Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 ... Tak to se Ti určitě strašně chce z toho "klidu" doma, žejo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak to se Ti určitě strašně chce z toho "klidu" doma, žejo !!! No strasne se tam tesim hlavne kvuli praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Aspoň že Ti to vyšlo tam když už to padlo v tom Olmiku. Pak nám budeš dělat průvodce po nočních památkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Vytezum a souperum v aukcich gratuluju, mazu do postele zitra smer Zdaaaaaaar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 brej bilej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Di s tema srackama nekam. Sem uz to doslo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Di s tema srackama nekam. Sem uz to doslo taky. hahahaa tak i na nizsi polohy uz doslo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Dobre snehove rano. Krasne nam prisnezilo a je krasne bilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 baui, tu botu mas nahore u schodu obalenou toaletakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 baui, tu botu mas nahore u schodu obalenou toaletakem Už ji našel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Už ji našel... Ale trvalo mu to Editováno: 23. Listopad 2008, autor: Andílek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ale trvalo mu to chudák malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 tak jsme doma jak jste dojeli ? já tahal dvě auta z příkopy - bohužel jsem druhý už nevytáhl lebo bylo za betonovám mostkem šprajclý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 tak jsme doma jak jste dojeli ? já tahal dvě auta z příkopy - bohužel jsem druhý už nevytáhl lebo bylo za betonovám mostkem šprajclý cesta v pohodě, nějakou dobu po sněhu, ale naštěstí žádný problém aspoň co sem viděl a už před Golčovým Jeníkovem mokro takže pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Cesta maximalne v klidu,jen me nejakou dobu sral nejakej picus s Citronem C1,kterej se mi na tom snehu docela lepil na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 to my jsem jeli středem , měl jsem ještě práci v Boskovicích sníh byl ale moc to neklouzalo a jak jsem pijel na dohled k Prostějovu tak nikde žádnej sníh - sice jsou tu místy zbytky ale silnice suchý a svítí sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Tady už taky moc sněhu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Cesta maximalne v klidu,jen me nejakou dobu sral nejakej picus s Citronem C1,kterej se mi na tom snehu docela lepil na prdel Ja se lepila na prdelku Petovi81 a Bauimu - nemela sem vodu v ostrikovaich, tak sem se to snazila si pomoci jinak - samozřejmě to bylo bezkontaktní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 tak ted tu trošku sněží jinak podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ja se lepila na prdelku Petovi81 a Bauimu - nemela sem vodu v ostrikovaich, tak sem se to snazila si pomoci jinak - samozřejmě to bylo bezkontaktní bohužel jen od auta No někdy jsem si říkal, že tě mám moc blízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Ja sem se snažila být opatrná i když jednou sem si říkala, že Vám asi zkontroluju povinnou výbavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Tak jako na vysocine hovno snih, tady je tak pul metru tipuju a pada a pada !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 No hlavně že jste všichni dojeli v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jako těším se zítra do Liberce, asi se pojedu juknout i do JBC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Jo prijed ... je tu tri prdele snehu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky