Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Lubo, kdepak jsi cestoval? (není-li to tajné) Byl jsem v Göppingenu u firmy Jung, která vyrábí strojní brusky pro přesné broušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ach tak, takže pracovní cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ach tak, takže pracovní cesta. To ano, ale docela sranda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Spidi, Spidi, poslední příspěvek se necituje... Aby jsi nedostal nějaké varování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Spidi, Spidi, poslední příspěvek se necituje...Aby jsi nedostal nějaké varování Rád bych viděl toho smělce, co by mě to varování udělil... Pokud dobře počítám, tak přístí víkend je besídka což ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Lorri, co mi to děláš s těma brazilkama Já je chcuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 no besídka... konečně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 no besídka... konečně.. No já pořád zvažuju svoji přítomnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Já je chcuuuu Já je taky chcůůůů teda vlastně manželka je chcéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No já pořád zvažuju svoji přítomnost... Tož si hlůpý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tož si hlůpý Právě že ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Nechápu, nerozumím... ...a snad radši ani nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No uvidíme... Jaký je u vás pod Děvínem počasí ? Homous ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 my teda s jeneburgem jedem. ale spát tam nebudem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Já je taky chcůůůůteda vlastně manželka je chcéééé nedáááám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 No uvidíme...Jaký je u vás pod Děvínem počasí ? Homous ? Kosa a zataženo, ale co by sme chceli v půlce listopadání, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 my teda s jeneburgem jedem. ale spát tam nebudem Jako obvykle nedáááám Lóóóríííí, déééj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Kosa a zataženo, ale co by sme chceli v půlce listopadání, že jo. Takže jako tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak aspoň, že neprší nebo tak něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 bre den prestante delat zagorky a spete na besede co vam zase lita pres nos ze tam nekde nejede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Bez obav, já tam v pátek nasázím do každé aukce po pětistovce a bude to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 to bude ftipny no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 to bude ftipny no Drž pec Pepi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Nazdarek panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Dobré pozdní odpoledne pánové ! .... Jakpak se mame ? ... Tak potkal me dalsi kuriozni a docela usmevny incident ,,napadl me kohout svině jedna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky