Přejít na obsah

Nehoda

Tomas65

Doporučené příspěvky

Kluci potřeboval bych radu.Mám tip na Octaviu 4x4.Dovoz Německo,rok 2003,1,9 TDi.Podle fotek hezká a zachovalá.Podle servismana co mi to domlouvá tak lehce klepnutá na PP blatník a podběh.Cena cca i s opravou tak 200 000kč.Ale jedno dilema.Známý co má to samý tak mě varuje že při nehodě na kolo se často nějakým způsobem pohne i zadek.Haldex i s nápravou.Prý neopravitelné.Tak se ptám jestli s tím má někdo nějakou zkušenost.Jestli do toho jít nebo ne.Teď mám feldu a tohle je výzva na konečně pořádné auto.Předem děkuju za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží jak moc je to bouchlý a jak vekou ránu to dostalo na kolo.. Kdyby bylo foto,posuzovalo by se líp. 5ekl bych že by to musela být pěkně velká rána aby se hnul kardan s haldexem. To už by musel motor nebo převodovka povolit ze silentbloků.Nebo kdyby byli ohnuté nosníky,ale to je málo pravděpodobné že o takový kus..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...