black007 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) dneska jsem si byl koupit nějaké věci ve škodovácké prodejně, jmenovitě konektor na kulaté mlhovky RS.doma vybalím a ejhle,jsou sice oba stejného katalogového čísla,ale nepatrně se liší.hádejte čím..... tak mě to přivedlo na myšlenku na kolik % je Škodovka české nebo vlastně německé auto? Editováno: 14. leden 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 dneska jsem si byl koupit nějaké věci ve škodovácké prodejně, jmenovitě konektor na kulaté mlhovky RS.doma vybalím a ejhle,jsou sice oba stejného katalogového čísla,ale nepatrně se liší.hádejte čím..... tak mě to přivedlo na myšlenku na kolik % je Škodovka české nebo vlastně německé auto? No musíš to brát tak, že v automobilovém průmyslu probíhá velká globalizace ale co se týká Okin jsou to z velké většiny díly vyrobené v Evropě.Elektronické a elektrické díly jsou výjimkou, ale v Asii dělají elektroniku pro většinu automobilek,prostě je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.