warhead Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 ti pak budu spamovat server hromadnym spawnovanim slapek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 ti pak budu spamovat server hromadnym spawnovanim slapek si dej facku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 si prso, tak mi udelej script... Tak nejakej trosku inteligentni Firewall pouzivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Tak nejakej trosku inteligentni Firewall pouzivat prso ale to je spam hry ty firewalle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 chlapi, poraďte.... jsem v podstatě začátečník a chtěl bych si do PC nahrát nějaký program na stahování her...poradíte jaký ??? ale ať na mě nepřijdou druhej den poldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 chlapi, poraďte.... jsem v podstatě začátečník a chtěl bych si do PC nahrát nějaký program na stahování her...poradíte jaký ??? ale ať na mě nepřijdou druhej den poldi Si stahni ty hry rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Si stahni ty hry rovnou no ale kdeeeeeeeeeeee ???? treba konkretne Age of Empire 3 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Tweety tam na te devitce beha 20% lidi s aimbotem, to se neda hrat , neexistuje neco co by je odhalilo ? (clovek co ma skore 22:2, da po sobe 4 hedky a ani jednu ranu nevidim nikdy vypalenou vedle je pro me jasny ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 ¨tak uz stahuju jak divej :-) jinak chlapi, ktery je nejlepsi a posledni rally??? presnej nazev, nejak se v tom ztracim....colin mc rally, rally 3, champions rally apod...tak jak ??? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 posledni je asi dirt a nejlepsi RBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Richard Burns Rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 prso ale to je spam hry ty firewalle... Rikal si, ze ti zalagujou server tim ze posilaj postu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Já se přidávám k Fire-mu dotazu. A předem děkuji za sz. Honem ať vám můžu roztřílet prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Já se přidávám k Fire-mu dotazu. A předem děkuji za sz. Honem ať vám můžu roztřílet prdel máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tak jsem si teda dnes obednal nove PC, abych si taky neco zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 parim uz Richard Burns Rally...mam ale problem s tim, ze mi to v autoskole vypdava, stava se vam to ??? proste to najednou spadne a su ve WIN !!!! a kdyz jedu nejakej zavod, tak nic... a to jsem stahnul asi treti verzi a u vsech to dela !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 u RBR je to asi kompatibilitou , vim ze nektere sestavy vcetne jedne moji mely problemy s nahodnymi vypadky a hur tak klucii musime dat nekdy nejakej match Misul si nainstaluje svoje novy delo cimz se ho nyni ptam copak koupil za zazrak a pak to rozjedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 (editace) Kdepak zadne delo, z toho uz sem vyrostl. Obyc c2d, 8gb ram, Ati 4850, SB Audigy, nakej disk, 22" LCD EDIT : Tak sem si sehnal taky RBR ... tak mozna to nekdy zkusim ... i kdyz ... se mi to nejak nahromadilo .. Oblivion, COD4, Spore .. ouvidime Editováno: 12. Září 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tak se taky podělim.... CoD2 mulťák Counter Source mulťák Team Fortress 2 mulťák a WOW sem nikdy nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 hraju takový ty klasický hry Counter Strike, SWAT 4, FIFA, NHL, ale stejně podle mě nejlepší ´multiplayerová gamesa je klasickej DOOM II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 DOOM II je dost dobrej, ale nejlepsi je samozrejme WOW Jeste ze uz nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 chlapi me RICHRAD BURNS RALLY padá jen v autoškole !!!! tzn., že nemůzu autoškolu absolvovat + tím pádem nemůžu jet rally sezónu, nemáte někdo SAVE s hotovou autoškolou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 Hodte nekdo nejaky pekny screenshoty co ste kdo udelal v nejake gamesce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 co treba kalba u alix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Tak ja ted hraju supreme commandera Moooc pekny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.