Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 oukej , o to ,to bude lepsi Teda doufam ze takova este neni. Docela by me to nastvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 U korziče jo? ... hmm ,tak to verim ,dalsi starost na krku.Ja jsem to zmakl ,a jsem prekvapen celkem vpohode, ..akorat me boli neskutecne nohy a ruka,,navim jakto... Nohy ,to vim jsem o pul6 rano slapal zase pesky domu Budu se na to muset podívat co s tím,najel jsem s tím za půl roku 15 tis bez závad a teď tohle.Nevíš kde by se dala případně koupit nová kaplička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 O aute mi dneska ani nemluv ty jo... Prozraď barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Prozraď barvu Jako auta jaka bude? Nee zatim fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Jako auta jaka bude? Nee zatim fakt ne nenapínej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Budu se na to muset podívat co s tím,najel jsem s tím za půl roku 15 tis bez závad a teď tohle.Nevíš kde by se dala případně koupit nová kaplička? Tyblaho,tak to netusim ... Ale kolega z prace ma astru a shanel nejake dily primo na Opel foru v bazaru ... Muzes to zkusis tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 nenapínej Predtim sem vykecala vsechno tak tedka musim mlcet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 U korziče jo? ... hmm ,tak to verim ,dalsi starost na krku.Ja jsem to zmakl ,a jsem prekvapen celkem vpohode, ..akorat me boli neskutecne nohy a ruka,,navim jakto... Nohy ,to vim jsem o pul6 rano slapal zase pesky domu To je ona,číča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 To je ona,číča Ouu pekny kousek http://forum.corsaclub.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Ouu pekny kousek http://forum.corsaclub.cz/ Docela super autíčko,místa víc jak v Octávii,ale ten motor je tragédie-1,2-33kW.Ale do města dobrý,no a na pořádný svezení je Kokta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Ouu pekny kousek http://forum.corsaclub.cz/ Dík za odkaz,už na to koukám,ani nevím,že takový fórum je,jsem čistokrevnej škodovák,Corsu jsem kupoval jen proto,že stála 25 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Docela super autíčko,místa víc jak v Octávii,ale ten motor je tragédie-1,2-33kW.Ale do města dobrý,no a na pořádný svezení je Kokta Vsak do mesta to uplne staci ,... Ja planuju osefovat nejakyho golfka ,ale pro zabavu ... jinak myslim ,ze na tom foru by ti mohli poradit kde,co za kolik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 ani nevím,že takový fórum je,jsem čistokrevnej škodovák,.. taky tak .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 (editace) No nic, mizim do peřin... moc jsem toho nenaspal tak at najdes co potrebujes ,Mej se ! Brou @ Cary - Dobrou ! Editováno: 12. leden 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 No nic, mizim do peřin... moc jsem toho nenaspal tak at najdes co potrebujes ,Mej se ! Brou taky už mizím,jsem docela utahanej.Tak zatím se měj.Dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Broou oboum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Tohle auto jsem měl nejradši a dodnes na něj vzpomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Tohle auto jsem měl nejradši a dodnes na něj vzpomínám Tak proc si ho daval pryc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Mazte chrapat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Mazte chrapat nebo.............? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Tak proc si ho daval pryc? změna je život. Felinu jsem kupoval v roce 2002,hledal jsem ji půl roku a projezdil jsem celou republiku a pak když jsem uviděl tuhle,nebylo co řešit-1997,17 tis najeto a hlavně to byla 1,6ka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Mazte chrapat Napodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 změna je život.Felinu jsem kupoval v roce 2002,hledal jsem ji půl roku a projezdil jsem celou republiku a pak když jsem uviděl tuhle,nebylo co řešit-1997,17 tis najeto a hlavně to byla 1,6ka Hmm tak to yo tak se z ni tedka tesi nekdo jiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 Hmm tak to yo tak se z ni tedka tesi nekdo jiny měl jsem ji necelý 3 roky,a pak si ji vzala jedna rodinka z Peček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2008 Sdílet Vloženo 12. leden 2008 měl jsem ji necelý 3 roky,a pak si ji vzala jedna rodinka z Peček Ja si pamatuju bracha co mel Felicii... koupil ji v super stavu.. nikde neshnila nic.. a kdyz ji prodaval tak Felda totalne na srot.. a co mohl tak znicil ale stejne se nasel blbec ktery ji za 45 000,- koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky