Publikováno Leden 28, 200817 r Pánové, mám na Vás velkou prosbu: ve své Berušce mám jak origo šedé gumové koberečky, tak i ty textilní. Zatímco ty gumové jdou vodou a saponátem vyčistit bez problémů, u těch textilních je to horší. Nejvíce namáhaný a přirozeně nejvíce opotřebovaný je ten kobereček právě u řidiče a v těhlech zimních plískanicích je onen kobereček doslova jako "čuně".. Jak to děláte Vy? při špatném počasí jej vyndáváte nebo jak jej vlastně udržujete a čístíte? Popřípadě čím???? (aby to pak ve voze nevábně vonělo). Také předpokládám, že pračku nelze použít, protože to by mě doma hnali! Poradíte a napíšete názory? Díky!
Leden 28, 200817 r já to drbu Vanišem, je to pak tak čistý, že se stydim za velkej koberec, co je na podlaze Upraveno Leden 28, 200817 r od rolbar
Leden 28, 200817 r ja teda v zime jen gumovy...textilni mam jen na leto JJ souhlasím já taky na zimu guma na léto textil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.