Jero Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Zdarec Spidi .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Zdarec Spidi .., Zdar Jero, jak se máš takhle ve středu odpoledne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Tady Praha, moment přepojím Tu strelec, počujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) Editováno: 29. Říjen 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Zdar Jero, jak se máš takhle ve středu odpoledne...? Jo dneska je to takova pohodicka, delam si poradek v kablikach u radia v pokoji a tak ruzne,takovy mensi domaci upravy ...Pak tu mam rozdelanou jednu fotku pro kamose co sme nedavno fotili .mam volno tak si hraju ... Co u tebe ? mala ukazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Jo dneska je to takova pohodicka, delam si poradek v kablikach u radia v pokoji a tak ruzne,takovy mensi domaci upravy ...Pak tu mam rozdelanou jednu fotku pro kamose co sme nedavno fotili .mam volno tak si hraju ... Co u tebe ? Já už taky docela pohoda, dokoukával jsem teď Pád třetí říše a asi vyhlásím na zbytek dne odpočinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Já už taky docela pohoda, dokoukával jsem teď Pád třetí říše a asi vyhlásím na zbytek dne odpočinek... jasny to je poreba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 jasny to je poreba ... No momentálně prolejzám youtube a věnuju se poslechu svých oblíbených songů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ahojte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ahojte Ajóóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ajóóóój... Achoooj Ty budes na tom ukonceni te sezony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 No momentálně prolejzám youtube a věnuju se poslechu svých oblíbených songů... Vcera vecer jsem taky sedel na ytb,ale koukal jsem na kvantum vidi co mi kolega doporucil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Achoooj Ty budes na tom ukonceni te sezony? Kdeže, já už mám sezónu ukončenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Kdeže, já už mám sezónu ukončenou... No jsem myslela ze kdyz o tom vis tak ze te tam nekdo zval pac termin a misto se reklo az tedka nedavno a neni to nikde vyveseny pac tam maji byt akorat lidi kteri si zavodnici pozvou tak se prave ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Vcera vecer jsem taky sedel na ytb,ale koukal jsem na kvantum vidi co mi kolega doporucil .... Tak to já Ti doporučím song, pozorně si prohlídni to video, zcela přesně to vystihuje moje momentální mentální, psychické a citové rozpoložení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ahoj Jerysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 No jsem myslela ze kdyz o tom vis tak ze te tam nekdo zval pac termin a misto se reklo az tedka nedavno a neni to nikde vyveseny pac tam maji byt akorat lidi kteri si zavodnici pozvou tak se prave ptam No vím o tom, zvali mě kluci z Kawikaze Teamu, ale přijedu maximálně po čtyřech kolech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 No vím o tom, zvali mě kluci z Kawikaze Teamu, ale přijedu maximálně po čtyřech kolech... Tak to asi vsichni vzhledem k tomu ze toe ukonceni zavodni sezony a s motorkou kterou maji na zavody na normalni silnici nemuzou A kdo od nich? Znam vsechny akorat podle prezdivek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 A kdo od nich? Znam vsechny akorat podle prezdivek Tak podle přezdívek řikáš...? Takže pan Zlámal a pan Fiala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Tak podle přezdívek řikáš...? Takže pan Zlámal a pan Fiala... Martin Zlamal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Martin Zlamal? Jirka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Jirka... Tak to vubec netusim o koho go... ja tam budu s klukama z MS racing a IV racing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Tak to vubec netusim o koho go... ja tam budu s klukama z MS racing a IV racing. Taky dobrá squadra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Taky dobrá squadra... Koho od nich znas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Koho od nich znas? Chceš i čísla OP a ŘP...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky