octavia73 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Ahoj povíte mi jak rozpojit ten konektor(svorkovnici)u světla?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Míša Kovář Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Ahoj lidi musíte si koupit parkovačky s rezistorem (odporem) sou specialní sou sice o něco dražší ale stojí to za to je to nadhera ;-) mám tím osazeny i spz (sulfitka) krásný světlo i vnitřek osvětlení aby to nemělo tendenci trvale slabě svítit když tak mi napište na maila, teryel@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totusek Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Tak,vidím,že to není nic jednoducheho.Čeka mě to taky.Nejde mě prava parkovačka.Ten přistup je fakt šíleny.A to je jen blba parkovačka.Tak,že sundat cele světlo?To se mě moc nechce.Nejde sundat ten plastovy kryt stoho xenonu na uatě.Třeba sundaním podběhu a dostat se tam s poza kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Demontovanie svetla je otázka minúty aspoň u O2 bez xenónov a prístup skvostný ku všetkému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.