Jero Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Caues lidi..tak jsem zase tu..A opet v jiny kancelari.. Uteklo mi neco? Zdarec! ... tak uz v te s gaučem a plazmou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Caues lidi..tak jsem zase tu..A opet v jiny kancelari.. Uteklo mi neco? neco jo a hrozne to smrdi...asi parek nevalne k chuti k obedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 to děláš dobře ja vim pane...snazim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 kromě pozvánky na vodku s Bullem nic Pockej pockej..To se nesmi brat na lehkou vahu.. Zase neco v pizzosce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Pockej pockej..To se nesmi brat na lehkou vahu.. Zase neco v pizzosce? ja jsem si to rek taky a uz o tom vazne uvazuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Pockej pockej..To se nesmi brat na lehkou vahu.. Zase neco v pizzosce? dneska večer, v noci, v Kolibě - doraž taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Zdarec! ... tak uz v te s gaučem a plazmou ? Ne ne to jeste neni ona...Je to tak na mesic prechodne a je bez gauce a plazmy..Ale zato s kolegyni.. Gauc a plazma bude v me vlastni....firme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Mejte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ne ne to jeste neni ona...Je to tak na mesic prechodne a je bez gauce a plazmy..Ale zato s kolegyni..Gauc a plazma bude v me vlastni....firme.. a co kolegyně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Kua...Kuciii,zrovna dneska vyjimecne v patek zustavam v PH..Kamosl slavi narozeniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Mejte se taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 a co kolegyně? Bohuzel ne-e,tuhle vazne nebrat..Sice je to pohodovej clovek,ale jinak neee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Kua...Kuciii,zrovna dneska vyjimecne v patek zustavam v PH..Kamosl slavi narozeniny... jj klasicka vymluva tady Martina...kdyby jste ho jeste nekdo neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Kua...Kuciii,zrovna dneska vyjimecne v patek zustavam v PH..Kamosl slavi narozeniny... škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 je bez gauce a plazmy..Ale zato s kolegyni..Gauc a plazma bude v me vlastni....firme.. Tak to bych take bral .. jj,ve vlastnim to bude pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 jj klasicka vymluva tady Martina...kdyby jste ho jeste nekdo neznal Co to meles covece?Tak se prijed podivat sem a muzes se nalejt tady..Vis,ze to bude moje prvni Acko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Co to meles covece?Tak se prijed podivat sem a muzes se nalejt tady..Vis,ze to bude moje prvni Acko.. a kde budete...ja jsem dnes taky v praze ale asi pak mozna za klukama zajedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 a kde budete...ja jsem dnes taky v praze ale asi pak mozna za klukama zajedu tak ho lenocha nalož a přijeďte spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 tak ho lenocha nalož a přijeďte spolu znas ho kam ho posadis tam ho rano najdes...je linej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 (editace) a kde budete...ja jsem dnes taky v praze ale asi pak mozna za klukama zajedu Na smichove hospoda se jmenuje Rychtovna,je to kousicek od namesti kinskych v ulici Elisky Peskove.. Dej kdyztak vedet. Editováno: 11. leden 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Na smichove hospoda se jmenuje Rychtovna,je to kousicek od namesti kinskych v ulici Elisky Peskove.. Dej kdyztak vedet. ja na Pavlaku tak ze defakto kousek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 znas ho kam ho posadis tam ho rano najdes...je linej Ty voe,je tohleto mozny?To mam jako za co..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 ja na Pavlaku tak ze defakto kousek :-) To je kousek no..Kde na pavlaku?A od kolika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Ty voe,je tohleto mozny?To mam jako za co..? je patek blaznu svatek tak me nech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 To je kousek no..Kde na pavlaku?A od kolika? kolem 8 v Legende Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky