Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 \a měl zaplý zapalování ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 \a měl zaplý zapalování ??? jojo.Jinak by prece ani nesvitily.Jinak v noci se mi zda ze svitej blizko pred auto,ale myslel jsem,ze je to vybojkama,nebo zaslym plexi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 to je njaký divý že šli na doraz zkoušeli jste jestli naklápí ? (zatížením kufru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 to je njaký divý že šli na dorazzkoušeli jste jestli naklápí ? (zatížením kufru) Tak to jsem nezkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) Jero, dneska jsem zjistil, že na tu trať pod rosickým zámkem svítí slunko až do 17:15 Fiha,tak to je parada ... to bys tam mohl jeste neco skoro zimniho cyknout Hrabe : Prijedu v sobotu odpoledne takze ano,,az do nedele:) ... Tesim se ! Maros :Cesta třanovice - hnojnik ... vecer ,spechal jsem domu a drapla me modra octavka OVX ,dopravka ...Kompletni kontrola vozidla a pokuta ,mel jsem v 90tce 115km/h ...Evidentne nemeli co delat tak me lapli.... Editováno: 23. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 podle mě neklopí a jsou dole normálně pokud auto není bouraný apod. tak je štelování v 1/2 ce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 podle mě neklopí a jsou dolenormálně pokud auto není bouraný apod. tak je štelování v 1/2 ce Auto stoprocentne bourany neni,kupoval jsem ho od znamyho a dam za nej ruku do ohne.Tak to bude asi to naklapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Fiha,tak to je parada ... to bys tam mohl jeste neco skoro zimniho cyknout Hrabe : Prijedu v sobotu odpoledne takze ano,,az do nedele:) ... Tesim se ! Maros :Cesta třanovice - hnojnik ... vecer ,spechal jsem domu a drapla me modra octavka OVX ,dopravka ...Kompletni kontrola vozidla a pokuta ,mel jsem v 90tce 115km/h ...Evidentne nemeli co delat tak me lapli.... Svine jedny.... maji stejnou znacku a nejsou soudni Se ti ale dari. Tak davej majzla ale nikdy nevis kdy to prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Svine jedny.... maji stejnou znacku a nejsou soudni Se ti ale dari. Tak davej majzla ale nikdy nevis kdy to prijde. Normalne jezdim dle predpisu nebo se snazim,ale kdyz jsou prazdne cesty tak se mi proste na to nejak chce slapnout,,no a na to oni cekaji ... Uz jsem mohl mit novy repra,radio nebo nejake pekne starsi alespon dva disky ... Snad uz bude dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Fiha,tak to je parada ... to bys tam mohl jeste neco skoro zimniho cyknout No vyloženě zimního asi ne, ale do konce měsíce by se to ještě vyrobit dalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Normalne jezdim dle predpisu nebo se snazim,ale kdyz jsou prazdne cesty tak se mi proste na to nejak chce slapnout,,no a na to oni cekaji ... Uz jsem mohl mit novy repra,radio nebo nejake pekne starsi alespon dva disky ... Snad uz bude dobre... jj,vim a chpu a kor jeste v noci,kdy se nepredpoklada,ze tam budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Fiha,tak to je parada ... to bys tam mohl jeste neco skoro zimniho cyknout Hrabe : Prijedu v sobotu odpoledne takze ano,,az do nedele:) ... Tesim se ! Maros :Cesta třanovice - hnojnik ... vecer ,spechal jsem domu a drapla me modra octavka OVX ,dopravka ...Kompletni kontrola vozidla a pokuta ,mel jsem v 90tce 115km/h ...Evidentne nemeli co delat tak me lapli.... tak to čučím, já ji potkal na nové D47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Normalne jezdim dle predpisu nebo se snazim,ale kdyz jsou prazdne cesty tak se mi proste na to nejak chce slapnout,,no a na to oni cekaji ... Uz jsem mohl mit novy repra,radio nebo nejake pekne starsi alespon dva disky ... Snad uz bude dobre... Me ty svine lapli pred 3 tydny v Rakousku-3500 v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) No vyloženě zimního asi ne, ale do konce měsíce by se to ještě vyrobit dalo... U nas uz dokonce zmizely ty podzimni barvy ,,jen cekam kdy se tu vybili ...Hlavne ,aby bylo jeste slunko .) Maros - Sice i v noci davam bacha ,aby mi nevlitla srna nebo tak ... clovek nikdy nevi,ale bylo t v miste kde si to muzes celkem dovolit a na to cekali... BadyS - jj,jezdi dalnice casto , ale posledni 3 mesice si vydelavaj v okoli trince... Jirka3 - A jaci tam jsou benga? ... ukecaval jsi neco nebo neslo ? ... Editováno: 23. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 tim líp, tam ja nejezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 U nas uz dokonce zmizely ty podzimni barvy ,,jen cekam kdy se tu vybili ...Hlavne ,aby bylo jeste slunko .) No, už jsou ty nejhezčí barvy na zemi né na stromech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) tim líp, tam ja nejezdím Hlavne vecer ve meste ,to je jejich a je celkem neprijemny ,kdyz jedes po ''bulvaru '' a nejadnou se odnekud objevi,,,na dalku je prozradi ty bile čapice co maj polozene na palubce ..) Nojo,,, uz je ve vzduhu citit tu kosu... Editováno: 23. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 U nas uz dokonce zmizely ty podzimni barvy ,,jen cekam kdy se tu vybili ...Hlavne ,aby bylo jeste slunko .)Maros - Sice i v noci davam bacha ,aby mi nevlitla srna nebo tak ... clovek nikdy nevi,ale bylo t v miste kde si to muzes celkem dovolit a na to cekali... BadyS - jj,jezdi dalnice casto , ale posledni 3 mesice si vydelavaj v okoli trince... Jirka3 - A jaci tam jsou benga? ... ukecaval jsi neco nebo neslo ? ... Hele ukecavat jsem se ani nepokousel,policajt prijde,rekne cos udelal a rovnou rekne sumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 kurec Spidi cim to fotis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 pěkná fotka s brejlovečkej spidiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 kurec Spidi cim to fotis? Foťákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Hele ukecavat jsem se ani nepokousel,policajt prijde,rekne cos udelal a rovnou rekne sumu jasny ... no ja s nema jeste povykladal.Chtel jsem byt prijemny,ale byli vcelku nekompromisni ... Jo Spidi je starej Nikonák:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 nikon best, mám blbej kompakt a co z toho leze je luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 pěkná fotka s brejlovečkej spidiku Díkec, brejlovci, to je prostě moje... Tady něco kousíček od Žďáru nad Sázavou, místa konání besídky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky