jirka3 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak co novyho_Uz jsem po O a hned je mi lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 tak co novyho_Uz jsem po O a hned je mi lip Jo,s plnym pupkem se zije dobre .) se tak dneska vsech ptam ,tak copak si mel pro zmenu k obedu ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Jo,s plnym pupkem se zije dobre .) se tak dneska vsech ptam ,tak copak si mel pro zmenu k obedu ty ? Kralik na smetane a houskovej knedlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Kralik na smetane a houskovej knedlik Doprčic chlapi vy mi dneska davate .., Po takovem obede bych si dal 20 .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 posunem hranice ve wotce? no prave, to by se klidne mohlo stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 no prave, to by se klidne mohlo stat Alkoholici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 s tebou v cele co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Alkoholici hahaa new kandidat k baaaru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 nic chlapi ,,mam nejake jednanicko neboli schuzi ... tak se zatim mejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 taky premyslim, ze uz bych vyrazil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ty brdo tak asi taky zmizim ale dom.... prace bylo az az Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 hahaa new kandidat k baaaru? Jáááá?Néééé.Po čtyřech lezu domů po Kofole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Jáááá?Néééé.Po čtyřech lezu domů po Kofole nene to musime nekde proverit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak už su zase tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ja uz to dneska balim, jdu po milaska do nemocnice. Nevolali takze to asi nakonec zustalo jen na prohlidce a myti. Mno uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ja uz to dneska balim, jdu po milaska do nemocnice. Nevolali takze to asi nakonec zustalo jen na prohlidce a myti. Mno uvidime. No já se ještě pojedu projet a pan hurá do báááááru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 potreboval bcyh jeste nalepit samolepku z autolepky.cz ale nevim jestli je na ni taky doporuceno lepit tak pri 20°C, jestli jo tak nevim kde to budu lepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 potreboval bcyh jeste nalepit samolepku z autolepky.cz ale nevim jestli je na ni taky doporuceno lepit tak pri 20°C, jestli jo tak nevim kde to budu lepit. Tak to nevim, já na auto samolepky nelepim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 potreboval bcyh jeste nalepit samolepku z autolepky.cz ale nevim jestli je na ni taky doporuceno lepit tak pri 20°C, jestli jo tak nevim kde to budu lepit. Nech to na těch 20°C je to podstatně lepší, většina těchto lepidel je dimenzovaná na aplikaci při 20°C, ale přilepený by měly pak vydržet i mínusový teploty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak to nevim, já na auto samolepky nelepim... Tobě lepí jedinou na čelo s adresou aby věděli kam Tě doručit když se zboříš co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Brej večír hospodo ! ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Brej večír hospodo ! ... aby byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tobě lepí jedinou na čelo s adresou aby věděli kam Tě doručit když se zboříš co? To píše ten pravej, raději no commnent... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 cau holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 cau holky Čao Pepi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky