NiceOne Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) Live For Speed a Colin McRae Rally 04 Editováno: 19. leden 2008, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Na kterým serveru se dá hrát Counter Strike? Musím ho mít nainstalovanej na svým compu? Sorry, sem na tohle lama No, já hraji na různých serverech, podle toho, jaká je tam zrovna mapa a originálku nemám a v pohodě. Je fakt, že na všechny servery se nedostanu, ale je jich dost, co originálku nepotřebují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ma tu nekdo originalku HALF LIFE 2? tudiz i conter strike source? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ja hrajem Battlefield 2 (normal a vietnam) je to super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ja hrajem Battlefield 2 (normal a vietnam) je to super hra. mas originalku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 mas originalku? ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 ano tajne zavidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Občas hraju GTR 2 na volantu nebo Transport tycoon open Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 OPEN TRANSPORT TYCOON bych taky zahral dal by jeste nekdo jiny openttd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Poslední co jsem hrál byl S.T.A.L.K.E.R fakt bezvadná hra. Před tím Fat Out 2 taky dobrý ale časem omrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Cekal jsem tu vice COD priznivcu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Cekal jsem tu vice COD priznivcu... Taky mám rád Ale poslední se ke mě ještě nedostaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jsem spis na sportovni hry... fifa, nhl, PES6 ... ale malo co origo tudiz je pro mne online hrani tabu... CS jsem zkousel a dostkrat jsem si ani nevystrelil a uz jsem byl bradou vzhuru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 OPEN TRANSPORT TYCOON bych taky zahral dal by jeste nekdo jiny openttd? Obcas hraju na openttd.dihedral.de serveru a vzdycky na nejnovejsi verzi openttd. Jakou tam mas prezdivku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Ma tu nekdo originalku HALF LIFE 2? tudiz i conter strike source? Mám, na Steamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Mám, na Steamu Dej se mnou nekdy CSS bude sranda muj nick na steamu robotické ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Dej se mnou nekdy CSS bude sranda muj nick na steamu robotické ruce Už jsem CSS snad 3 roky nehrál. Tak jsem ho stáhnul a moc mi to nejde - ani nepoznám kdo je kdo . Jsem zvyklej na HL2DM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Už jsem CSS snad 3 roky nehrál. Tak jsem ho stáhnul a moc mi to nejde - ani nepoznám kdo je kdo . Jsem zvyklej na HL2DM. ja ti po icq poslu moje nastaveni a uvidis ze ti to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Já hraji TRAVIAN obrovský žrout času . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 WoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 me wowko nejak nevzalo nerozumim tomu . hlavne nemam rad elfy a tydlety prisery. stalker se mi taky moc libi,jen jsem uvizl v jedne misy a nevim kam jit.kdyztak to nejakemu odbornikovi popisu a druha vec. poradi mi nekdo s crysis? jsem v te ufouni lodi a nevim kam. litam tam v miste bez gravitace ( ta velka hala ) a nenasel jsem unik. krome jednoho bugu, kde jsem vylit z mapy .t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Tak ja teda moc nehraju ale kdyz uz tak nejaky stary NFS 4 nebo 5 , Diablo 2 , a online hru Metin2 a webovku OGame - posledni jmenovanou prakticky denne - jinak uz jsem z teho vyrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ja ti po icq poslu moje nastaveni a uvidis ze ti to pujde Ahoj taky hraju CSS hele to nastavení by mně taky zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) treba ma win98 Ne pojebany Visty ..mezi rokem 2000 a 2005 sem hral vetsinou Ackovych her... ted uz to neni takove horke jen naky ty lepsi, z poslednich Stalkera, Cod4, Crisis, posledni NFS PS, a pod. ..na skole sme hrali jeste CS 1,6 na docela slusne urovni, pak po lanu u moc DoD z druhe svetove...jeden cas na na stare Gamezone CoD 1 a pak na gameparku, a asi pred rokem WOW na fan servrech ale pak je vetsinu zrusili tak uz sem na to sral... Editováno: 3. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) To nikdo nehrajete Linegae 2 ? www.vgos.cz Editováno: 4. Únor 2008, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.