Září 8, 200817 r Autor Tak nejakej trosku inteligentni Firewall pouzivat prso ale to je spam hry ty firewalle...
Září 8, 200817 r chlapi, poraďte.... jsem v podstatě začátečník a chtěl bych si do PC nahrát nějaký program na stahování her...poradíte jaký ??? ale ať na mě nepřijdou druhej den poldi
Září 8, 200817 r Autor chlapi, poraďte.... jsem v podstatě začátečník a chtěl bych si do PC nahrát nějaký program na stahování her...poradíte jaký ??? ale ať na mě nepřijdou druhej den poldi Si stahni ty hry rovnou
Září 8, 200817 r Si stahni ty hry rovnou no ale kdeeeeeeeeeeee ???? treba konkretne Age of Empire 3 ??
Září 8, 200817 r Tweety tam na te devitce beha 20% lidi s aimbotem, to se neda hrat , neexistuje neco co by je odhalilo ? (clovek co ma skore 22:2, da po sobe 4 hedky a ani jednu ranu nevidim nikdy vypalenou vedle je pro me jasny )
Září 9, 200817 r ¨tak uz stahuju jak divej :-) jinak chlapi, ktery je nejlepsi a posledni rally??? presnej nazev, nejak se v tom ztracim....colin mc rally, rally 3, champions rally apod...tak jak ??? děkuji
Září 9, 200817 r prso ale to je spam hry ty firewalle... Rikal si, ze ti zalagujou server tim ze posilaj postu ne ?
Září 9, 200817 r Já se přidávám k Fire-mu dotazu. A předem děkuji za sz. Honem ať vám můžu roztřílet prdel
Září 10, 200816 r Já se přidávám k Fire-mu dotazu. A předem děkuji za sz. Honem ať vám můžu roztřílet prdel máš SZ
Září 11, 200816 r parim uz Richard Burns Rally...mam ale problem s tim, ze mi to v autoskole vypdava, stava se vam to ??? proste to najednou spadne a su ve WIN !!!! a kdyz jedu nejakej zavod, tak nic... a to jsem stahnul asi treti verzi a u vsech to dela !!!
Září 12, 200816 r u RBR je to asi kompatibilitou , vim ze nektere sestavy vcetne jedne moji mely problemy s nahodnymi vypadky a hur tak klucii musime dat nekdy nejakej match Misul si nainstaluje svoje novy delo cimz se ho nyni ptam copak koupil za zazrak a pak to rozjedem
Září 12, 200816 r Kdepak zadne delo, z toho uz sem vyrostl. Obyc c2d, 8gb ram, Ati 4850, SB Audigy, nakej disk, 22" LCD EDIT : Tak sem si sehnal taky RBR ... tak mozna to nekdy zkusim ... i kdyz ... se mi to nejak nahromadilo .. Oblivion, COD4, Spore .. ouvidime Upraveno Září 12, 200816 r od MichalF
Září 12, 200816 r Tak se taky podělim.... CoD2 mulťák Counter Source mulťák Team Fortress 2 mulťák a WOW sem nikdy nehrál
Září 12, 200816 r hraju takový ty klasický hry Counter Strike, SWAT 4, FIFA, NHL, ale stejně podle mě nejlepší ´multiplayerová gamesa je klasickej DOOM II
Září 12, 200816 r chlapi me RICHRAD BURNS RALLY padá jen v autoškole !!!! tzn., že nemůzu autoškolu absolvovat + tím pádem nemůžu jet rally sezónu, nemáte někdo SAVE s hotovou autoškolou ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.