Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nenadelas nic

Jednou to prijde .... Ikdyz jsem nekde slysel ,ze hlasi ty poradne mrazy az na polovinu ledna ,ale to je tak asi kazdym rokem

Vloženo

chlapy, shanim nekoho kdo mi udela vyhrev prednich kresel..... vsechny potrebne dily snad uz mam ....

pokud mozno stredni cechy

nevite? to vite venku uz zima.... :)

Vloženo
chlapy, shanim nekoho kdo mi udela vyhrev prednich kresel..... vsechny potrebne dily snad uz mam ....

pokud mozno stredni cechy

nevite? to vite venku uz zima.... :)

Myslim ze takovych je tu hodne,,akorat ted presne nevim kdo to dela.,, :) ... Vaša,Cosby,rolbar ...... ??? ... :)

Vloženo (editace)

rolbar Praha a Hradec. ale v podpisu ma ze do Brezna nepremava, asi uz je treba starat se o penzion kdyz je primo na svahu. Ja chtel taky zmenit na vyhrivany zidle ale nemam tu odvahu dat to nekomu aby to odcalounil a pak zpet, zvlast kdyz je to kuze ze. leda tak nekde koupit kozeny do predu s vyhravem a protiuctem dat bez vyhrevu.

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo
rolbar Praha a Hradec. ale v podpisu ma ze do Brezna nepremava, asi uz je treba starat se o penzion kdyz je primo na svahu. Ja chtel taky zmenit na vyhrivany zidle ale nemam tu odvahu dat to nekomu aby to odcalounil a pak zpet, zvlast kdyz je to kuze ze. leda tak nekde koupit kozeny do predu s vyhravem a protiuctem dat bez vyhrevu.

prave ze sem si ty zidle sehnal - komplet - vzadu jsem nemal loketku a vpredu vyhrev - ted mam uz i ten panel na vymenu, komplet kabelaz taky mi uz nabizej takze snad jen tu jednotku a nekoho kdo se neboji dratku.... (.....teda nekoho kdo to dela) :)

Vloženo

cena sakum prask ? a pak trebas jen cena prednich sedacek? abych mel predstavu kolik by me prislo vymenit jen predni za vyhrivane klidne SZ pokud to tu nechces publikovat.

Vloženo

dobre odpoledne

Jani ,jj,zustavam u crx .)¨tak snad se mi zadari sehnat neco peknehoa na jare uz budu brat na sraziky japonce .) :p ..Ne sam bych to octuli neudelal...

Mateji,,,neco mi asi brani v pochopeni tve vety..., ? .,Koukal jsem na ten zbytek a opravdu co prispevek to perlicka.,,

Vloženo
Ahojky, jak se máte lidičky?

Ahoj kočičko, já byl teď týden mimo republiku, takže si budu muset prvně přečíst hospodu, kterou jsem nečetl a pak se uvidí, na čem su... lol

Vloženo
Ahoj kočičko, já byl teď týden mimo republiku, takže si budu muset prvně přečíst hospodu, kterou jsem nečetl a pak se uvidí, na čem su... lol

já jsem tu snad po více jak půl roce.. já vůbec netuším co se tu děje

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...