Ol@f Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak to se jeste nikdy nestalo aby jsme se potkali No podle toho planu co jsme videl pro SM tak to vypada ze "nas vlacek" dorazi cca 12.30. Ovsem to hodne zalezi jestliva se pojede podle predpisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 nasrat dejchani pod ledem, maximalne naprdet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 nasrat dejchani pod ledem, maximalne naprdet. Nevim jak to chodi,ale takovym nevysvetlis nic.... Minuly rok jsem dal klukum moje strare branka pac se jim utopily .Ono kdyz ti lidi vidi,ze se tam prohani denne hodne lidi, tak delaji vsecko proto ,aby na tom lede nidko nebyl.,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak uz po O a zase v kolbence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Problem je v tom ,ze semtam prijede bandicka ochrancu'' a navrta na par mistech do ledu diry at ma ten podvodni svet v zime jak dejchat ... tak to se dela vetsinou v jednom miste a ne po celem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak uz po O a zase v kolbence Copak sis dal ? : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak to se dela vetsinou v jednom miste a ne po celem Vetsinou jo ... ale u nas to tak nedelaj ,snazi se to provrtat tak ,aby ten led byl pouzitelny conejmin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Ja u nas na rybniku uz hoodne let nebyl, ale co pamatuju kdyz jsem byl malej (jako ze mladej) tak tam diry nebyly zadny, mozna jedna dve diry kruhovy prumer 30cm. Kdyz jsem tam byl naposled meli tam diru 2 x 5 m jestli timhle tempem pokracujou dal tak ted se asi hokej hraje na plose 2x 5m. Editováno: 20. Listopad 2008, autor: Ol@f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No podle toho planu co jsme videl pro SM tak to vypada ze "nas vlacek" dorazi cca 12.30. Ovsem to hodne zalezi jestliva se pojede podle predpisu. z Prahy tam dorazime tak mezi pul jednou az jednou hodinou jako vzdy na obidek :-) nevim jak u vas ale u nas se jelo vzdy celkem podle predpisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ja nevim vubec nic, ja mam premieru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Vetsinou jo ... ale u nas to tak nedelaj ,snazi se to provrtat tak ,aby ten led byl pouzitelny conejmin tak to mas rict hned, ze to delaj schvalne aby tam nikdo nechodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ja nevim vubec nic, ja mam premieru. to ja jsem jen jednou vynechal jinak jsem byl vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Copak sis dal ? : ) ty brdo luxusni gulasek s bramborackama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak to mas rict hned, ze to delaj schvalne aby tam nikdo nechodil nejspis to tak bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ty brdo luxusni gulasek s bramborackama Docela jsem dostal chut' ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 no ted by to chtelo nohy na stul a nejakej luxusni filmek a to bych chtel od zamestnani toho uz moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 nejspis to tak bude... tak to u nas se dela jen u kraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 no ted by to chtelo nohy na stul a nejakej luxusni filmek a to bych chtel od zamestnani toho uz moc Jo,to by slo .) asi to tak nejak provedu ,ale je fakt ,ze nejsem v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak to u nas se dela jen u kraje Uvidim jak o bude vypadat tuto zimu ... : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 no nic jdu neco udelat at je videt ze jsem tu dneska byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 stejne zase nic neudelas jak vzdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 stejne zase nic neudelas jak vzdy :-) ty blaho vcera jsem jak krava tak dnes mam volnejc - a vubec uz jsme se dlouho nepotkali na nejakym tom baaaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 to je taky jedine dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 to je taky jedine dobre :-) posunem hranice ve wotce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 aaa ,uz se tu resi pitivoo .) ... jsem si ted narychlo neco zkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky