jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 zdravíčko všem .... Ahoj draku,vitame te zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 (editace) Ahoj vsem Zdravím tě ! Diky ,no nastesti jsem tady ,ikdyz me mrzi ,ze jsem se nemohl dostavit na sraz :/ Editováno: 28. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Ahoj Jani .jak se mame? Jde to a copak u tebe? Ahoj Jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Zdravím tě !Diky ,no nastesti jsem tady ,ikdyz me mrzi ,ze jsem se nemohl dostavit na sraz :/ hlavne ze jsi v pohode.Coc vyvadel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Jde to a copak u tebe? Ahoj Jiri Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Jde to a copak u tebe? Vcera jsem prijel z nemocnice,,byl jsem si trosku odpocinout ...jinac porad vse pri starem Videl jsem kadetaka v bazarku,takze jde tedy z domu jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Vcera jsem prijel z nemocnice,,byl jsem si trosku odpocinout ...jinac porad vse pri staremVidel jsem kadetaka v bazarku,takze jde tedy z domu jo ? Z nemocnice? Co jsi delal? Jj Kada jde ... vystridala ho masinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 (editace) hlavne ze jsi v pohode.Coc vyvadel? Kolega mi chtel ukazat jak mu jede jeho trojkovy bawo,..ja jako chudak spolujezdec jen vim ,ze mu ulitnul v zatacce zadek a uz to bylo.Nastesti se nam nic vaznyho nestalo.Jsem po otresu mozku,mel jsem vykloubenou ruku,,trosku boli a kurevsky me boli za krkem jeste tedko.... Ne zebych se nerad vozil ale odjakziva jsem raci ridil,ted uz vim proc Jsem nasranej ,pac jsem mu jeste ten vecer rikal,ze jedu rano na sraz ... Editováno: 28. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Srazu este bude... hlavne ze jsi v poradku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Kolega mi chtel ukazat jak mu jede jeho trojkovy bawo,..ja jako chudak spolujezdec jen vim ,ze mu ulitnul v zatacce zadek a uz to bylo.Nastesti se nam nic vaznyho nestalo.Jsem po otresu mozku,mel jsem vykloubenou ruku,,trosku boli a kurevsky me boli za krkem jeste tedko....Ne zebych se nerad vozil ale odjakziva jsem raci ridil,ted uz vim proc Jsem nasranej ,pac jsem mu jeste ten vecer rikal,ze jedu rano na sraz ... Tak to koukam zes mel kliku.A srazu jeste bude---- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 to je sice fakt,ale tesil jsem se strasne moc a na posledni chvili todle... Naopak je fajn ,ze mi vasltne nic neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 to je sice fakt,ale tesil jsem se strasne moc a na posledni chvili todle... Naopak je fajn ,ze mi vasltne nic neni... Presne tak,hlavne ze to dobre dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Presne tak,hlavne ze to dobre dopadlo Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Sakra dneska nam tu zaclo chumelit a je zima jako v p.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Sakra dneska nam tu zaclo chumelit a je zima jako v p.... Znamy byl ted v alpach na lyze a rikal,ze prej tam je 1,5m sneha ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Uz by mohl byt snih i tady... a huraa na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Znamy byl ted v alpach na lyze a rikal,ze prej tam je 1,5m sneha ... Tak tolik ho tu zase nemame,ale ma ted 2 dny snezit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Uz by mohl byt snih i tady... a huraa na hory ono jeste chvili by to mohlo takhle vydrzet ,...jestli nachumeli tak musim porisit nejaky zimni nadobicko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 ono jeste chvili by to mohlo takhle vydrzet ,...jestli nachumeli tak musim porisit nejaky zimni nadobicko... To ja bych potreboval,aby jeste tak 14 dni nesnezilo,pac zimni papuce mam v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 ono jeste chvili by to mohlo takhle vydrzet ,...jestli nachumeli tak musim porisit nejaky zimni nadobicko... No tady by mohlo byt pekne ale na horach by mohlo poradne nasnezit aspon pul metru snehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 No tady by mohlo byt pekne ale na horach by mohlo poradne nasnezit aspon pul metru snehu tak by to byl nejvetsi ideal .,,, No jauz mam prezuto takze jsem pripraven,,akorat me stve ,ze mi kolca pri 70tce zacnou kopat ,pak uz zase vpohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 tak by to byl nejvetsi ideal .,,, No jauz mam prezuto takze jsem pripraven,,akorat me stve ,ze mi kolca pri 70tce zacnou kopat ,pak uz zase vpohode Jeste ze tohle nemusim resit Kada chrupe v garazi... motorka tam bude taky pres zimu a Octavku prezuje tata na sve naklady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 A mam brouka v hlave http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=157247 Teda az na ty fofr pruhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Jeste ze tohle nemusim resit Kada chrupe v garazi... motorka tam bude taky pres zimu a Octavku prezuje tata na sve naklady tata ma ted jine starosti se svyma sluzebakama tak uvidim,zkusim zeajet na vyvazeni nebo mrknu jak jsou foukly.No a dneska jsem mi zas asi prdnul nekde vyfuk ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 A mam brouka v hlavehttp://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=157247 Teda az na ty fofr pruhy pekny,kombajny muzu .kdyby se prdla na zem a dalo nejaky vetsi kola... za ty prachy si myslim slusnej kup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky