Jero Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Dobrý den Dostal jsem za úkol vyřídit pozdravy a omluvy od Jardy,že nedorazil na sraz a nikomu se neozval.V pátek v noci měl menší autonehodu tak to ted dolehává v nemocnici.Říkal,že se snad v útery ukáže. S pozdravem kamoš Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 ktery JArda - Rolbař nebo jiny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 ktery JArda - Rolbař nebo jiny ? Předpokládám, že Jeronymo. Tak hlavně ať je co nejdřív O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) Jezis,ja su vul....to mne nenapadlo a to jsem si rikal - Michal- proc se podepisuje jinak Se Jerymu ted nejak nedari Tak snad bude v poho. Editováno: 26. Říjen 2008, autor: maros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 vstavat pardi, preji dobre rano vsem co jsou dneska v praci, ti co maji volno a prodlouzeny vikend tak na me radsi nemluvte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ti co maji volno a prodlouzeny vikend tak na me radsi nemluvte Šak taky nic neřikám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Kurec, venku zase ultrahumus... Co bych teď dal za volejbálek na Sencu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 jaj Senec tam jsem byl naposledy tak pred 20 lety. Stoji za to se tam pristi rok vydat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 jaj Senec tam jsem byl naposledy tak pred 20 lety. Stoji za to se tam pristi rok vydat? Nejlepší pití a nejkrásnější holky ve střední Evropě, doporučuji jet na moto, večerní jízdy kolem jezera jsou prostě BEST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 hmm motorku nemam, no a s tema zenskejma, to bude lepsi teda udelat nejakou panskou jizdu, bo jet tam s polovickou to by bylo tahani drivi do lesa coz? Jeste se tam objevi bourak Spidak a su bez zeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 hmm motorku nemam, no a s tema zenskejma, to bude lepsi teda udelat nejakou panskou jizdu, bo jet tam s polovickou to by bylo tahani drivi do lesa coz?Jeste se tam objevi bourak Spidak a su bez zeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 koukal jsem na jejich web kuwa vic neprehledny to udelat nemohli, a panackove taky nejsou z nejlevnejsiho kraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 koukal jsem na jejich web kuwa vic neprehledny to udelat nemohli, a panackove taky nejsou z nejlevnejsiho kraje. web seru a s tím, že tam každej večer pár tisíc padne, se tak nějak počítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 utraceny penize za chlast vem cert, ale cena ubytovani neodpovida kvalite bych rekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 utraceny penize za chlast vem cert, ale cena ubytovani neodpovida kvalite bych rekl S tím si hlavu nelámu, v noci se kalí, chrápe se přes den u vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ty wole chtel bych se umet na svet divat jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ty wole chtel bych se umet na svet divat jako ty Proč ? Ty se na to díváš jinak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 no mozna jsem mel rict, ze se mi libi tvuj zivotni styl. Ale asi se na to divam jinak a mam i jinej zivotni styl, snad se brzo zmeni podminky a s dalsima kulatinama nahodim podobnej styl a treba prijde i ten chooper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak můj životní styl povidáš... Můj životní styl je trochu divočina, ale životní motto zní: "žij, dokud můžeš žít" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 s zivotnim motem nelze nic nez souhlasit, ale aby ho mohl clovek 100% dodrzovat potrebuje k tomu urcite podminky, ty ja si zatim teprve buduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ale pozor, abys nebudoval moc dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 rikam maximalne do pristich kulatin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 rikam maximalne do pristich kulatin Já mám příští kulatiny příští rok, tak su zvědavej, co zase vymyslím za bejkárny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 no ja su zvedavej v co se zvrhne ten bowling v Turnove, domluvil jsem se s kamosema se kterejma jsme od 16 do 22 let obrazeli zabavy, Krovi, Katov, Krizinkov, Brezi, Osova B. parili na Renovaci a Annu vsak to znas ses v podstate mistini, v lete to byl prasecak, ze si udelame panskou jizdu na ten bowling, nikdo nas tam nezna udelame ostudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Když mě bylo 16-22 let, tak se ještě v prasečáku proháněli čuníci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky