Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 celou noc dest a silny vitr, ted sucho a silny vitr Tak doufám že to aspoň tak zůstane celej weekend kromě toho větra. Ten sních co s ním vyhrožujou může počkat až na příští týden !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 nevypada to ze bude na besidku pekne pocasi. Jeste ze chlastat se da i uvnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Aspoň zapiju ty dva bodíky co jsem včera odevzdal měšťákům na Křence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 jedině ..... Krásna fotka ,zahřála mě docela Díkec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Aspoň zapiju ty dva bodíky co jsem včera odevzdal měšťákům na Křence oj za co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) Díkec... Uplne jsem se tedko zasnil jak by bylo fajn kdyby uz bylo takhle HF- Copak ? predpokladam,ze rychlost ? Editováno: 21. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak doufám že to aspoň tak zůstane celej weekend kromě toho větra. Ten sních co s ním vyhrožujou může počkat až na příští týden !!! Koukám, že pan hrabě má též problémy s pravopisem a se skloňováním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Uplne jsem se tedko zasnil jak by bylo fajn kdyby uz bylo takhle No vo tem žádná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Koukám, že pan hrabě má též problémy s pravopisem a se skloňováním... Za školou se pravopys ani zkloňování nebralo - na to už nebil čas !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) Za školou se pravopys ani zkloňování nebralo - na to už nebil čas !!! :D .... J,ale vazne to tak je Nic ,musim letět tak se zatim mejte chlapi caues ..., Editováno: 21. Listopad 2008, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Hrabe nam zasponzoroval mestaky? Vitej v clubu. V body na krence to nebude za rychlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Hrabe nam zasponzoroval mestaky? Vitej v clubu. V body na krence to nebude za rychlost. Právě že jo protože to šlo přes podnik a museli najít kdo to řídil. Nes... mě ani ten litr, ani ty dva body ale to, že na tachecu jsem měl necelejch 60 ale podle nich 68. Takže i kdybych jel podle tachecu 50, tak mě naměřej 58-60. A nikoho to nezajímá že to ukazuje něco jinýho, tak počítej s tím že když dlouho nepojede 75 tak jedu já a hóóódně pomalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 pockej to jako fakt? Swine, a maji foto? A co rika kolecko necelejch 60 ? Neda se to nejak uhadat ? Prachy neserou ale ty body. Ja myslel ze linku 75 nejezdis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Za školou se pravopys ani zkloňování nebralo - na to už nebil čas !!! A Palacký se obrací v hrobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 A Palacký se obrací v hrobě... To je kdo ??? (teda asi byl) Žeby profesionální záškolák !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak doufám že to aspoň tak zůstane celej weekend kromě toho větra. Ten sních co s ním vyhrožujou může počkat až na příští týden !!! ono to nejak dopadne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 pockej to jako fakt? Swine, a maji foto? A co rika kolecko necelejch 60 ? Neda se to nejak uhadat ? Prachy neserou ale ty body. Ja myslel ze linku 75 nejezdis. Foto mě neukázala ale že jim to určitě měří dobře. Já jsem stejně jel o těch 8-10 Km rychlej tak to neřeším. Já jezdím všechno co jezdí Slatina ale poslední dobou se víc zašívám na vožení děcek do plavání. Tam je klid a pohodička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Dobry ranko, teda to pocasi je fakt na pikacu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 porad brecite...pocasi neovlivnis tak nema cenu se tim stresovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No podle nekterejch map, to vypada, ze nam jiho moravakum se udela pekne az zitra pri presunu na besidku, ale az budeme na miste bude chcat az do nedele do odjezdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 porad brecite...pocasi neovlivnis tak nema cenu se tim stresovat. To je fakt.Chtel jsem dneska oplachnout auto,ale aspon budu mit o praci min.No tak ho aspon vyluxuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No podle nekterejch map, to vypada, ze nam jiho moravakum se udela pekne az zitra pri presunu na besidku, ale az budeme na miste bude chcat az do nedele do odjezdu Kua, to jako že nebude tradiční procházka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 ja vim prt velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 vemte gumaky a plastenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Jedna fotečka na zahřátí - 29.6.2008 Kurec to sou barvy Lubo.. Jinak zdravicko vsem pri rychlem pruletu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky