GRZYBXTREME Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Did you use nitro when you make 15sek 1/4 run?? what whose the power then?? In Poland my diesel cars run 15sek with 220HP without nitro or any other system's. Best time in Poland made by drag diesel is below 11,6 sek !! (but is 4x4 obcourse)...that's why i wont to fitt Haldex to my Fabia ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfurby Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Interesting to hear how the quattro comes on. My car is my daily car so I cannot rip it apart like you can, + you seem to have a very good garage there where you can design stuff and take your time. Do you know Cajicek from turbodevils team? He has a 4wd diesel fabia. I am just going to hope to get into the 13s with some big slicks and a bit more power. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 WItaj! jak fajnie że jest tu ktoś kto mówi po Polsku...Aktualnioe chcę zmienić trochę wygląd Fabii na ten sezon i będzie miała poszerzony tył a'la wrc i spoiler na klapie. Będą też na co dzień koła Exclusive line model Q o średnicy 17". Może też mienię kolor...zobaczymy. PS.co do V max to jechałem już nią 290 i nadal przyspieszała...więc chyba pojedzie szybciej ;-) Loool, 290km/h=)))))))))))))))))))))delugo nieszlysalem takii zajebisty zart=)))Za chwile bendziesz przy 350km/h mozno obok Veyrona=)))))))))))))))))))))) I szprenglo jest nadal przy mocy 250ps seria??TAk jak pompki?? Najszybcy czas na 400m v PL??I co Patryk s Szymonem s Golfem z CompSportu??=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GRZYBXTREME Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 napiszę po polsku bo tak będzie mi łatwiej - i tak wszyscy zrozumieją ;-) 1. Prędkości w okolicach 290km/h dla tej 6 biegowej skrzyni to nic wielkiego (osiągneliśmy ją na autostradzie wraz z trzema innymi autami). 2. Tak...sprzęgło jest nadal oryginalne a nigdzie nie pisałem że pompo wtryskiwacze zostały seryjne- oczywiście są najwydajniejsze jakie można zastosować. 3. Podałem SWÓJ najlepszy czas na 1/4 mili a nie najlepszy w Polsce...pisałem o czasach w okolicach 11 sekund w wykonaniu drag diesli w polsce. 4. Golf Szymona robi jak pisałem wcześniej około 11sek ale nie jest autem ulicznym i posiada napęd na 4 koła. Kolego "Grygy" - czytaj proszę tekst ze zrozumieniem bo widzę że nie wiesz o czym tu rozmawialiśmy. Pozdrawiam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.