Tomas65 Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Kluci potřeboval bych radu.Mám tip na Octaviu 4x4.Dovoz Německo,rok 2003,1,9 TDi.Podle fotek hezká a zachovalá.Podle servismana co mi to domlouvá tak lehce klepnutá na PP blatník a podběh.Cena cca i s opravou tak 200 000kč.Ale jedno dilema.Známý co má to samý tak mě varuje že při nehodě na kolo se často nějakým způsobem pohne i zadek.Haldex i s nápravou.Prý neopravitelné.Tak se ptám jestli s tím má někdo nějakou zkušenost.Jestli do toho jít nebo ne.Teď mám feldu a tohle je výzva na konečně pořádné auto.Předem děkuju za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Záleží jak moc je to bouchlý a jak vekou ránu to dostalo na kolo.. Kdyby bylo foto,posuzovalo by se líp. 5ekl bych že by to musela být pěkně velká rána aby se hnul kardan s haldexem. To už by musel motor nebo převodovka povolit ze silentbloků.Nebo kdyby byli ohnuté nosníky,ale to je málo pravděpodobné že o takový kus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.