Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to se jeste nikdy nestalo aby jsme se potkali ;)

No podle toho planu co jsme videl pro SM tak to vypada ze "nas vlacek" dorazi cca 12.30. Ovsem to hodne zalezi jestliva se pojede podle predpisu.

Vloženo
nasrat dejchani pod ledem, maximalne naprdet.

Nevim jak to chodi,ale takovym nevysvetlis nic.... Minuly rok jsem dal klukum moje strare branka pac se jim utopily .Ono kdyz ti lidi vidi,ze se tam prohani denne hodne lidi, tak delaji vsecko proto ,aby na tom lede nidko nebyl.,,

Vloženo
Problem je v tom ,ze semtam prijede bandicka ochrancu'' a navrta na par mistech do ledu diry at ma ten podvodni svet v zime jak dejchat ...

tak to se dela vetsinou v jednom miste a ne po celem

Vloženo
tak to se dela vetsinou v jednom miste a ne po celem

Vetsinou jo ... ale u nas to tak nedelaj ,snazi se to provrtat tak ,aby ten led byl pouzitelny conejmin

Vloženo (editace)

Ja u nas na rybniku uz hoodne let nebyl, ale co pamatuju kdyz jsem byl malej (jako ze mladej) tak tam diry nebyly zadny, mozna jedna dve diry kruhovy prumer 30cm. Kdyz jsem tam byl naposled meli tam diru 2 x 5 m jestli timhle tempem pokracujou dal tak ted se asi hokej hraje na plose 2x 5m.

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo
No podle toho planu co jsme videl pro SM tak to vypada ze "nas vlacek" dorazi cca 12.30. Ovsem to hodne zalezi jestliva se pojede podle predpisu.

z Prahy tam dorazime tak mezi pul jednou az jednou hodinou jako vzdy na obidek :-) nevim jak u vas ale u nas se jelo vzdy celkem podle predpisu.

Vloženo
Vetsinou jo ... ale u nas to tak nedelaj ,snazi se to provrtat tak ,aby ten led byl pouzitelny conejmin

tak to mas rict hned, ze to delaj schvalne aby tam nikdo nechodil

Vloženo
no ted by to chtelo nohy na stul a nejakej luxusni filmek a to bych chtel od zamestnani toho uz moc :)

Jo,to by slo .) asi to tak nejak provedu ,ale je fakt ,ze nejsem v praci ;)

Vloženo
stejne zase nic neudelas jak vzdy :-)

ty blaho vcera jsem jak krava :) tak dnes mam volnejc :) - a vubec uz jsme se dlouho nepotkali na nejakym tom baaaru :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...