Petr Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Pánové, mám na Vás velkou prosbu: ve své Berušce mám jak origo šedé gumové koberečky, tak i ty textilní. Zatímco ty gumové jdou vodou a saponátem vyčistit bez problémů, u těch textilních je to horší. Nejvíce namáhaný a přirozeně nejvíce opotřebovaný je ten kobereček právě u řidiče a v těhlech zimních plískanicích je onen kobereček doslova jako "čuně".. Jak to děláte Vy? při špatném počasí jej vyndáváte nebo jak jej vlastně udržujete a čístíte? Popřípadě čím???? (aby to pak ve voze nevábně vonělo). Také předpokládám, že pračku nelze použít, protože to by mě doma hnali! Poradíte a napíšete názory? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 (editace) já to drbu Vanišem, je to pak tak čistý, že se stydim za velkej koberec, co je na podlaze Editováno: 28. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ja teda v zime jen gumovy...textilni mam jen na leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 ja teda v zime jen gumovy...textilni mam jen na leto JJ souhlasím já taky na zimu guma na léto textil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Když jde do tuhýho, vezmu je na tvrdo vapkou na benzince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.