimaky na Oktu,budu davat az o vikendu...Felcar ale uz jezdi na zimnich. Jery...cos delal ze jsi zase dostal pokutu a kde te capli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jste me podcenili, vim co je to CO2, pamatuju si ze me z toho jednou kurwa boleli oci, ne nezapomel jsem si vzit kuklu nebo brejle, delal jsem podrzdrata ( spis podrz vingl) snazil jsem se do toho necucet ale stejne si me to naslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Zdar bando ?Zimaky na Oktu,budu davat az o vikendu...Felcar ale uz jezdi na zimnich. Jery...cos delal ze jsi zase dostal pokutu a kde te capli ? Zdarec. Koukam ze uz vsichni prezouvate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Hele Bady,kdyby zbylo jedno misto na Besidce pro necleny,mysli na me no je jednoduchý, přijet a je to, místa tam jsou jakože přifařit na pokoje není problém, samotné už asi nejsu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 koukám už se přezouvá jo, no ja asi až na Martina, dřív není čas, počásko si snad ošetřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 no je jednoduchý, přijet a je to, místa tam jsou jakože přifařit na pokoje není problém, samotné už asi nejsu OK,tak to nejspis dorazim.Jo a jeste jsem se chtel optat,nebyly by k mani nejaky D2S?Mam tam puvodni a uz maj za sebou 170 tis km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 "rudé su já, rudé je to moře, rudéééé sme tu všeci aj v te trubě kuře......je to rude-rude-rudegáááást" kdo zná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 OK,tak to nejspis dorazim.Jo a jeste jsem se chtel optat,nebyly by k mani nejaky D2S?Mam tam puvodni a uz maj za sebou 170 tis km no na besídku bych ti snad dovezl, je ted toho moc, všichni šili a chcou nové vybojky, njn brzo tma a vidí pitšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 no na besídku bych ti snad dovezl, je ted toho moc, všichni šili a chcou nové vybojky, njn brzo tma a vidí pitšu Bezva,tak se jeste domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jj xenony ted fičí taky jsem už na 3 měnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jj xenony ted fičí taky jsem už na 3 měnil Ja ted byl na STK a chlapik mi tam rikal,ze jsou dost spadly dolu,tak je vytahnul na maximum nahoru a stejne nebyly az po tu kontrolni rysku.Nevis cim by to mohlo bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky