Jero Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 ty kraavo zdar lidi - to je zase rano.... nastesti patecni..... Zdárek... Jj ,vikend se blíži ,paráda : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 no uz aby byl.... taky si chci na chvili lehnout bezim pro kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 zdarec lidi co tu blbnete takhle do pulnocnich hodin? Du nekde sehnat kafe, tento tyden uz jsem podruhe nevstal podle predstav a jeste navic testuju MHD. Jinak dobre rano ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 zdarec lidi co tu blbnete takhle do pulnocnich hodin? Du nekde sehnat kafe, tento tyden uz jsem podruhe nevstal podle predstav a jeste navic testuju MHD.Jinak dobre rano ve spolek cus - co kara? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Dobré ale poněkud chladné ráno. Jak Ti vycházej testy MHD Ol@fe ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 kolega mi ted zaslal foto,s nazvem řidič''dvouhlavec'' Takový auto jsem měl kdysi dávno taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) Takový auto jsem měl kdysi dávno taky... vidis , ja ho jeste mam : ) ... viz,foto + mensi Vt,jak jinak ze Ol@fe - Hrabě - Zdravicko ! Editováno: 21. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Jak je na severu - ještě vás to neodneslo nebo to NOVA včera zase jako vždycky přifoukla ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Ovidius - mrkni ke me do tematu zjistis Hrabe - no zatim to jde, jsem si opet koupil mesicni kupon a tak se snazim na nej jet vic jak na te minulej. Ted to ale bude snazsi, kdyz prichazi doba skrabani, teda doufam. Ty jedes zitra do Prahy, ze jsi se hlasil na odjezd s Prazskou skupinkou na besidku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Jak je na severu - ještě vás to neodneslo nebo to NOVA včera zase jako vždycky přifoukla ??? Tady u nas je to ted tak 50/50 rano byla modra obloha,ale ted uz se spis hrnou ty destive(snehove?)mraky a celkem fouka Je tam dobra kosa .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Jj. Mám ještě něco v plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tady u nas je to ted tak 50/50 rano byla modra obloha,ale ted uz se spis hrnou ty destive(snehove?)mraky a celkem fouka Je tam dobra kosa .. Jak znám zákon schválnosti, tak to začne až zítra od rána Ale stejně je to počasí nějaký divný - no pro Chocholouška ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 tak beseda uz se blizi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 vidis , ja ho jeste mam : ) ... viz,foto + mensi Vt,jak jinak ze Kudla Airride hadra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 tak beseda uz se blizi :-) Již zíííítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 To chcu vidět kdo tam nakonec všechno pojede. !!! Jak je v okolí Prahy ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Jedna fotečka na zahřátí - 29.6.2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Již zíííítra... Jedeš tedy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Jedeš tedy??? Zatím to vypadá že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Již zíííítra... Jedeš tedy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Jéé, pardon, nějaký šotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Již zíííítra... dnes lehka priprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Kudla Airride hadra... jedině ..... Krásna fotka ,zahřála mě docela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) Zatím to vypadá že ano... Tak to je good Editováno: 21. Listopad 2008, autor: FRANK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 To chcu vidět kdo tam nakonec všechno pojede. !!! Jak je v okolí Prahy ??? celou noc dest a silny vitr, ted sucho a silny vitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky