O.v.i. Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Nenadelas nic no muzu nadelat alespon to ze bych dal uz zimaky ale na to bude cas az v nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Nenadelas nic Jednou to prijde .... Ikdyz jsem nekde slysel ,ze hlasi ty poradne mrazy az na polovinu ledna ,ale to je tak asi kazdym rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 chlapy, shanim nekoho kdo mi udela vyhrev prednich kresel..... vsechny potrebne dily snad uz mam .... pokud mozno stredni cechy nevite? to vite venku uz zima.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 chlapy, shanim nekoho kdo mi udela vyhrev prednich kresel..... vsechny potrebne dily snad uz mam .... pokud mozno stredni cechy nevite? to vite venku uz zima.... Myslim ze takovych je tu hodne,,akorat ted presne nevim kdo to dela.,, ... Vaša,Cosby,rolbar ...... ??? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Vasa asi jo ale ostatni jsou z daleko nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Vasa asi jo ale ostatni jsou z daleko nebo ne? vasa je z prostejova ,cosby ostrava a rolbar ,,ted nevim panecku .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 aha tak to se nevyplati tahat to skrz republiku pokusim se najit nekoho zde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) rolbar Praha a Hradec. ale v podpisu ma ze do Brezna nepremava, asi uz je treba starat se o penzion kdyz je primo na svahu. Ja chtel taky zmenit na vyhrivany zidle ale nemam tu odvahu dat to nekomu aby to odcalounil a pak zpet, zvlast kdyz je to kuze ze. leda tak nekde koupit kozeny do predu s vyhravem a protiuctem dat bez vyhrevu. Editováno: 14. Listopad 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 rolbar Praha a Hradec. ale v podpisu ma ze do Brezna nepremava, asi uz je treba starat se o penzion kdyz je primo na svahu. Ja chtel taky zmenit na vyhrivany zidle ale nemam tu odvahu dat to nekomu aby to odcalounil a pak zpet, zvlast kdyz je to kuze ze. leda tak nekde koupit kozeny do predu s vyhravem a protiuctem dat bez vyhrevu. prave ze sem si ty zidle sehnal - komplet - vzadu jsem nemal loketku a vpredu vyhrev - ted mam uz i ten panel na vymenu, komplet kabelaz taky mi uz nabizej takze snad jen tu jednotku a nekoho kdo se neboji dratku.... (.....teda nekoho kdo to dela) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 kdes to sehnal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 na netu - inzeraty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 cena sakum prask ? a pak trebas jen cena prednich sedacek? abych mel predstavu kolik by me prislo vymenit jen predni za vyhrivane klidne SZ pokud to tu nechces publikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Jerysku ty sis to CRX jeste porad nerozmyslel? Masinu chci funglovku R6R 08 Ol@f: Budu delat prodejce v PSI (moto obleceni, kombinezy, doplnky...) Jinak zdravim vsechny ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Ok ale new rok je jako new auto ne a jak koukám nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 (editace) Ty seš mi ale konópek, co příspěvek, to perla http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Se...sult_type=posts Editováno: 15. Listopad 2008, autor: FRANK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 dobre odpoledne Jani ,jj,zustavam u crx .)¨tak snad se mi zadari sehnat neco peknehoa na jare uz budu brat na sraziky japonce .) ..Ne sam bych to octuli neudelal... Mateji,,,neco mi asi brani v pochopeni tve vety..., ? .,Koukal jsem na ten zbytek a opravdu co prispevek to perlicka.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Že by náznak změn k lepšímu (v dopraní policii)??? Nebo jen prázdná slova po nástupu do funkce... http://www.novinky.cz/clanek/154476-novy-s...krizovatky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Že by náznak změn k lepšímu (v dopraní policii)??? Nebo jen prázdná slova po nástupu do funkce...http://www.novinky.cz/clanek/154476-novy-s...krizovatky.html Jo vypadá to že tento člověk má i mozek a nebojí se ho použít , jen doufám že mu to i vydrží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ahojky, jak se máte lidičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ahojky, jak se máte lidičky? Ahoj kočičko, já byl teď týden mimo republiku, takže si budu muset prvně přečíst hospodu, kterou jsem nečetl a pak se uvidí, na čem su... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Zdarec palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ahoj kočičko, já byl teď týden mimo republiku, takže si budu muset prvně přečíst hospodu, kterou jsem nečetl a pak se uvidí, na čem su... já jsem tu snad po více jak půl roce.. já vůbec netuším co se tu děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 já jsem tu snad po více jak půl roce.. já vůbec netuším co se tu děje V principu nic akčního, vyjma besídky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Lubo, kdepak jsi cestoval? (není-li to tajné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Lorri, co mi to děláš s těma brazilkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky