Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
U korziče jo? ... hmm ,tak to verim ,dalsi starost na krku.

Ja jsem to zmakl ,a jsem prekvapen celkem vpohode, ..akorat me boli neskutecne nohy a ruka,,navim jakto... Nohy ,to vim jsem o pul6 rano slapal zase pesky domu

Budu se na to muset podívat co s tím,najel jsem s tím za půl roku 15 tis bez závad a teď tohle.Nevíš kde by se dala případně koupit nová kaplička?

Vloženo
Budu se na to muset podívat co s tím,najel jsem s tím za půl roku 15 tis bez závad a teď tohle.Nevíš kde by se dala případně koupit nová kaplička?

Tyblaho,tak to netusim ... Ale kolega z prace ma astru a shanel nejake dily primo na Opel foru v bazaru ... Muzes to zkusis tam

Vloženo
U korziče jo? ... hmm ,tak to verim ,dalsi starost na krku.

Ja jsem to zmakl ,a jsem prekvapen celkem vpohode, ..akorat me boli neskutecne nohy a ruka,,navim jakto... Nohy ,to vim jsem o pul6 rano slapal zase pesky domu

To je ona,číča :palec2:

post-4838-1200177426_thumb.jpg

Vloženo
Docela super autíčko,místa víc jak v Octávii,ale ten motor je tragédie-1,2-33kW.Ale do města dobrý,no a na pořádný svezení je Kokta

Vsak do mesta to uplne staci :palec2: ,... Ja planuju osefovat nejakyho golfka ,ale pro zabavu ;) ... jinak myslim ,ze na tom foru by ti mohli poradit kde,co za kolik..

Vloženo (editace)

No nic, mizim do peřin... moc jsem toho nenaspal ;) tak at najdes co potrebujes ,Mej se ! Brou :)

@ Cary - Dobrou ! ;)

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
No nic, mizim do peřin... moc jsem toho nenaspal ;) tak at najdes co potrebujes ,Mej se ! Brou :)

taky už mizím,jsem docela utahanej.Tak zatím se měj.Dobrou

Vloženo
Tak proc si ho daval pryc? ;)

změna je život.

Felinu jsem kupoval v roce 2002,hledal jsem ji půl roku a projezdil jsem celou republiku a pak když jsem uviděl tuhle,nebylo co řešit-1997,17 tis najeto a hlavně to byla 1,6ka

Vloženo
změna je život.

Felinu jsem kupoval v roce 2002,hledal jsem ji půl roku a projezdil jsem celou republiku a pak když jsem uviděl tuhle,nebylo co řešit-1997,17 tis najeto a hlavně to byla 1,6ka

Hmm tak to yo tak se z ni tedka tesi nekdo jiny :D

Vloženo
měl jsem ji necelý 3 roky,a pak si ji vzala jedna rodinka z Peček

Ja si pamatuju bracha co mel Felicii... koupil ji v super stavu.. nikde neshnila nic.. a kdyz ji prodaval tak Felda totalne na srot.. a co mohl tak znicil ale stejne se nasel blbec ktery ji za 45 000,- koupil :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...