Rodney Storm Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Zdarec chlapi, mam dotaz k alu kolam. Octavka RS1 combi ma predepsane alukola s et 42. Nasel jsem si kolesa 17palcu ktere bych tam dal, ale maji ET 35...Vadi to necemu??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Zdarec chlapi, mam dotaz k alu kolam. Octavka RS1 combi ma predepsane alukola s et 42. Nasel jsem si kolesa 17palcu ktere bych tam dal, ale maji ET 35...Vadi to necemu??? diky Ani náhodou! Budú viac smerom von z blatníkov... Ja mám tiež 17" ET 35. Opt. je auto krajšie, širšie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ani náhodou! Budú viac smerom von z blatníkov... Ja mám tiež 17" ET 35. Opt. je auto krajšie, širšie..... len to neprezen s rikou ne ze tam das 10'' aby se ti vesli do podbehov a nemusel tam davat pneu 280 ale neboj skoro vsetko co kupujes na octu 5x100 malo by mat et35 kazde nizsie cislo uz mas istotu ze moze vytahovat lemy (ET30 8' tam uz nedas bez vytazeni lemov) cus buc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 len to neprezen s rikou ne ze tam das 10'' aby se ti vesli do podbehov a nemusel tam davat pneu 280 ale neboj skoro vsetko co kupujes na octu 5x100 malo by mat et35 kazde nizsie cislo uz mas istotu ze moze vytahovat lemy (ET30 8' tam uz nedas bez vytazeni lemov) cus buc 8x17 ET30 dáš a nic tahat nemusíš !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.