Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Zdravim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Čau Máš se ?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Brej vecir, tak jsem myslel,ze se budu setrit na besidku a uz mi volal kamos jestli nepujdu na jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Čau Máš se ?!? Naprosto skvele Co u tebe? Ahooj Jiri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Brej vecir,tak jsem myslel,ze se budu setrit na besidku a uz mi volal kamos jestli nepujdu na jedno. Tak jenom aby ses tam nezapomněl !!! CMF - no jak se můžu mět když jsem doma sám a zítra jedu na besídku !?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak jenom aby ses tam nezapomněl !!!CMF - no jak se můžu mět když jsem doma sám a zítra jedu na besídku !?! Myslim ze taky urco faine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Myslim ze taky urco faine To si piš že jo. Ještě si stáhnu dáký music na cestu a jdu chrnět ať mám na zítra trochu nadespáno !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 To si piš že jo. Ještě si stáhnu dáký music na cestu a jdu chrnět ať mám na zítra trochu nadespáno !!! Tak to jo Neco novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak to jo Neco novyho? Kromě odevzdání dvou bodíků MP Brno asi nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Kromě odevzdání dvou bodíků MP Brno asi nic. Dva body se daji prezit... horsi je to s peti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Dva body se daji prezit... horsi je to s peti Protože to bylo v práci tak na to doplatí zase jenom cestující páč budu jezdit pomalu. A Ol@f na 75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Protože to bylo v práci tak na to doplatí zase jenom cestující páč budu jezdit pomalu. A Ol@f na 75 Heh tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Heh tak to pak jo No musím to nějak ten rok vydržet. Akorát na dálnici to bude horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No musím to nějak ten rok vydržet. Akorát na dálnici to bude horší. Na dalnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 se to pekne shoduje Ol@fovy namerili mestaci 75 a tak jezdi 75tkou do prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Na dalnici? 130 je no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 ty wole ale kdyz jedu po te dalnici tech 130 tak to kurwa uz vubec nezere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 130 je no ... No to vim ale... toe fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 se to pekne shoduje Ol@fovy namerili mestaci 75 a tak jezdi 75tkou do prace Jak se těšíme na zítra ??? Já už jenom jako důchodce děcka do plavání a podobný šolíšky kde se nemusím honit a krmit MP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No to vim ale... toe fuk To bude až za rok co budu mět zase všechny. Ale je pravdou že ještě může něco dojít ze zpáteční cesty z SkodaHome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 To bude až za rok co budu mět zase všechny. Ale je pravdou že ještě může něco dojít ze zpáteční cesty z SkodaHome. No to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Mam z toho rozpacite pocity, doufam ze nebude hnusny pocasi. Co se bude dit tam vubec netusim ocekama to nejhorsi Kdyz jsem ale videl u Skaje ve vlaknu jak si dneska zaradil na snehu tak jsem si vzpomel jak jsem radil s fobii, s Octou jsem to jeste nezkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No to jo No to rači nééé !!! A co ten podnájem v matičce Praze - vyřešeno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 No to rači nééé !!!A co ten podnájem v matičce Praze - vyřešeno ? Jj vse vyreseno. Pristi tyden v pondeli se stehuju a dalsi tyden v utery nastup do worku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 ... Už jsem si nachystal i zimní boty co jsem to tady četl a přemýšlím že strčím do kufru k flašce fernetu ještě lopatu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky