Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den

Dostal jsem za úkol vyřídit pozdravy a omluvy od Jardy,že nedorazil na sraz a nikomu se neozval.V pátek v noci měl menší autonehodu tak to ted dolehává v nemocnici.Říkal,že se snad v útery ukáže.

S pozdravem kamoš Michal

Vloženo (editace)

Jezis,ja su vul....to mne nenapadlo a to jsem si rikal - Michal- proc se podepisuje jinak :D

Se Jerymu ted nejak nedari :(

Tak snad bude v poho.

Editováno: , autor: maros
Vloženo
jaj Senec tam jsem byl naposledy tak pred 20 lety. Stoji za to se tam pristi rok vydat?

Nejlepší pití a nejkrásnější holky ve střední Evropě, doporučuji jet na moto, večerní jízdy kolem jezera jsou prostě BEST :palec2:

Vloženo

hmm motorku nemam, no a s tema zenskejma, to bude lepsi teda udelat nejakou panskou jizdu, bo jet tam s polovickou to by bylo tahani drivi do lesa coz?

Jeste se tam objevi bourak Spidak a su bez zeny.

Vloženo
hmm motorku nemam, no a s tema zenskejma, to bude lepsi teda udelat nejakou panskou jizdu, bo jet tam s polovickou to by bylo tahani drivi do lesa coz?

Jeste se tam objevi bourak Spidak a su bez zeny.

lol

Vloženo
koukal jsem na jejich web kuwa vic neprehledny to udelat nemohli, a panackove taky nejsou z nejlevnejsiho kraje.

web seru a s tím, že tam každej večer pár tisíc padne, se tak nějak počítá... ;)

Vloženo
utraceny penize za chlast vem cert, ale cena ubytovani neodpovida kvalite bych rekl

S tím si hlavu nelámu, v noci se kalí, chrápe se přes den u vody... ;)

Vloženo

no mozna jsem mel rict, ze se mi libi tvuj zivotni styl. Ale asi se na to divam jinak a mam i jinej zivotni styl, snad se brzo zmeni podminky a s dalsima kulatinama nahodim podobnej styl a treba prijde i ten chooper.

Vloženo

s zivotnim motem nelze nic nez souhlasit, ale aby ho mohl clovek 100% dodrzovat potrebuje k tomu urcite podminky, ty ja si zatim teprve buduju.

Vloženo

no ja su zvedavej v co se zvrhne ten bowling v Turnove, domluvil jsem se s kamosema se kterejma jsme od 16 do 22 let obrazeli zabavy, Krovi, Katov, Krizinkov, Brezi, Osova B. parili na Renovaci a Annu vsak to znas ses v podstate mistini, v lete to byl prasecak, ze si udelame panskou jizdu na ten bowling, nikdo nas tam nezna udelame ostudu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...