Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo Spidi je starej Nikonák:)

Jj, NIKON USER lol

Si pamatuju jak jsem si byl v trafice nebo u fotografa kupovat kinofilmy a cvakal jsem o 100/6 :D a kdyz se podarilo neo peknyho to bylo radosti .)

Ahojte... na skok :)

Zdarec kocko ;)

naskoku ahoj :):D;)

jirka3: Aoj chlape :)

Jeronymo: HOP zni lip :D Ahooj

nikon best, mám blbej kompakt a co z toho leze je luxus

Jakej máš ? Nějakej eLkovej Coolpix ?

HOP zni lip :D Ahooj

priste se polepsim :) jak se dari ?

Čaoóóóó... kol5

priste se polepsim :) jak se dari ?

:D

Dneska mi nic nemuze zkazit naladu... byla jsem se dneska koukat na masinku... nadherna cerna uplne nova R6R r. v. 08 a nechal by mi ji sef te firmy za 179 000,- tak hodne silne uvazuju :) Copak u tebe? :)

Si pamatuju jak jsem si byl v trafice nebo u fotografa kupovat kinofilmy a cvakal jsem o 100/6 :D a kdyz se podarilo neo peknyho to bylo radosti .)

Jj, taky jsem osvítil pár kilometrů celuloidu, dneska fotím stylem prásk prásk prásk prásk prásk wiev delete delete lol

Dneska mi nic nemuze zkazit naladu... byla jsem se dneska koukat na masinku... nadherna cerna uplne nova R6R r. v. 08 a nechal by mi ji sef te firmy za 179 000,- tak hodne silne uvazuju :) Copak u tebe? :)

oooo,,, tak to je fajn :) .. u me to taky vcelku jde nemuzu si stezovat navic v sobotu skodahome tak se tesim jako malej :) ...

Jo masinka... Ja uvazuju o ''čopříku'' hodne by me neco lakalo :) ...

Spidi - Jj presne tak :) ... ale chybi mi nekdy ten pocit kdy sis fotku udelal sam a cekal az oschne :)) J casy se meni ,kdovi co prijde v budoucnu :)

Upraveno od Jeronymo

Jakej máš ? Nějakej eLkovej Coolpix ?

Nikon Coolpix S500 nějakej měsíc :)

Já se pro změnu dneska neudržel a dotáhl tu letošní sezónu na těch 10.000 km ;)lol

Čaoóóóó... kol5

Aoooj spunte kol5

Dobrá volba... :palec2:

oooo,,, tak to je fajn :) .. u me to taky vcelku jde nemuzu si stezovat navic v sobotu skodahome tak se tesim jako malej :) ...

Jo masinka... Ja uvazuju o ''čopříku'' hodne by me neco lakalo :) ...

Aaaa chopry se mi nelibi... ja jsem spis na ty silnice :) Ale tak proc ne... a ktery?

Spidi: U nas dneska cely den prselo a byla kosa jako sfina :(

a spokojenost ? ..

Aaaa chopry se mi nelibi... ja jsem spis na ty silnice :) Ale tak proc ne... a ktery?

No je toho hodne ,ale takova Honda VTX 1300, kawasaki vn 1600 classic ,Honda vtx 1800 by se me libily ,,..cokoliv,, nejdem mi o rychlost ,,spis o tu pohodu na rychlost bych chtel nejaky starsi CRX :)

spokojenost, fotky fakt super, ta probarvenost perfektní, jen mě čistě z uživatelského hlediska sere při prohlížení fotek "zrnitost" lcd ale při focení je lcd jak obrazek, nevim, v nastavení jsem to nenašel, tak prd s tím no

No je toho hodne ,ale takova Honda VTX 1300, kawasaki vn 1600 classic ,Honda vtx 1800 by se me libily ,,..cokoliv,, nejdem mi o rychlost ,,spis o tu pohodu na rychlost bych chtel nejaky starsi CRX :)

Jasne to chapu... jinak super vyber :palec2:

spokojenost, fotky fakt super, ta probarvenost perfektní, jen mě čistě z uživatelského hlediska sere při prohlížení fotek "zrnitost" lcd ale při focení je lcd jak obrazek, nevim, v nastavení jsem to nenašel, tak prd s tím no

Vem to na besídku, povrtáme se v tom... ;)

Spidi: U nas dneska cely den prselo a byla kosa jako sfina :(

Tady bylo nádherně, mám foto tachecu, ale jen mobilosem... :feve:

post-272-1224795791_thumb.jpg

Tady bylo nádherně, mám foto tachecu, ale jen mobilosem... :feve:

:palec2:

A kamaradku ani nesvezes co? :D

Vem to na besídku, povrtáme se v tom... ;)

no jistěééé ;)se ví :palec:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.