mcmart Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Chtel jsem se zeptat jaky maji byt reklatka na vnitni elekttrice u OI. rs rok 01. Koupil jsem elektriku a nebylo tam zadny, tak by me to pichlo.Nemohl by to nekdo vyfotit?Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcmart Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Chtel jsem se zeptat jaky maji byt reklatka na vnitni elekttrice u OI. rs rok 01. Koupil jsem elektriku a nebylo tam zadny, tak by me to pichlo.Nemohl by to nekdo vyfotit?Dekuju Nikdo nemate RS? nebo se nikomu nechce odepsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nikdo nemate RS? nebo se nikomu nechce odepsat? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...100&hl=relé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.