ton1 Vloženo 1. leden 2008 Vloženo 1. leden 2008 Ahoj, mám OII (MR08) s originálním HF BT + Sony E K750i. Hlasitost příchozího vyzvánění z HF se mi zdá docela tichá. Při příchozím hovoru dřív slyším zvonění vlastního telefonu ( ....v pozdře a pod svetrem, se zesilujícím zvoněním) než vyzvánění z HF. Dá se s tím něco dělat? ...nebo je to jen můj subjektivní pocit? Ahoj Tonda Citovat
ferda25 Vloženo 1. leden 2008 Vloženo 1. leden 2008 Ahoj,mám OII (MR08) s originálním HF BT + Sony E K750i. Hlasitost příchozího vyzvánění z HF se mi zdá docela tichá. Při příchozím hovoru dřív slyším zvonění vlastního telefonu ( ....v pozdře a pod svetrem, se zesilujícím zvoněním) než vyzvánění z HF. Dá se s tím něco dělat? ...nebo je to jen můj subjektivní pocit? Ahoj Tonda Ahoj, odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36720, trochu experimentovat a možná, že by tam šlo něco vymyslet. Záleží na aktuálních hodnotách. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.