Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Díkec... ;)

Uplne jsem se tedko zasnil jak by bylo fajn kdyby uz bylo takhle :)

HF- Copak ? predpokladam,ze rychlost ?

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Tak doufám že to aspoň tak zůstane celej weekend kromě toho větra. Ten sních co s ním vyhrožujou může počkat až na příští týden !!!

:smich::smich::smich:

Koukám, že pan hrabě má též problémy s pravopisem a se skloňováním... ;)

Vloženo (editace)
Za školou se pravopys ani zkloňování nebralo - na to už nebil čas !!! :prc::prc::prc:

:D :D .... ;) J,ale vazne to tak je ;)

Nic ,musim letět tak se zatim mejte chlapi caues ...,

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Hrabe nam zasponzoroval mestaky? Vitej v clubu. V body na krence to nebude za rychlost.

Právě že jo protože to šlo přes podnik a museli najít kdo to řídil. Nes... mě ani ten litr, ani ty dva body ale to, že na tachecu jsem měl necelejch 60 ale podle nich 68. Takže i kdybych jel podle tachecu 50, tak mě naměřej 58-60. A nikoho to nezajímá že to ukazuje něco jinýho, tak počítej s tím že když dlouho nepojede 75 tak jedu já a hóóódně pomalu.

Vloženo

pockej to jako fakt? Swine, a maji foto? A co rika kolecko necelejch 60 ? Neda se to nejak uhadat ? Prachy neserou ale ty body. Ja myslel ze linku 75 nejezdis.

Vloženo
Tak doufám že to aspoň tak zůstane celej weekend kromě toho větra. Ten sních co s ním vyhrožujou může počkat až na příští týden !!!

ono to nejak dopadne :-)

Vloženo
pockej to jako fakt? Swine, a maji foto? A co rika kolecko necelejch 60 ? Neda se to nejak uhadat ? Prachy neserou ale ty body. Ja myslel ze linku 75 nejezdis.

Foto mě neukázala ale že jim to určitě měří dobře. Já jsem stejně jel o těch 8-10 Km rychlej tak to neřeším. Já jezdím všechno co jezdí Slatina ale poslední dobou se víc zašívám na vožení děcek do plavání. Tam je klid a pohodička.

Vloženo

No podle nekterejch map, to vypada, ze nam jiho moravakum se udela pekne az zitra pri presunu na besidku, ale az budeme na miste bude chcat az do nedele do odjezdu

Vloženo
porad brecite...pocasi neovlivnis tak nema cenu se tim stresovat.

To je fakt.Chtel jsem dneska oplachnout auto,ale aspon budu mit o praci min.No tak ho aspon vyluxuju

Vloženo
No podle nekterejch map, to vypada, ze nam jiho moravakum se udela pekne az zitra pri presunu na besidku, ale az budeme na miste bude chcat az do nedele do odjezdu

Kua, to jako že nebude tradiční procházka???

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...