Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 spokojenost, fotky fakt super, ta probarvenost perfektní, jen mě čistě z uživatelského hlediska sere při prohlížení fotek "zrnitost" lcd ale při focení je lcd jak obrazek, nevim, v nastavení jsem to nenašel, tak prd s tím no Jasne,, no ja tedko budu kupovat NikonaC. S210 tak uvidim jak to bude fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 no jistěééé ;)se ví Ale zavčas a za střízliva, jinak z toho uděláme zakládací klín pod kolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Jasne,, no ja tedko budu kupovat NikonaC. S210 tak uvidim jak to bude fotit... No já jsem teď vybral na takový ty blbosti v dílně a v garáži Nikon Coolpix L18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 A kamaradku ani nesvezes co? Se mnou by Tě to nebavilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 No já jsem teď vybral na takový ty blbosti v dílně a v garáži Nikon Coolpix L18 Me se prave nechce vsude tahat Olyho tak porizuju toho Nikona ... uvidim ,hlavne ,ze ma ten velkej display vzadu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ale zavčas a za střízliva, jinak z toho uděláme zakládací klín pod kolo... to pujde blbo, co tě pamatuju že přijedem tak už pifko, smažák a jedeš ale je pravda, jednou jsem tě stihl na semaforu ve ždáru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 to pujde blbo, co tě pamatuju že přijedem tak už pifko, smažák a jedeš ale je pravda, jednou jsem tě stihl na semaforu ve ždáru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Se mnou by Tě to nebavilo... Proc myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Proc myslis? Když někoho vezu na zádech, jedu jak s osobákem, obec půl sta, mimo obec kilo, mám respekt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Když někoho vezu na zádech, jedu jak s osobákem, obec půl sta, mimo obec kilo, mám respekt... Vsak tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Když někoho vezu na zádech, jedu jak s osobákem, obec půl sta, mimo obec kilo, mám respekt... A tak to ma bejt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Přátelé, přeji všem dobrou, ráno v pět vyrážím na dalekou cestu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Přátelé, přeji všem dobrou, ráno v pět vyrážím na dalekou cestu... Dobrou noc a preji stastnou zitrejsi cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Přátelé, přeji všem dobrou, ráno v pět vyrážím na dalekou cestu... Broou a opatrne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak muj cas taky nastal .... Dobrou všem : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Dobré ráno bando Vstáváme, cvičíme, makáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 to FRANK: Presne, makam uz od 7:00h Jeste ze uz je PATEK a ctyri dny volna prede mnou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 vzhuru od 5 makam od 6, nastesti to zabalim nejpozdeji tak 15:30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Taky mám před sebou čtyři dny volna . A docela to na mně dneska působí jako hnací motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 vzhuru od 5 makam od 6, nastesti to zabalim nejpozdeji tak 15:30. To tě šlechtí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 no to mozna jo ale nejsem z toho kdo vi jak odvazanej teda, normalne vtavam az v 6, jsem musel jit vcera spat skoro se slepicema abych vstal v 5 rano, nutno ale podotknout, ze jsem se vzbudil 5 minut pred budikem a neslo uz spat, takze jsem asi vyspanej Odpoledne si dam leharko, relax, zitra brzo rano vstavat valim prezout auto na hranice vysociny tak se taky nevyspim, podle pocasi pak zvazim jestli se nevrhnu na otocku na skodahome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 To by bylo dobré kdyby jsi se tam ukázal !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 nekomu zavolam jaky je pocasko, no nekomu tusim ze mam cislo jen na Marka. Doufam ze ho nevzbudim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Pěkné nedělní dopoledne přeji, jsem zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 hoj a poho traveni basty v brichu Spidi,jak bylo a jaka byla cesta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky