tweetak Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Davone,nehráváš na zapařit.cz serverech ? Možná jsem tě tam už viděl :-) A dej si ten banner zaparit pryc nebo ti neprodam olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Nevi nekdo kolik by me stala reklama na skodaforu a kde si mohu o ni zazadat? Predem dik za odpoved PS: asi jsem neschopny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 na skodaforku bych reklamu nedaval,spis na herni fora a servry(i kdyz zase tady jsou prachati lide .-) ) btw Tweety nemohl bys spustit vic klasiku ? vcera jsem se na 9 servr dostaval 25minut nez se uvolnil slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 na skodaforku bych reklamu nedaval,spis na herni fora a servry(i kdyz zase tady jsou prachati lide .-) )btw Tweety nemohl bys spustit vic klasiku ? vcera jsem se na 9 servr dostaval 25minut nez se uvolnil slot ty myslis,ze ty servery kadim? tak pro tebe jsem udelal server 19 stejny jako server 9 s 16slotama btw: kdo by mi chtel pomoc s reklamou, budu moc rad jinak co rikate na web? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Zaparit smrdi...nechapu jak tam muzete hrat. Jsou to nejvetsi ostudy a navic me chodili lagovat servery - jak si to warhead pamatuje,ze lagovali...takze na ne mam totalni alergii...prosim nemluvte mi tu o zaparit a uz tam hlavne nechodte nebo VAS NEBUDU MIT RAD!! oh muj boze , to jsem nevedel :-) Tak ja uz mlcim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 A dej si ten banner zaparit pryc nebo ti neprodam olej napraveno,opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 20. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 napraveno,opraveno Neni krasnejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 no je opravdu nádhernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Davone,nehráváš na zapařit.cz serverech ? Možná jsem tě tam už viděl :-) Tak to byl asi jinej Davon, zasadne hraju na zahranicnich serverech, respektive jednom - sheepa.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) Tak to byl asi jinej Davon, zasadne hraju na zahranicnich serverech, respektive jednom - sheepa.org asijc jo ale radeji tady nepis jine servery nez tweetyho servery,on je potom strašně přísný viď tweety ? Editováno: 25. Srpen 2008, autor: davon ja jsem prisnej za citace posl. prispevku!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Tweety jakej mas nick kdyz hrajes ? s Tweety tam beha kazdy druhy sulin .-) btw hec uz jsem 12 v TOP rvu se do prvni desitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 kurnik na tech HC nikdo nehraje sou vsici zmlsany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Co ma proti jejich bannerum ? Editováno: 3. Září 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Tweety ti da pockej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Za co ? Asi si zas koupim comp a neco zahraju Vyslo SPORE, Warhammer online beta, bude Fallout, Diablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Tweety jakej mas nick kdyz hrajes ? s Tweety tam beha kazdy druhy sulin .-) btw hec uz jsem 12 v TOP rvu se do prvni desitky ja kdyz uz hraju, tak mam nick ptacek jarabacek na CSS a na cod mam PRISNY PTACEK,protoze se mi tam nevejde. jinak ted hru vic trackmanii a supa, za tyden jsem z 1 500 000 na 25 000 pozici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) Co ma proti jejich bannerum ? MichalF:Zaparit nemam rad od te doby co mi chodili admini od nich lagovat servery spamem - nesportovni chovani dle meho. nebo myslis,ze to je normalni? Misto toho aby vylepsili svoje zalagovane servery v plnem obsazeni? Bylo to v momente,kdyz se lidi dozvedeli o mych, ktere nelaguji,ikdyz tam je 2x vic lidi a sli ke me hrat radsi... Nebo tobe by to nevadilo? Editováno: 8. Září 2008, autor: tweetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Jasne, ze vadilo ... a jakym zpusobem ti zalaagovali servery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 SPAMEM psal ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 SPAMEM psal ne jj spamem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 teda ted vyjde tolik novejch singlu ze vubec nebude cas podporovat tweetyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 jj spamem... Spamem ? Jezis tak to neni tak tezky odfiltrovat a je po problemku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Spamem ? Jezis tak to neni tak tezky odfiltrovat a je po problemku. si prso, tak mi udelej script... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 teda ted vyjde tolik novejch singlu ze vubec nebude cas podporovat tweetyho si dej facku, tesim se na GTA 4 multiplayer...snad pro to bude moc byt dedikac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.